2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Göğüslerde büyüyor değilmi kızlar? Artık eskisi gibi hiç olmayacak. Doğuma yakın iyice büyüyecekler, süt doluna koca memeli hatunlar olacağız inşallah. Eski orjinal hali hiç kalmıyor maalesef

Göğüslerde büyüyor değilmi kızlar? Artık eskisi gibi hiç olmayacak. Doğuma yakın iyice büyüyecekler, süt doluna koca memeli hatunlar olacağız inşallah. Eski orjinal hali hiç kalmıyor maalesef
Ben dün çamaşır aldım çünkü eskilere sığmıyor ve çok acıtıyorlar... Karnımda acayip şiş ama dün tartıldım kilom aynı bende karnımın üstüne yatamıyorum kızlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım

Karin agrisi var mi?

hyr karın ağrısıda yok sadece arada kasıklarım sızlıyo gibi geliyo çok nadir bir iki kez de sanki karnım seyiriyo gibi oldu ama hiç bir rahtsızlığım yok gündelik hayata devam ediyorum maşallah diyimde sadece şeker vardı bende onun için insülin başladı dahiliye doktorum bnde tatlı meyve bunları yemekten çekindim meyvede çocuk için lazım olduğundan diyetisyene gittim hamile ve şekerim olduğu için bana liste verdi herşey var içinde meyve de dahil ama saatleri ve miktarı önemliymiş tek sorunumuz bu bir çok insanda bu sorun var gittiğimde gördüm de Allah yardım etsin artık hepimize

Ben p.tesi ise gittim oglene kadar dayanabildim agri kusma sersemlik izin Alip dr.a gittim bakti ikiz olma ihtimali var dedi renkli ultrasonda bakti tek kalp atisi duydu daha bebek 5 mm dedi cok ufak oldugu icin tam belli olmuyo dedi p.tesi yine gidicem o zmn belli olur dedi 5 gun rapor yazdi yemek falan yiyemiyorum ikizse eger tek yumurta ikizidir dedi ama cok zor oluyomus sanirim hamileligi falan Allah'im insallah sagliklisi hayirlisi nasilsa oyle nasip etsin

Bende cumartesi kalp atislarini gorene kadar icicem. Gunde 3 defa. Cok fena yapiyor.ictikten 1,5-2saat sonra sarhos gibi oluyorum. En 10 dk uyumadan kendime de gelemiyorum. Ne sersem hapmis bu yaaa

Beni sadece bugun uyutmadi saskinim dogrusu bunye alisti sanirim :)

Bana da doktorum dedi.seker testini gecemeyeceksin buyuk ihtimal diye.bende de potansiyel var yani :/

Bana da doktorum dedi.seker testini gecemeyeceksin buyuk ihtimal diye.bende de potansiyel var yani :/

canım ilk önce çok endişelndim insülin dediklerinde çok korktum ama sonradan doktorum dediki insanlar bebek sahibi olmak için yıllarca uğraşıyo sen Allaha şükür buna sahipsin 9 ay insülin sadece bir daha kullanmıycaksın da bunun içinmi dert ediyosn dedi haklı ama kendime engel olamıyorum canımı sıktıkça yükseliyo normalde 125 falan çıktı şşekerim insüline başadım canım çok skıldı insülin vururken 130 135 çıktı canım daha da sıkıldı doktoru aradım böyle yaparsan çocuk zarar görür önemli olan düşmesi ne kadar insülinle düşerse düşsün sadece 9 ay dedi şimdi düşünmemeye çalşıyorum iyide gidiyoruz bakalım ama diyetisyene gidersen çıkmasını engelleyebilirsin tam buğday ekmeği ye dedi bana doktorum kepek ekmek yersen kansızlık yaparmş beyaz unun içinde olduğu her şey şeker yükseltirmiş tuz da az olucak ben şimdi hepsine dikkat ediyorum inş insüline gerek kalmadan halledersin

Slm arkadaslar. Beni de araniza kabul edermisiniz.sat 21 agustos beklenen dogum tarihi de 28 mayis. 2 cocuk annesiyim ama ikiside 1 hafta 10 GUN sonra dogdu onun icin haziran annelerine yazmak istiyorum. 25 yasindayim ve 3. Hamileligim 2 kizim var birincisi 5 yasinda digeri 2 hafta sonra 2 yasinda olcak. Goguslerinizin degisikliginden bahsetmissiniz ben de ilk hamile oldugumu goguslerimin hassasiyetinden ve dolgunlugundan anlamistim.kizlar birde ben suan 9 haftalik hamileyim yurt disindayim sigortam yok doktora gidemiyorum hamile oldugumu daha ogrenme den iliski sonrasi kanamam oldu ve ogrendikten sonra yine oldu ilk defa boyle bisey oldu gerci simdi iyiyiz ama uzak duruyoruz birbirimizden.karin siskinligi yasayanlar var sanirim benimde cok karnim sisti neyse cok konustum sanirim gec oldu herkese hayirli ve saglikli bebekler diliyorum allahim herkesin gonlune gore versin.

Insallah cnm ya. Diyetisyene gitmeyi dusunuyorum zaten,ama daha erken degil mi? Ama mantikli da soyluyorsun,sonra seker cikmamasi icin.haftaya en iisi ben bi diyetisyene gideyim.
Cnm slkma canini 9ay sonra biticek.bak bende 9 ay bekledim bebek icin.bu ay da olmayacak dedi doktorum ama mucize oldu resmen allahima sukur :)

Yarin doktora gidicem kızlar
Heyecan ve stres yaptım yaa...
Korkuyorum dış gebelik, kimyasal gebelik vs cikar diye
Dua edin inşallah güzel haberlerle gelirim size ♥♥

benimde aynı şekilde hiç bulantım yok rahtsızlığım yok Allaha şükür ama gögüslerim acıyo sızlıyo

aynen, 8 haftalığım bende de hiçbişey yok :) regl olmasam inanmıcam hamile olduguma sadece dehset bı uyku hali ve halsizlik var ki bu bana yetıyor aslında ama evet göğüslerim büyüdü ve sızlıyor biraz

Ben sigarasizliktan yiyorum :/

aaaaah ah onu bide bana sor!! senelerce sigara şirketinde çalışan biri olaraktan sigaranın tüm zararlarını herkesten daha iyi bilmeme ragmen bırakamıyorum arkadas!! ( ama iyice azalttım 2 günde bi paket içiyorum ama adını vermeyim şu piyasada slim'in kısası tüm degerleri 1 mg olan sıgara varya gri paketli 9tl olan, ondan. Sanırım bu yuzden fazla zarar vermeyecegını dusunuyorum Aslında tam dayaklıgım bılıyorum ama dayanamıyorum!!(((((((

merhaba canım senle doğumdaş olcaz galiba

Bana çevremdeki herkes şiddetle MedicalPark Ayşe Gül Sofuoğlu'nu önerdi fakat randevu almak cok zor en azından 1 hafta önce almak gerek.. Benim ablam 13 sene önce gene aynı doktora aynı hastanede dogum yapmıs ve cok memnun kalmış.. Benım de ilk randevum olacak insallah, bi gideyim bakayım paylasırım sizlerle de

Cnm ya naptin oyle sen.gunde 10tane iciosun o zmn :/
Kent iciosun dimi ben de westin degerleri 1 olani iciodum uzun zamandir.simdi gunde dayanamayip 1 tane iciorum
Sigara icecegine durmadan bnm gb bir sey yesen ? Hadi bgnden denemeye basla lutfeen

Günaydın kızlar sabah 6 dan beri uyuyamiyorum biraz bulantim oluyo ara ara ama strese bagliorum ben gebelik için bulantilarim cok erken çünkü birde şimdiden doğum stresi sardi nasil yapicam diye oğlumun doğumunda 13 saat suni sancı çekmiştim cok zor bir normal doğumdu insallah biran önce hayirlisyla şu günleri geçirip bebeğimizi kucağımiza alırız :/

Bende 4-5ten beri uyanigim
Gunaydin cnm. Hazirana gelelim de allah yardimcimiz olur,dusunmemeye calis dogumu :/

günaydın

bence bir an önce kurtulmaya bak canım ya...bebeğini düşün

slm canım

benimde düşük tehlikeme karşı doktorum crinojel verdi sabah 1 tane yapıyorum. Ama dehşet yan etkisi var. kabızlık, karın şişliği, gaz, göğüslerimde hassasiyet. karnımı görsen 3 aylık hamile gibi şiş. doktorumu arayıp söyledim. ama mutlaka dayanıp 12 hafta içmemi söyledi. Yapacak birşey yok dayanacağız bebişlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…