Bazen nabzim hizli atiyor,size de oluyor mu
Oluyor canim , bazen nefes nefese kaliyorum.. Bunlar hep normalmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen nabzim hizli atiyor,size de oluyor mu
ben fraxiparine vurulurken hiç yavaş enjekte etmiodum yakmıodu.ama bu ole değil.bence hemen kola geçme doğuma kadar kullanacaksın o iğneyi.3 aylık olana kadar göbeğe devam et.cünkü enjeksiyon bölgesi serleşio yapacak yer bulamıosun ben son 1 ay bacağa geçtim,ilk 3 aydada göbekten yaptım sonra kola.ama yaz ayında kollarım mosmor dolaşıodum
Kizlar ben yine kendimi tursuya verdim nolcak bu halim
Yedikce su topluyorum.ama en cok onu yerken mutlu oluyorum :/ nerdesin gondereyim sana :))tursu deme bana ,turşumun olmasını bekliyorum,bir olsun nasıl yiyicem
Kacinci haftada gecti? Gecmezse balon olup ucacagimmmbende gecen hafta öyleydim çok şükür gectii
Kacinci haftada gecti? Gecmezse balon olup ucacagimmm
ayy cnm ben daha çok yeniyim 5. haftam sayılır.daha bitmedi ara ara gelio ama frenliyorum.tursunun yerini değiştirdim gözümün önünden kaldırdım
Bende 8 haftalık hamileyim, inşallah benimde haziran ayında bi bebeğim olacak, bu ilk, ama ikizler burcunda olamayaydı iyidi!!
Şaka bi yana Allah inşallah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder.. Eli yuzu duzgun, saglıklı, mutlu bebekler olsunlar insallah
Bende 2 hafta oldu öğreneli, kan testi yaptırdım ne anlama geldıgını bılmıyorum ama beta hcg 24911,00 cıktı... İstediğim doktorda canla başla randevu aldım sonunda ama ayın 30'una, yani halen beklemedeyim umarım bos yere umutlanmıyorumdur, hayatımda zincir çekmekten baska el işi örmeyi bilmeyen ben oturdum battaniye örmeye çalısıyorum (( aaah ah inşallah hakkımızda herseyın hayırlısı olur, tekrar gorusmek uzere...
ben 4+3 te öğrendim hamileliğimi 4+5 ken keseyi gördüm. benim tansiyonum çok dengesizdi ilk günlerde.hep başım döndü, karın ağrım vardı. baygınlık geçirdim hastaneye kaldırdılar beni. orda baktı doktor. kese görünüyor dedi. Allah tan şimdi iyiyim. işe gidemiycem diye çok korkmuştum.
çok geçmiş olsun sen rahat ol hep iyi düşün bebişte iyi olsun annesi
ben de 5 haftalık gebeyim progestoron değerim 9.17 çıktı doktorprogstan hapı verdi ama ben arada bir içiyorum.siz sürekli içiyor musunuz sürekli içmek gerek mi
Doktor olumsuz bir şey dedi mi sana bana demedi ama hiç içim rahat değil çünkü ben geç döllenme olduğunu düşünmüyorum doktorada bunu dedim ilginç ama böyle durumlar oluyo dedi geçmez şimdi bu 1 hafta sen ne zaman gideceksin cnm tekrar doktora
Yedikce su topluyorum.ama en cok onu yerken mutlu oluyorum :/ nerdesin gondereyim sana :))
merhaba arkadaşlar bende umarım haziranda 2. yavrumu kucağıma alıcam bugün evde test yaptım silikte olsa pozitif bikaç gün sonra kanda baktırıcam bakalım hayırlısı
ben 4+3 te öğrendim hamileliğimi 4+5 ken keseyi gördüm. benim tansiyonum çok dengesizdi ilk günlerde.hep başım döndü, karın ağrım vardı. baygınlık geçirdim hastaneye kaldırdılar beni. orda baktı doktor. kese görünüyor dedi. Allah tan şimdi iyiyim. işe gidemiycem diye çok korkmuştum.