2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

bencede oflamayın bende mayıs ayında kaybedince bebeğimi, şikayet ettiğim herşey için kendime kızdım , şimdi allahıma şükür tekrar hamileyim ve hiçbirşeyden şikayetci değilim hep bir bulantım, bel ağrım herşeyşim olsun ama bebeğim 9 ay benimle olup sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun.
Birde mide bulantısı için birşey diycem . Benimde miğdem bulanmaya başladı ama işten eve gittiğimde 5,5 aylık kızım yüzüme bakıp anne ben acıktım deyince, vallahi ne miğde bulantısı kalıyor nede birşey giriyorum mutfağa yapıyorum kızıma sağlıklı yemekler, mecbur olunca hiçbirşey için naz yapılmıyor yani arkadaşlar. Aman evlatlarım sağlıklı olsunda ben onlar için her zorluğa göğüz geririm.

öyle diyorsan tamam canım...

folik asit için neden o kadar geç bir tarih vermiş ben hamileliğime hazırlandığım günden beri içiyorum benim doktorumda o zaman vermişti. Bu doktorlarda çok tuhaf.

Kızlar benim geceleri baya baya ağrım oluyor yaa özellikle belim sırtımdan itibaren acayip ağrıyor. Gündüz birşeyim yok ama geceleri cok fena oluyorum. Bazen adet.sancısı gibi bazende daha değişik bir ağrı.bacaklarima dahi vuruyor. Sizde varmı boyle seyler ya korkuyorum artık ((

ay hemen öyle kürtaj falan deme ya allah korusun dua et . Benimde gecen hafta değerim 425 çıktı en son 18 eylülde adet görmüştüm.cumartesi gittiğimde sonuç 425 çıktı benimkide çokmu küçük bak korkuttun beni şimdi

sıkma canını şimdiden de kürtajı düşünme bence.İyi düşün iyi olur inşallah .
Insallah canim
Elimden geldigince iyi düşünmeye calisicam :/

Yok bence senin değerlerin cok iyi cikmis ya aramizda 4 gün var 75 nerde 425 nerde..
Dua edin insallah bi sorun çıkmaz cok umutsuzlandim bi anda yaa :/

Insallah canim
Elimden geldigince iyi düşünmeye calisicam :/

Yok bence senin değerlerin cok iyi cikmis ya aramizda 4 gün var 75 nerde 425 nerde..
Dua edin insallah bi sorun çıkmaz cok umutsuzlandim bi anda yaa :/

İnternetten de bakablirsin canim hic problem yok sende. Aranzda 4gun varmis senin de degern 4 gun sonra 400 u bulcak zaten.. Bak benm ilk testmde 34 cikti iki gun sonra tekrar yaptrdm 77 oldu 10 gune kadar ancak gderm doktora. Sikinti yapma da rahtca buyusun meleginn

yani o kadar bebek isteyipte şikayetlenenlre bende sinir oluyorum.bizse yolunu gözlüyoruz

folik asit için neden o kadar geç bir tarih vermiş ben hamileliğime hazırlandığım günden beri içiyorum benim doktorumda o zaman vermişti. Bu doktorlarda çok tuhaf.

yok canım benım be folıkasıde basladım 3 ay once hala kullanıyorum.. su an varsa ılacın yazmıyım dedı daha sonra geldıgınde yazarız dedı bana...

çiçek ben yeni öğrendim bebişinin haberini çok çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:)

inşallah bitanem ya bebeğimi kaybetmeseydim şimdi sizinle doğum için gün sayıyorduk Nasip değilmiş işte.
Ama buna şükür rabbim yeniden o heyecanı tattırdı ya. Olsun bu kez bebeğimi kollarıma almak için sabırsızlanıyorum.

hiç takma kafana benim ilk kan değerim 34 çıkmıştı bende senin gibi çok korkmuştum ama 2,5 gün sonra 116 ya çıktı doktorum da çok normal olduğunu önemli olanın 2 kat artması gerektiğini söyledi ama benim halen haftasına göre 1 hafta geride kesem küçük geç döllenme olabilir dedi doktor belki sende de öyle bi şey vardır

miğde bulantılarına bir demiğde yanmaları eklendi bende kızlar.sizde de miğde yanması var mı :26:

Ayy inşallah canim yaa cumartesi gününü sabirsizlikla bekliyorum ♥
Senin adina sevindim insallah benimde öyle olur bi anda yükselir değerlerim

İnşallah canim ♥
Verdiğiniz moral icin Allah hepinizden razi olsun
İyiki varsiniz ♥♥♥
İnanın cok rahatladim♥

slm kızlar sabah minnağımı görmeye gittim 7+3'te 12.8 mm olmuş minik fasulyeciğim kalbi de pıt pıt atıyordu muhteşem bir duyguymuş Allah isteyen herkese yaşatsın

Ben forumda 3 ay önce falan doğum yapan birinin 1500 lira gibi bir rakam ödediğini okumuştum ama bilemedim şimdi gidip konuşmak lazım o zaman tabi ilave doktor parası var birde.

Son düzenleme:
slm kızlar sabah minnağımı görmeye gittim 7+3'te 12.8 mm olmuş minik fasulyeciğim kalbi de pıt pıt atıyordu muhteşem bir duyguymuş Allah isteyen herkese yaşatsın

Cok sevindim canim
Hayirlisyla kucağına alirsin inşallah darisi başımıza :)

Son düzenleme:

vardır herşeyde bi hayır canım dediğin gibi nasip innşallahhh bebeğini mutlu huzurlu bir şekilde alırsın kucağınaa

oyy canım çok sevindim rabbim hayırlısın versin inş. bende çok özeniyorum ikiz olmasına :) kayınvaldemler ikiz miş ihtimal var mı bilmiyorum ama olsa dr söylerdi heralde. pztesi 7 haftalıktı o zaman görürdü sanırım. ikiz olduğu ne zaman anlaşılır ki? inş bulantıların geçer çok geçmiş olsun yat dinlen iyice :)

Hosbulduk canim. Evet iki kizimda birbirinden guzel amin insallah.herkese hayirli uzun omur versin rabbim.dr hic gitmedim ama galiba esimin memleketine gitcem orda kismetse
gitcem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…