2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim idrar tahlili yaptırdı dr bana keton negatif olması gerekirken ++ pozitif çıktı 2 serum verdi biraz daha ii geldi..

idrar tahlilini yarın yapacağım bakalım o zaman söyleyeceğim bulantım çok diye. :/ Çalışırken daha da zor oluyo ya evde olsam yatarım sabah erken kalkınca daha da çok bulanıyo :18::18::18::18::18:

ya sabah yastıktan kafamı kaldırmamla başlıyo gece uyuyana kadar da sürüyo Doktora söyledim normal dedi ilaç vermedi bir de güldü üzerine :)

benimde yavaş yavaş başladı kızlar

Heh gözün aydın aramıza hoş geldin :) Allah yardımcın olsun.

bnmde çok midem bulanıyo bugün biraz daha hafifledi erken başlamış dedi doktorum

birde kızlar bana elevit verdi szilere verdimi doktorunuz? genelde 3 aydan sonra veriliyomuş..

elevit yada folbiol veriyor doktorlar sanırım bana folbiol verdi. folik asitlee artık gebelik planlanırken başlanıyo. doktor bana eğer çocuk düşünüyorsan folik asite 3 ay önce başlayacaksın demişti.

Maşallah canım. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz inşallah

Kasiklarim ve belim cok ağrıyor
Ayrica kasiklarimda batma oluyor
Hem sağ hemde sol yumurtaligimda
Sizde de oluyor mu kizlar ?
Ayaklarım buz gibi ama vücudum cok sicak
:/

Bende de oluyo canım hem karnımda hem de göğüslerimde acı oluyo ondan yan dönüyorum hemen :) ki asla yüzüstü yatmadan uyuyamam normalde. Bu velet bana herşeyi yaptırıyor valla.
12 haftadan sonra geçmeli diyo doktorlar ama geçmeyedebilir. benim teyzem de hamile 17 haftayı geçti hala bulantısı var. :/ :18::18::18: Ben de bu sabah çok bulanmadı midem diye panik oldum ya. Sabah eşime diyorum ters bişey mi oldu acaba diye. Sonra kendi kendime kızdım panik yok herşey güzel olacak inşallah :)

ayaklarım hala donuyo benim eşim sağolsun gece ısıtıyo :)

Bende 4-5ten beri uyanigim
Gunaydin cnm. Hazirana gelelim de allah yardimcimiz olur,dusunmemeye calis dogumu :/

Ah cnm elimde degil napicam bilmiyorum
Normalde hic uyku sorunu yaşamazdim
Ilk defa böle bişi oluyo insallah olmaz bidaha
Çünkü hamilelikte uyku düzeni bebek ve anne icin.cok önemli

İnşallah canim.. :)
Aynen ayaklarimi bir türlü isitamiyorum
Buz gibi oluyo özellikle parmak uçlarım.. :)

sağol cnm hoşbulduk...ben egepol.e gidiyorum cnm.gökalp bey.e...ilk doğumumu da o hastane de yapmıştım...sen nereye gidiyorsun?

egepolu duymustum gokalp beyi bende biliyorum cok ıyı bı doktor... hamılelıgımı ılk ogrendıgımde orayı aradım ondan randevu almak ıcın ama taaaa kasımın 19nu soyledıler cok doluymus... bende buca tıpa gıdıyorum artık... orda fıatlar nasıl mesela normal sezerayn ne kadr yapıyolar muayne ucretı nekadr.. bir bilgin varmı.... bende bugun gıttım dra bebgımın kalbını duydum ıkılı teste cagırdı daha sonra orda 2lı teste fark ne kadar oluyoo...

canım ben 2012 de ilk doğumumu yaptım sezeryan da normal doğum da 1000 lira idi.ama şimdi ne oldu bilmiyorum...ben sezeryan oldum ama mecburi oldu benimki.41.haftada normal olmadı...ikili tarama testini egepol yapmıyordu alsancakta özel bir yere gönderiyordu..bende gaziemir şifada yaptırdım ikili tarama testini..21 liraya yapmışlardı 2 yıl önce şimdi gene egepol yapmazsa ikili tarama testini şiifada yaptırıp gene egepole devam edicem.buca tıp nasıl?....ikili tarama testi varmıymış orda ?demek kalp atışlarını duydun...bende geçen gittiğimde duydum kalp atışlarını...

Merhaba izmirliler :) Ben Gaziemirde, Çağdaş Tıp Merkezi - Özlem hanıma gidiyorum. Hem çok güler yüzlü hemde çok iyi bir doktor. Namık Demir'in asistanıydı bir zamanlar. En çok da o yüzden güveniyorum Özlem Hanıma. Doğum için de Çınarlı Doğum Hastanesini düşünüyoruz. Bir çok arkadaşım orda yaptı doğumu ve hepsi çok memnun, Özlem hanımı da yanımda götürücem ama doğuma

hamilesin ve günde 10 tane sigara . Yok olmaz ama sen o çoçuğu orda öldürüyorsun bende sigara içiyordum hamilelikten önce evet çok tiryaki değildim aam günde 4 tane içiyordum yinede. Ama hamile olduğumu öğrendim bak 2 hafta oldu paket almadım. çok canım istediğinde eşimden 1-2 fırt çekiyorum o kadar . Yapma arkadaşım . çok yanlış .

hepimizin sınavı farklı sıkmamaya çalışıyorum canımı ben çevremde olmayan okadar çok olunca hemen olmaz sanmıştım korunmadığım ilk ay hamile kaldım 2 yıllık evliyim herkes bir yıla anca olur demişti kiloluyum zayıfta değilim korkmuştum hep olmazsa diye ama Rabbim aratmadı Allaha şükür şimdi tek sorun şeker onu da halledicem başka çare yok Allah dermansız dert vermesin

evet canım duydum kalp atısını... ben egepolde dogumu 1200 dıye duydum ama ne kadar dogru bılmıyorum...:26: bucatıp yapıyo ıkılı testı canımm kasım 28e verdı bana randevuyu... su an ıyı dr bıldıgım hastane drunuda tanıyorum ama ılkkez gıttım buna...

cnm buca tıpta hangı dr gidiyosun

bende 4-5ten beri uyanigim
gunaydin cnm. Hazirana gelelim de allah yardimcimiz olur,dusunmemeye calis dogumu :/

kızlar bende tuvaletten çıkamıyorum ya sürekli tuvaletteyim. Gerçi 2 kilo su içiyorum ama eskidende içiyordum. Birde allah şükür hiç kanamam yok ama çok kasıklarım ve karnım ağrıyor. Normalmi.
Sanırım 5 haftanın içindeyim daha doktor keseyi görmedi.

benm de ağrım var sanki adet olacak gibi ama daha şiddetli. normalmş canım. su içmek önemli mi çok, ben pek dikkat etmiyorm da:26:

Hosgeldin canim aramiza :) insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin allah senin de gonlune gore versin :)dra hicmi gitmedin daha belki ilac verirdi kanama icin benim de ogrenmeden once kahve lekelenmem olmustu hatta adet oluyorum sanmistim dr keseyi gorunce crinone jel verdi 8 haftaya kadar kullandim kalp atisi duyunca risk yok birakalim dedi cok sukur bi daha da olmadi kizlarin ne tatlidir allah uzun omur versin canim :)

Canim bende kullandim ayni jelden 8 haftada kestik cok sukur ben cok zorlandim yaparken fitil bile hic sevmiyorum zorlaniyorum ilaci kullanirken bende de acaip bi gaz vardi simdi gecti yine var ama o zamanki gibi degil gaz sancilari giriyodu resmen gece uyaniyodum gogus hassasiyeti ilactan degil bence hala var cunku o gecmedi :)

Dogru soyluyosun canim panik olmak yok hersey yolunda :))esim benim de ayaklarimi isitir yok yatarken hemen getir bakiyim usumus mu der isitir soba gibi saolsun :))insallah cok guzel bi 7-8 ay gecirir saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza hepimiz :))(bazimizin 7 bazimizin 8 ayi kaldi ya o acidan 9 demedim kizlar zamaninda gelsin bebisler :))

benm de ağrım var sanki adet olacak gibi ama daha şiddetli. normalmş canım. su içmek önemli mi çok, ben pek dikkat etmiyorm da:26:

kızlar biz o devreyi atlattık şimdi kusma devresindeyiz

çiçek ben yeni öğrendim bebişinin haberini çok çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:)

Son düzenleme:
ya varya kızlar bugun ölüyorum hiç bişe yiyemiyorum çalısıyorum babamızda anlayıssız diyoki naz yapıyosun katil olacam 6 hafta nın içindeyiz biz kesemizi gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…