sakınnn offlama canım çok şükür allah acılarını göstermesin.
Bu konuda çok tepkiliyim ben, ilk hamileliğimde o kadar midem bulandı ki mutfağa giremedim soğan görsem kustum. Ama sadece 3 hafta sürdüSonra çok ağladım ve bi daha asla midem bulanıyo diye üzülmem keşke yine bulansa diyodum.
Sana belki saçma gelebilir ama üzülme sevin ohh iyiki miden bulanıyo iyiki mideni bulandıran bişey var içindeee
Evet bende öyle zannediyorum canım
2 gun sonra hersey netleşecek hayirlisi bakalim
Canim ben gecen ay hamile kalmayi düşündüğüm için rutin muayene olmak icin gitmistim dr 3 yildir oğlumun doğumundan sonra hic kontrole gitmemistim gecen ay verdi bana folik plus kullaniyorum zaten :)
Bide dedigim gibi 100 demek istemiştir belki
belkı gıttıgınde tarıhını soylerrr... 7+4üm ben 28 kasıma verdıler tarıhımı benım ilaç vermedı daha kan verdım bugun cmtesı cıkacak sonucum bakalım duruma gore belkı... Ikili teste geldıgım zaman folık asıt vercegını soyledı
kızlar muayene oldum henüz cok küçük olduğundan bisey görülmedi 2 gun sonra tekrar kan tahlili için çağırdı doktor eger değerlerim 1000i geçerse bi sorun yok demektir dedi eğer düşükse sanırım kürtaj dicek
Insallah canimsıkma canını şimdiden de kürtajı düşünme bence.İyi düşün iyi olur inşallah .
ay hemen öyle kürtaj falan deme ya allah korusun dua et . Benimde gecen hafta değerim 425 çıktı en son 18 eylülde adet görmüştüm.cumartesi gittiğimde sonuç 425 çıktı benimkide çokmu küçük bak korkuttun beni şimdi
Insallah canim
Elimden geldigince iyi düşünmeye calisicam :/
Yok bence senin değerlerin cok iyi cikmis ya aramizda 4 gün var 75 nerde 425 nerde..
Dua edin insallah bi sorun çıkmaz cok umutsuzlandim bi anda yaa :/
bencede oflamayın bende mayıs ayında kaybedince bebeğimi, şikayet ettiğim herşey için kendime kızdım , şimdi allahıma şükür tekrar hamileyim ve hiçbirşeyden şikayetci değilim hep bir bulantım, bel ağrım herşeyşim olsun ama bebeğim 9 ay benimle olup sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun.
Birde mide bulantısı için birşey diycem . Benimde miğdem bulanmaya başladı ama işten eve gittiğimde 5,5 aylık kızım yüzüme bakıp anne ben acıktım deyince, vallahi ne miğde bulantısı kalıyor nede birşey giriyorum mutfağa yapıyorum kızıma sağlıklı yemekler, mecbur olunca hiçbirşey için naz yapılmıyor yani arkadaşlar. Aman evlatlarım sağlıklı olsunda ben onlar için her zorluğa göğüz geririm.
folik asit için neden o kadar geç bir tarih vermiş ben hamileliğime hazırlandığım günden beri içiyorum benim doktorumda o zaman vermişti. Bu doktorlarda çok tuhaf.
çiçek ben yeni öğrendim bebişinin haberini çok çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:)
Pazartesi senin reglin kac gün gecmisti?
İnşallah canim cok saol
Evet ilk kan testim canim daha önceki gebeliklerimde kac çıkmıştı hatırlamıyorum
Benim sat 22 eylül canim öyle tabi sağlıklı olsun yeter değeri düşük görünce acaba dış gebelikmi diye düşündüm bakalım dr muayenesinden sonra yazarim yine saolun moral için
hiç takma kafana benim ilk kan değerim 34 çıkmıştı bende senin gibi çok korkmuştum ama 2,5 gün sonra 116 ya çıktı doktorum da çok normal olduğunu önemli olanın 2 kat artması gerektiğini söyledi ama benim halen haftasına göre 1 hafta geride kesem küçük geç döllenme olabilir dedi doktor belki sende de öyle bi şey vardır
İnternetten de bakablirsin canim hic problem yok sende. Aranzda 4gun varmis senin de degern 4 gun sonra 400 u bulcak zaten.. Bak benm ilk testmde 34 cikti iki gun sonra tekrar yaptrdm 77 oldu 10 gune kadar ancak gderm doktora. Sikinti yapma da rahtca buyusun meleginn
canım biliyorum orayı..benim ailem gaziemir de oturuyor..geçen sene 1 kere gitmiştim normal kontrol için.ama orada doğum yok die orayı tercih etmedim şimdi.ilk doğum yaptığım yeri seçtim gene.çınarlı da geçen sene arkadaşım doğum yaptı.sezeryan..memnun kaldı ama ücreti bNA Biraz fazla geldi.4000 lira gibi bişey vermiş..
slm kızlar sabah minnağımı görmeye gittim 7+3'te 12.8 mm olmuş minik fasulyeciğimkalbi de pıt pıt atıyordu muhteşem bir duyguymuş Allah isteyen herkese yaşatsın
inşallah bitanem ya bebeğimi kaybetmeseydim şimdi sizinle doğum için gün sayıyordukNasip değilmiş işte.
Ama buna şükür rabbim yeniden o heyecanı tattırdı ya. Olsun bu kez bebeğimi kollarıma almak için sabırsızlanıyorum.
Ben p.tesi ise gittim oglene kadar dayanabildim agri kusma sersemlik izin Alip dr.a gittim bakti ikiz olma ihtimali var dedi renkli ultrasonda bakti tek kalp atisi duydu daha bebek 5 mm dedi cok ufak oldugu icin tam belli olmuyo dedi p.tesi yine gidicem o zmn belli olur dedi 5 gun rapor yazdi yemek falan yiyemiyorum ikizse eger tek yumurta ikizidir dedi ama cok zor oluyomus sanirim hamileligi falan Allah'im insallah sagliklisi hayirlisi nasilsa oyle nasip etsin
Hosgeldin canim aramiza :) insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin allah senin de gonlune gore versin :)dra hicmi gitmedin daha belki ilac verirdi kanama icin benim de ogrenmeden once kahve lekelenmem olmustu hatta adet oluyorum sanmistim dr keseyi gorunce crinone jel verdi 8 haftaya kadar kullandim kalp atisi duyunca risk yok birakalim dedi cok sukur bi daha da olmadi kizlarin ne tatlidir allah uzun omur versin canim :)