2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Anne Adayımız :21:
Kaçıncı Bebiş :KK49:
Şehir En Büyük TÜRKİYE
BDT :emir_bebek:
Bebiş Cinsiyeti :KK73:
Bebiş İsimlerimiz :KK52:
pufpuff
27
İlk
İstanbul
24 Haziran
ERKEK :KK55:
Ahmet Efe
oetgsl
31
İlk
İstanbul
14 Haziran
ilepetzog
26
İlk
İzmir
14 Haziran
KIZ :KK12:
Ada
seraaap
30
İlk
İzmir
17 Haziran
mihrimah24
27
2.
Bursa
23 Haziran
miss_night
25
İlk
Bursa
6 Haziran
guness14
30
İlk
İstanbul
21 Haziran
bahar3432
31
İlk
İstanbul
17 Haziran
sevgi2005
27
2.
İzmir
26 Haziran
fabor
38
2.
Bursa
18 Haziran
blackgirll
28
İlk
Konya
9 Haziran
nimet1
34
İlk
Newyork
15 Haziran
zkibar82
31
İlk
İstanbul
25 Haziran
Plebisit82
31
İlk
Kahramanmaraş
17 Haziran
Hasan Kerem
Azerikizi91
22
İlk
İstanbul
1 Haziran
Ali Yasin
wilmos
28
İlk
İstanbul
15 Haziran
deryaderya17
29
İlk
Balıkesir
29 Haziran
ttet
25
İlk
Samsun
10 Haziran
Zeynep
besebaba
27
İlk
Van
19 Haziran
CLeOpaTRa
24
2.
İstanbul
29 Haziran
mymahkamab
23
İlk
Isparta
29 Haziran
patikpat
28
İlk
Antakya
2 Haziran
yazyagmuru07
24
2.
Antalya
8 Haziran
bademcube
27
İlk
Ankara
9 Haziran
GD2104
24
İlk
Bursa
13 Haziran
Elif
ESMERSIRINE
28
İlk
Adana
20 Haziran
ciceek
27
İlk
İstanbul
6 Haziran
Muhammed Ayaz
gültuğ
31
İlk
İstanbul
25 Haziran
Erva Eflin
nagihannnn
23
İlk
Bursa
24 Haziran
lilyum0320
29
İlk
Ankara
16 Haziran
Cemre Elvin
adaarin
26
İlk
Adana
6 Haziran
Arın
ahmtkdr
22
İlk
Ankara
11 Haziran
balmmm
21
İlk
Malatya
6 Haziran
SERPILzh
34
2.
5 Haziran
tubakara
29
İkinci
Gaziantep
9 Haziran
LoReNaaa
33
İlk
İzmir
8 Haziran
famura
30
3.
İzmir
2 Haziran
mozijiku0134
23
İlk
Kıbrıs
6 Haziran
pretty_rose
27
İlk
Kayseri
30 Haziran
Beren
cileksurat
33
İlk
Eskişehir
12 Haziran
Asya Melek
E_M_A
27
İlk
19 Haziran
umudumrabia
20
İlk
Ankara
12 Haziran
negiff
34
İlk
İzmir
14 Haziran
nokul90
23
İlk
Kütahya
9 Haziran
Zemrush
27
İlk
İstanbul
1 Haziran
judith35
27
İlk
İzmir
20 Haziran
Demir
UfuruktenPrenses
29
İlk
İstanbul
26 Haziran
Rosaleda
30
İlk
Tekirdağ
23 Haziran
belinda31
25
İlk
Diyarbakır
20 Haziran
Mustafa Eymen
eseski
24
2.
Eskişehir
16 Haziran
Yiğit
SERAP54
37
2.
25 Haziran
denizkao
30
2.
Ankara
6 Haziran
zehranurum
26
2.
İstanbul
26 Haziran
RaziyErkan
21
İlk
Almanya
5 Haziran
Feyza81
22
İlk
İzmir
7 Haziran
axigirL
26
İlk
İstanbul
17 Haziran
EMLEB
26
İlk
Bilecik
7 Haziran
betul1645
25
ilk
Bursa
14 Haziran
Mustafa
10YBetul
26
İlk
Kütahya
21 Haziran
POLY74
39
2.
İstanbul
13 Haziran
ashkk
30
İlk
Bursa
18 Haziran
pembesebboy
28
İlk
İstanbul
7 Haziran
Kedim
29
İlk
Bursa
20 Haziran
sengul1
25
3.
Viyana
1 Haziran
didari
30
İlk
29 Haziran
HUZEYFEE
31
İlk
Eskişehir
6 Haziran
Ahmet Faruk
karemine
26
İlk
İngiltere
3 Haziran
Lahesis
31
İlk
Denizli
16 Haziran
ankara12
36
İlk
İstanbul
27 Haziran
bkti2
26
İlk
Manisa
3 Haziran
Alya
burchecan
26
İlk
İstanbul
14 Haziran
alangu
34
İlk
Mersin
14 Haziran
Ayaz12
25
İlk
Çanakkale
26 Haziran
cips
23
İlk
İstanbul
15 Haziran
Zeynep
Julietta
30
İlk
İstanbul
27 Haziran
esmeraldaszone
31
İlk
İstanbul
19 Haziran
deterjan
32
İlk
Ankara
28 Haziran
1melodi
28
İlk
İstanbul
26 Haziran
ist3434
27
İlk
İstanbul
23 Haziran
cedi85
28
2.
Ankara
12 Haziran
tubaceyln
28
İlk
Bursa
16 Haziran
almisim
24
2.
Ankara
13 Haziran
rapunzel_ysr
28
İlk
Antalya
27 Haziran
leylvea
34
İlk
İstanbul
15 Haziran
huzursokagi01
27
İlk
Sivas
18 Haziran
beyazzzzzz
28
İlk
İzmir
2 Haziran
kulvan
21
2.
Bursa
2 Haziran
Ada
esmeradr
27
Ankara
16 Haziran
elpim
29
İlk
İzmir
18 Haziran
Su
neslihanbursa
24
Bursa
18 Haziran
organiksekerr
28
2.
25 Haziran
aysenazim
27
2.
Sakarya
15 Haziran
Akif
karadenizki
31
İlk
İstanbul
12 Haziran
tugbaglc
25
İlk
İstanbul
9 Haziran
GOLD_WOMEN
24
İlk
Bayburt
9 Haziran
YalnizMelek
31
2.
İstanbul
29 Haziran
Eymen Efe
pearly1905
23
2.
Bolu
27 Haziran
babygel
8 Haziran
yesso1978
35
2.
15 Haziran
juliette09
28
İlk
Kuşadası
11 Haziran
yesilerikk
28
İlk
Bartın
23 Haziran
Delilah
25
İlk
Siirt
10 Haziran
elif135
27
İlk
Manisa
7 Haziran
İKİZ :13:
akmelek
30
İlk
Manisa
2 Haziran
Derin
brcnkb
25
İlk
İstanbul
4 Haziran
Melek
bergennn
İlk
Eskişehir
21 Haziran
nurmur87
27
İlk
İstanbul
21 Haziran
ucak
Elif Hayal
azsekerli
27
İlk
Konya
1 Haziran
Ezgi Defne
mrsPhoenix
28
İlk
İstanbul
5 Haziran
Mete
babygel
35
İlk
Ankara
8 Haziran
Su
esbel
29
İlk
Ankara
24 Haziran
suncaptain
27
İlk
28 Haziran
hasretim_
27
İlk
İzmir
14 Haziran
simage
26
İlk
İstanbul
20 Haziran
lilas85
28
2.
Mersin
3 Haziran
didasesa8
28
İlk
İstanbul
21 Haziran
Liya

pufpufcum benım kzımın imide ece ekleyebılırsen sevınırım

Kızlar Ben eşimle 7 buçuk yıldır evliyim ve sürekli en büyük sorunumuz bu sigara oldu çocugu ben çok istedim sigarayı bırak dedi
bırakamadım ama çok şükür mevlam nasip etti hamileyim
Sizlerden yardım istiyorum ben bugün kesin karar aldım bu son sigaram olsun dedim ve birdaha içmek istemiyorum
çünkü meleğimden değerli değil o duman benim için sizden ricam bırakanlar nasıl bıraktı neler YAPTINIZ ne tavsiye edersiniz
Birde ben nisan ayına kadar daha çalışmak zorundayım ve işyerimde herkes içiyor bu zıkkımı görünce dayanamıyorum bana yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum
destekleriniz için teşekkür ederim şimdiden

tüm hastanelerde ücretsiz sigara bıraktırma birimi var doktorlar yardımcı oluyor canım. Bırakın şu illeti inan yeniden doğmuş gibi olacaksın. Dünya o kadar temiz ve yaşanılır ki.. Baharda o çiçek kokularıyediin her şeyin en ince ayrıntısına kadar tadı genzinde olacak. Balgam olmayacak burnn sabahları tıkanmayacak ağzın kurumayacak. içtiğin günlere pişman olacaksın:nazar:

Kızlar sigara konusundan bayağı bahsedilmiş ben de kesinlikle içmiyorum ve içilen yerlerden uzak duruyorum daha önce arkadaş ortamıydı şu bu derken içiyordum ama bebeğim olacağını öğrendiğim anda tamamen bıraktım ve arkadaşlarıma da söyledim kesinlikle yanımda içmiyorlar. Evime bile gelseler balkonda içip hızlıca içeri giriyorlar. eşim zaten nefret eder sigaradan. Hatta bi arkadaşım balkonda içip içeri gelmişti bizde kız gittikten sonra yanında mı içti o sigarayı diye köpürdü. Bebeğimize zarar veremez kimse diye deli oluyo :) Bazen kızdırmak için canım çok sigara çekti azcık içeyim mi diyorum gözlerini pörtletiyor :) şaka şaka diyorum bebeğime yapmam bunu. O savunmasız cana nasıl zarar vereyim ki bu kadar severken. Rabbim tüm içen annelerimize yardım etsin inşallah tez zamanda kurtulursunuz. Dualarım sizinle... :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

doğru söylüyorsun aslında evet ama bende tadını çıkaramıyorum aslında.
Çünkü 2 defa düşüğüm oldu önceden ve bu yüzden hep endişeliyim bi yandan,o yüzden bu süreç bi an önce bitsin ve köfteme kavuşayım istiyorum.. Ayrıca bende de aş erme,bulantı falan hiç olmadı.. Daha bebişide hissetmiyorum üüfff böyle saçma sapan bi durumdayım yani :KK1:

hiç anlayamıyorum şu tabirleri yav.. Kelebek kanat çırpışı,balon patlaması falan.. Oofff delircem acaba oluyo da ben mi hissetmiyorum
:26:

ben de hissetmiyorum pufpufum. Dur kız azıcık kaldı bikaç hafta sonra bizde hissedicez :KK52:
Bu arada benim kusmalar hala tam gaz devam ediyor :KK43:

bnde sadece 2 kılo aldım ya kızlar bn yemeden içmeden kesıldım ya iştahım yok yemek yıyemıyorum ne olacak k boyle hamıle kalmadan once daha cok yemek yıyordum bn

doğru söylüyorsun aslında evet ama bende tadını çıkaramıyorum aslında.
Çünkü 2 defa düşüğüm oldu önceden ve bu yüzden hep endişeliyim bi yandan,o yüzden bu süreç bi an önce bitsin ve köfteme kavuşayım istiyorum.. Ayrıca bende de aş erme,bulantı falan hiç olmadı.. Daha bebişide hissetmiyorum üüfff böyle saçma sapan bi durumdayım yani :KK1:

hiç anlayamıyorum şu tabirleri yav.. Kelebek kanat çırpışı,balon patlaması falan.. Oofff delircem acaba oluyo da ben mi hissetmiyorum

kızlar ben de yavrumu hissedemiyordum hele şu son bir haftadır hasta olduğum için korkuyordum niye hissetmiyorum diye dün gece hissettim çok şükür öyle aman aman bi tekme falan değil kıpırtı sadece ama nasıl sevindim anlatamam :KK16: öksürükten yavrum etkilendi demekki bi kenarda sessiz sessiz duruyordu naapsın yavrucak.

bi de iki gündür bulantılarım geri geldi ve kusma da var acaba hastalıktan mı yoksa gebelik kusmalarım mı geri geldi :KK53: kusan var mı hala aranızda acabaa:KK52::KK52:

:KK53:
Kusura bakma canım seni üzdüysek ama ne yapalım işte allahtan senin boy uzun tıfıl değilsin benim gibi ÇD

bu arada bu baloncuk patlaması gibi hissettiğim şeyler tek me mi yoksa bana mı öyle geliyor
ben bunu bir haftadır hissediyorum ya ama gazdır deyip geçiyorum yahuu

böyle kabarcık balonu patlarmış gibi pıt pıt ediyo

aynı seyı dusunuorum bende de oyle oluoor 2 gundur ama tam ıdrak edemedım :44:

ben de hissetmiyorum pufpufum. Dur kız azıcık kaldı bikaç hafta sonra bizde hissedicez :KK52:

böyle herkes ne güzel bahsedince bende iyice hevesleniyorum işte püüüüffff...
aaaaay canım kusma olayı fena olsa gerek,hiç yaşamadım ama

canım ya demek senin de devam kusmaların ben de kusunca endişelenmiştim ...senin miniğinin de cinsiyeti kız mı :KK49:

bu kılo alma muhabbeti ben uyuz oluorum ben neyapayım bu sabah tartıldım 109 kılo cıktım kendımı koprudenmı atayım obez kılolu kaldım elımde degıl herkezler zayıf olcak degıl ya ama boyum 1,78 :KK53: :KK76: ılk hamılelıgım yıyorumda cıcıorumda :KK30::KK49:
oyhh ağzına sağlık. zaten kalıplı biriyim ben de 1.70 boyum 86 kilo hamile kaldım. doktorum dikkat et dedi. ilk 3 ayda canım istemiyordu ama artık file bağladım. sürekli yemek yiyesim geliyor. meyveyle badem cevizle geçiştirmeye çalışıyorum ama olmuyo. son 1 aydır ne 1 ayı son 2 haftada 2 kiloyu hop diye alıverdim. bundan sonra da böyle giderse yapcak bir şey yok bebiş doğsun sağlıkla onu gezdirme bahanesiyle yürüyüşlere başlarız.. :KK53::KK53::KK53:

Canım benimde başıma geldi hemde bir köpek değiş 5 köpek birden çıktı karşıma gecen hafta sabah ile gelirken
bende çok korktum hatim indirdim resmen sonra dedim bebeğime bişey olmuşmudur acaba ama doktora gitmedim ondan sonra hiç
kaynanam bişey olmaz korkma dedi dua ediyorum bol bol sende korkma dua et

inş canım ya bebişlerimiz bizlerledir...

Ins bisey olmamistir canim. Ben ikinci bebegimi kaybettigim icin bu bebegimde acayip endiseliydim. Inan bana dr geleli bir hafta olmasina ragmen sanki aylardir gormemisim bebegimi bu arada ona bir sekilde zarar vermisim yada bisey olmus gibi hissediyordum. Bu durumu druma da yansitmis olmaliyim ki en sonunda kizdi bana bazi anneler tuvalet ihtiyaci disinda yerlerinden kalkmazken bebeklerini kaybedebilirler bazi anneler damdan duser bisey olmaz. Rahat ol biraz bebegini strese sokma Allahin takdiri demisti.
Sen yurtdisindaydin degilmi canim. Dra gidemiyorsun istedigin zaman telefonla gorusme sansin var mi kafanin rahat etmesi icin. Ama bence bisey olmamistir canim endiselenme bisey olsa bi belirtide olurdu agrin kanaman falan

inş birşey olmamiştır canım . evet yurtdışındayım ama çok acil birşey olmadıkça tel görüşmüyolar . şimdiye kadar sadece bi kere gördüm bebeğimi bi sonrakide ayın 3 de o yüzden çok merak ediyorum benim de ilki kalbi durduğu için kürtaj olmuştum onon korkusuda var içimde öyle işte. çok şükür kanamam yada ağrım olmadı ama merak işte :KK43:

sigaranın zararlarını cok iyi biliyoruz hepimiz,1 tane değil yarım bile içsem kendimi yiyorum,içmesem o stres öldürüyor beni offffffff eşim içtiğimide bilmiyor bide bu stres cok zor yani.hep bişelerle uğraşıyorum annemlere falan gidiyorum sık sık aklıma gelmesin diye ama takıntıya dönüştümü çok zor.:KK50::KK50::KK50:[/QUOTE
Sigara kullanmıyorum ama eltim kullanıyo arada günde 2 3 içiyo hamile kaldığını öğrenince bıraktı içmizden falan dedi ama şu an emziriyo ve akşam bendeydi içti bi tane. Birkaç kere daha da gördüm .ama şuna inanıyorum emzirmede yada hamilelikte içilen bebeğe de geçiyor daha doğrusu ileriki hayatında bi bağımlılık gibi olacağını düşünüyorum.yediğini yer içtiğini içiyor bebek daha sonraki hayatında

KESİNLİKLE ÖYLE.HAMİLEYKEN YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ HERŞEYİN TADINA BEBEK AŞİNA OLUYOR DOGDUGUNDA.SİGARAYI BIRAKIN İÇMEYİ İÇENİN YANINDA BİLE OTURMAMAK LAZIM.EŞLERİ İÇEN ARADAŞLAR EVDE İÇİRMESİN VE YANINDA BULUNMASIN ÇÜNKÜ PASİF İÇİCİLİK KENDİN İÇMİŞTEN BİLE DAHA KÖTÜ AMAN DİYİM :KK20:

böyle herkes ne güzel bahsedince bende iyice hevesleniyorum işte püüüüffff...
aaaaay canım kusma olayı fena olsa gerek,hiç yaşamadım ama

pufpufum sen kendini şanslı say kusmadığın için. İnan dünyadan soğudum ya berbat bişey. Evden çıkmadan önce kusarsam ne ala, yoksa yollarda kusuyorum. Geçen otobüste geldi poşet bil çıkartamadım atkım vardı ona kustum çok rezil bi durum:2:

canım ya demek senin de devam kusmaların ben de kusunca endişelenmiştim ...senin miniğinin de cinsiyeti kız mı :KK49:

Benim cinsiyet daha belli değil bu cuma öğrenicez inşallah 6.haftadan beri hergün kusuyorum. 4. aya girince bi hafta filan kusmadım oh geçti dedim yine başladı

Son düzenleyen: Moderatör:
X