- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
Sut de ic kalsiyum icin.. su sabahlari miden bulanmasin diye ac karnina bir bardak..
kiz hepinizde eksimi istiyorsunuz..eksi yiyince kiz mi erkek miydi ?? bende tuzlu et istiyorum...
HAyirlisi bakalim..
Sut de ic kalsiyum icin.. su sabahlari miden bulanmasin diye ac karnina bir bardak..
kiz hepinizde eksimi istiyorsunuz..eksi yiyince kiz mi erkek miydi ?? bende tuzlu et istiyorum...
HAyirlisi bakalim..
Allah yardimcin olsun canim.. cok kotu bir agri yaa..
Bende erkek bebek istiyorum kizlar hayirlisi insallah.. saglikli olsunda..
benim taraf hep kiz masallah kocamin ailesi hep erkek..
senin değerinde bi anormallik yok bence canım. kendini üzme hiiçç.
normal canım önemli olan katlanması 50 altında deger söleseydin düşük derdim ama normal bence
Canim bende 20 sinde olmam gerekiyodu olmadim degerim cuma gun yani 18inde 61 idi 16sinda 20 idi... merak etme sen simdi biraz bekle sonra bidaha kana git degerin artiyorsa hersey yolunda.. merak etme ccanim..
yok kiz birden geldi nasil korktum.. allah korusun
haber verip gelse bende hazirlanicam...
değişiyomuş ama ekşiye kız diyolar bilmiyorum bakalım topikte kac kız kac erkek cıkacak
kız derler... tatlı yersen erkek derler... benim bildiğim.
Ende 5+4oldum bgn adet sancisi gibi sankikızlar bende tuvaletten çıkamıyorum ya sürekli tuvaletteyim. Gerçi 2 kilo su içiyorum ama eskidende içiyordum. Birde allah şükür hiç kanamam yok ama çok kasıklarım ve karnım ağrıyor. Normalmi.
Sanırım 5 haftanın içindeyim daha doktor keseyi görmedi.
İlk sonucun mu...
tamam cnm bende snin gibi yapiyim bari.. gelince..İlk seferde bende senin gibi cok korkmustum canim hatta ben bide tutarim normalde sessiz hapsururum ama cok zararliymis simdi alistim gelirken hemen pozisyon aliyorum daha az hasar oluyo :))
Aynen canim sagliki olsunlarda.. benim kesin gec dollenme 22.gun yumutladim 28.gunde adet oluyorken.. hayirlisi bakalim..İnşallah benden önce 1 hasta daha var ondan sonra ben muayeneye giricem bakalim ne dicek dr.
Geç döllenme oldu demekki
Ilk gebeligimde geç dollenmeydi
Adetim 6 gün falan geçmişti bebek 3 haftalkk cikmisti kanda
Sağlıklı olsun da geç döllenme olsun ben razıyım ♥♥
kBizim icinde fark etmez saglikli olsunlar bebelerimiz..benim eşim tek erkek o yüzden erkek istiyor ama bana farketmez sağlıklı olsun
ben kız istiyorum eşim erkek..hayırlısı olsun inşallah..ben 5+6da kalp atışlarını gördüm kızlar 1 kasımdada randevum var ozamnda duyabilirim inşallah demi sizler nezamn duydunuz
ayy vallahi herkes cok degisik seyler soyluyor ben ne tatli yiyorum ne eksi...
ET istiyom ET
Onu bilemiycem işte...
Evet cnm reglim henüz 2 gün geçti ve ilk kan ttahlili sonucum
bende sasiriyorum vallahi.. bakalim hayirlisi.. belki sonra tatliya gecerim..
Tuzlu yemek ne oluyodu kizlar bide onu sorayim belki tuzludan cikar bir tahmin ??
Ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ben ordan biliyorum...:) tabi tuzluda kız oluyor...
Hayrilisi bakalim.. bunlar cok guzel tahminler felan zaman geciyor..
Senin bebe 8haftalik olmus masallah gobek falan cikti mi ? kremler kulaniyormusun yirtiklar olmasin diye ?
Şu anda gaz şikayetimizden dolayı 4 aylık gibiyim zaten ama... 3. aydan sonra başlarım diye düşünüyorum. Gerçi çatlamaya da çok müsaidim ergenlikden kalma var zaten... Sen daha erken mi başlamayı düşünüyorsun?