selam kızlar, dünkü sonuçlarımı bugün kendi doktoruma gösterdim, korkulacak bir şey yok dedi. biz sıvı az olunca korkarız erken doğumu tetikler dedi. bu durum bebeğin kilolu olacağını gösterir dedi. bakalım inşaalah sağlıklı olsunda zayıf kilolu farketmez
kızlar selam 40 gün rapor hakkını bir kerede nasıl kullancaz? onu sağlık ocakları en fazla 1 hafta veriyor, diyelim 10 gün aldın 11. gün gidip işe başlamamız gerekmiyor mu. bilgisi olan cevap verebilirmi?
2. gebeliğinse bu haftalarda hissedermişsin ama ilk gebelikse 22. haftaya kadar bile hissedilmiyormuş. dün gittiğim doktor öyle dedi. endişelenme.
Ay anlattığın bence içenleri korkutmalı. ben hep allaha yalvardım allahım bırakamıyorum ama hamile kalırsam bana öyle bir tiksinti ver ki sigara lafı geçtiğinde bile midem bulansın ve kusayım. (kusmaktan çok korkarım, kusmaya başladımmı durmaz, onun için üşütmek, grip, nezle korkulu rüyam) ve allahım dualarımı kabul etti ve ben öğrendiğim gün bıraktım ve öğrenmeden öncede sigara içerken midem bulanıyordu, çok azaltmıştım 3-4 bile içemiyordum, hep yarım söndürüyordum. allahım herkese bırakmayı nasip etsin....inşaallah başlamam bir daha.
:18::18:
geçmiş olsun canım, uyu dinlen geçmez başka türlü.