2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sut de ic kalsiyum icin.. su sabahlari miden bulanmasin diye ac karnina bir bardak..

kiz hepinizde eksimi istiyorsunuz.. eksi yiyince kiz mi erkek miydi ?? bende tuzlu et istiyorum...
HAyirlisi bakalim..

değişiyomuş ama ekşiye kız diyolar bilmiyorum bakalım topikte kac kız kac erkek cıkacak

Sut de ic kalsiyum icin.. su sabahlari miden bulanmasin diye ac karnina bir bardak..

kiz hepinizde eksimi istiyorsunuz.. eksi yiyince kiz mi erkek miydi ?? bende tuzlu et istiyorum...
HAyirlisi bakalim..

kız derler... tatlı yersen erkek derler... benim bildiğim.

Allah yardimcin olsun canim.. cok kotu bir agri yaa..

Bende erkek bebek istiyorum kizlar hayirlisi insallah.. saglikli olsunda..
benim taraf hep kiz masallah kocamin ailesi hep erkek..

benim eşim tek erkek o yüzden erkek istiyor ama bana farketmez sağlıklı olsun

senin değerinde bi anormallik yok bence canım. kendini üzme hiiçç.

İnşallah benden önce 1 hasta daha var ondan sonra ben muayeneye giricem bakalim ne dicek dr.

normal canım önemli olan katlanması 50 altında deger söleseydin düşük derdim ama normal bence

Hay ağzın bal yesin ♥♥
İnşallah öyledir canimm ♥♥

Canim bende 20 sinde olmam gerekiyodu olmadim degerim cuma gun yani 18inde 61 idi 16sinda 20 idi... merak etme sen simdi biraz bekle sonra bidaha kana git degerin artiyorsa hersey yolunda.. merak etme ccanim..

Geç döllenme oldu demekki
Ilk gebeligimde geç dollenmeydi
Adetim 6 gün falan geçmişti bebek 3 haftalkk cikmisti kanda
Sağlıklı olsun da geç döllenme olsun ben razıyım ♥♥

yok kiz birden geldi nasil korktum.. allah korusun
haber verip gelse bende hazirlanicam...

İlk seferde bende senin gibi cok korkmustum canim hatta ben bide tutarim normalde sessiz hapsururum ama cok zararliymis simdi alistim gelirken hemen pozisyon aliyorum daha az hasar oluyo :))

Ende 5+4oldum bgn adet sancisi gibi sanki

İlk seferde bende senin gibi cok korkmustum canim hatta ben bide tutarim normalde sessiz hapsururum ama cok zararliymis simdi alistim gelirken hemen pozisyon aliyorum daha az hasar oluyo :))
tamam cnm bende snin gibi yapiyim bari.. gelince..
Aynen canim sagliki olsunlarda.. benim kesin gec dollenme 22.gun yumutladim 28.gunde adet oluyorken.. hayirlisi bakalim..
benim eşim tek erkek o yüzden erkek istiyor ama bana farketmez sağlıklı olsun
kBizim icinde fark etmez saglikli olsunlar bebelerimiz..

ben kız istiyorum eşim erkek..hayırlısı olsun inşallah..ben 5+6da kalp atışlarını gördüm kızlar 1 kasımdada randevum var ozamnda duyabilirim inşallah demi sizler nezamn duydunuz

ben kız istiyorum eşim erkek..hayırlısı olsun inşallah..ben 5+6da kalp atışlarını gördüm kızlar 1 kasımdada randevum var ozamnda duyabilirim inşallah demi sizler nezamn duydunuz

insallah duyarsin canim bende 7 kasimda gidicem doktora insallah melegimi gorurum duyarim.. ilk gorusmemiz olucak..

bende sasiriyorum vallahi.. bakalim hayirlisi.. belki sonra tatliya gecerim..

Tuzlu yemek ne oluyodu kizlar bide onu sorayim belki tuzludan cikar bir tahmin ??

Ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ben ordan biliyorum...:) tabi tuzluda kız oluyor...

selam arkadaşlar nasılsınız

ben ne yersem çıkıyor 5 gün raporluyum c.tesi işe gidicem ne yapıcam bilmiyorum.otobüste iş yerinde bide tutamıyorum birden geliyo afedersiniz öğürerek hemde.bir haftadır yemek yiyemiyorum kahvaltı meyve sadece bide yoğurt varmı bunları yaşayan

Ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ben ordan biliyorum...:) tabi tuzluda kız oluyor...

Hayrilisi bakalim.. bunlar cok guzel tahminler felan zaman geciyor..
Senin bebe 8haftalik olmus masallah gobek falan cikti mi ? kremler kulaniyormusun yirtiklar olmasin diye ?

Hayrilisi bakalim.. bunlar cok guzel tahminler felan zaman geciyor..
Senin bebe 8haftalik olmus masallah gobek falan cikti mi ? kremler kulaniyormusun yirtiklar olmasin diye ?

Şu anda gaz şikayetimizden dolayı 4 aylık gibiyim zaten ama... 3. aydan sonra başlarım diye düşünüyorum. Gerçi çatlamaya da çok müsaidim ergenlikden kalma var zaten... Sen daha erken mi başlamayı düşünüyorsun?

Canim ben basladim bile kremler surmeye.. catlamamasi icin.. bakalim hayirlisi..

YAa kizlar ben dayanamayip gerci kocam duramadi anneme soyledik boyle kaldilar
yok yok saka.. gercek mi kiz diyodu annem..
gule gule isim bitti...
birazda kocam ayip etti babamin yaninda soyledi pat diye.. (adam yuzunu donup bakamadi ama artik iyi gecti yani )
kocis uctu mutluluktan tabii garibim pat diye soyledi gerci kendi ailesinde oyle cekinme felan yok biz aile utanir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…