Canim idrar tahlili yaptırdı dr bana keton negatif olması gerekirken ++ pozitif çıktı 2 serum verdi biraz daha ii geldi..
idrar tahlilini yarın yapacağım bakalım o zaman söyleyeceğim bulantım çok diye. :/ Çalışırken daha da zor oluyo ya evde olsam yatarım
Benimde midem çok fena ne sabahı var ne akşamı...doktora gittiğim de söyledim oda güldü ne güzel iyi diye premesis diye bi ilaç verdi vitamin içerikli bulantıya da iyi geliyormuş hatta biraz önce sordum kullanan var mı diye ama kimse ses etmedi... :44:
ya sabah yastıktan kafamı kaldırmamla başlıyo gece uyuyana kadar da sürüyo
benimde yavaş yavaş başladı kızlar
Heh gözün aydın aramıza hoş geldin :) Allah yardımcın olsun.
bnmde çok midem bulanıyo bugün biraz daha hafifledi erken başlamış dedi doktorum
birde kızlar bana elevit verdi szilere verdimi doktorunuz? genelde 3 aydan sonra veriliyomuş..
elevit yada folbiol veriyor doktorlar sanırım bana folbiol verdi. folik asitlee artık gebelik planlanırken başlanıyo. doktor bana eğer çocuk düşünüyorsan folik asite 3 ay önce başlayacaksın demişti.
Kızlar bu arada kendimi tanitayim ♥
24 yaşında, 6 yillik evli, bi tane 3, 5 yaşında oğluşu olan bir anneyim :)
Eski 2010 haziran annelerindenim :)
Geçen ay korunmayi biraktim ancak 3 yildir hapla korunduğum için sanırım hemen hamile kalamadim bu aya nasipmiş. :)
İnşallah hep birlikte burda güzel bir 9 ay geciririz ♥♥
Maşallah canım. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz inşallah
kızlar sizin de karnınızda bir gerginlik varmı??dün gece yanlıslıkla yüzüstü yatarken acıya uyandım bi gerginlik var sanki uzanırken falan bi yere :26:bu arada mide bulantısı bende de 6.hafta basladı ama hiç istifra etmedim cok şükür gündüz daha çok bulanıyo aksam biraz hafifliyo ve hep eksi seyler limonlu corbalar istiyo canım 3.aydan sonra gecermis insallah bulantısı olmayanlar kendilerini sanslı hissetsinler bence su anda bi de söyle bi stres yapıyorum basta bulantı oldugu için gün içinde azıcık bulanmasa sevinicegime panik oluyorum bişey mi oldu diye halbuki bastan bulanmasa hiç böyle sıkıntılarım olmucaktı
Kasiklarim ve belim cok ağrıyor
Ayrica kasiklarimda batma oluyor
Hem sağ hemde sol yumurtaligimda
Sizde de oluyor mu kizlar ?
Ayaklarım buz gibi ama vücudum cok sicak
:/
Bende de oluyo canım hem karnımda hem de göğüslerimde acı oluyo ondan yan dönüyorum hemen :) ki asla yüzüstü yatmadan uyuyamam normalde. Bu velet bana herşeyi yaptırıyor valla.
12 haftadan sonra geçmeli diyo doktorlar ama geçmeyedebilir. benim teyzem de hamile 17 haftayı geçti hala bulantısı var. :/ :18::18::18: Ben de bu sabah çok bulanmadı midem diye panik oldum ya. Sabah eşime diyorum ters bişey mi oldu acaba diye. Sonra kendi kendime kızdım panik yok herşey güzel olacak inşallah :)
ayaklarım hala donuyo benim eşim sağolsun gece ısıtıyo :)