2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben oğlumda fraxiparine kullandım hızlı yapıp atıyodum .hiiiç acmıodu.bunu dün ilk vurdum baktım yakıo,yavaş sıktım gerisini ama yok.bugunde zaten sıkmaya elim gitmedi yaktığından o kadar yavaş sıktım ki,ama yinede yakıo hatta ilk dklar evde dört dondum.sonra hafifledi.elimdekiler bitsin ,fraxiparine devam yani

bende fraxiparine vuruyorum cnm çıkarırken yakıyor benmkide.
göbek sertlesti kola gectim ben

canım sakin oll :)) benim minicik kesem ama bebeğimi gördüm içinde :)) güzel bi duygu insan hamileliğini bebeği görünce farkediyor :KK16:

ben 6 kasımda görecekmişim pıt pıtlarla birlikte zaman gecermi kiii :KK43:(

kendimi tutamayıp bu cumartesi başka bir doktoramı gitsem diye düşünüyorum

kızlar buarada bizim ilerde cıkacak bir sorunumuz var kan uyuşmazlığı :KK53:aranızda benim gbi olan varmı :KK53:

canım bizdede kan uyuşmazlıgı durumu var.ben 0 (-) eşin 0(+) en son gittiğimde dooktor kan aldırdı benden indirekt coombs deniyor ona bakıldı negatif çıktı.negatif çıkması sorun yok demek sende yaptır canım o kan testinden.kanama durumunda beni de uyardı.hemen acile gel kan uuyşmazlıgım var de dedi.ama şimdilik bi sıkıntı yook Allah a şükür.bir de bol bol dinlen ve ilişkiden kaçın dedi sana da böyle şeyler söyledi mi ?

canım bizdede kan uyuşmazlıgı durumu var.ben 0 (-) eşin 0(+) en son gittiğimde dooktor kan aldırdı benden indirekt coombs deniyor ona bakıldı negatif çıktı.negatif çıkması sorun yok demek sende yaptır canım o kan testinden.kanama durumunda beni de uyardı.hemen acile gel kan uuyşmazlıgım var de dedi.ama şimdilik bi sıkıntı yook Allah a şükür.bir de bol bol dinlen ve ilişkiden kaçın dedi sana da böyle şeyler söyledi mi ?

Canım Banada ilişki yok dedi protestan ve folik aside devam et dedi haftada en az 3 gün yumurta her gece bir bardak süt ötekileri normal şekilde beslenmene devam dedi kilo almamışım aldım sanıyordum çok şiş karnım çünkü keseyi gördük yolk sacı gördük onun altında da bir karartı vardı ama bu bebek demedi herşey mükemmel dedi bu kadar test başka bir vitamin ilaç falan vermedi canım

kızlar buarada bizim ilerde cıkacak bir sorunumuz var kan uyuşmazlığı :KK53:aranızda benim gbi olan varmı :KK53:

ben de negatifim cnm, dün doktorum eger kanaman olursa gel dedi iğne için sanırım. umarım sorun çıkmaz...

canım sakin oll :)) benim minicik kesem ama bebeğimi gördüm içinde :)) güzel bi duygu insan hamileliğini bebeği görünce farkediyor :KK16:

ben de 6+3^üm çok minik olduğu için çok az duyabildim kalp atışlarını. çok zor ağlayan ben, duyduğum gibi hüngür hüngür ağlamaya başladım çok başka bi duygu ya. Allah herkese yaşatır inşallah...

Canım Banada ilişki yok dedi protestan ve folik aside devam et dedi haftada en az 3 gün yumurta her gece bir bardak süt ötekileri normal şekilde beslenmene devam dedi kilo almamışım aldım sanıyordum çok şiş karnım çünkü keseyi gördük yolk sacı gördük onun altında da bir karartı vardı ama bu bebek demedi herşey mükemmel dedi bu kadar test başka bir vitamin ilaç falan vermedi canım

ayyy çok sevindim cnm, ben sana demiştim her şey yolunda gidecek. yerim ben o minişi

Kızlar selamım akşam doktora gittim ben 6. Haftamda olduğumu düşünsemde daha 5haftalıkmışım kesem sadece7mm ama doktor böyle durumla çok fazla karşılaştıklarını bana panik olmamamı söyledi moral verdi içim biraz rahatladı 1hafta sonra tekrar çağırdı o zaman bebeğimi görebileceğim sanırım:KK52:

Son düzenleme:
ben de negatifim cnm, dün doktorum eger kanaman olursa gel dedi iğne için sanırım. umarım sorun çıkmaz...

ben de 6+3^üm çok minik olduğu için çok az duyabildim kalp atışlarını. çok zor ağlayan ben, duyduğum gibi hüngür hüngür ağlamaya başladım çok başka bi duygu ya. Allah herkese yaşatır inşallah...

ayyy çok sevindim cnm, ben sana demiştim her şey yolunda gidecek. yerim ben o minişi

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: canım arkadaşım benim çocuğumun arkdaşının annesiiiiiiiiiiiiiiii:KK1::KK1:
çok şükür herşey yolunda ben bebeğimide gördüm sanki ama sesimi çıkarmadım yolk sacın hemen solunda aşağıda bir aydınlık gördüm bilemiyorummm eğer haftaya gittiğimde o gördüğüm yerdeyse kesin bu hafta gördüğüm şey bebeğimdi...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar selamım akşam doktora gittim ben 6. Haftamda olduğumu düşünsemde daha 5haftalıkmışım kesem sadece7mm ama doktor böyle durumla çok fazla karşılaştıklarını bana panik olmamamı söyledi moral verdi içim biraz rahatladı 1hafta sonra tekrar çağırdı o zaman bebeğimi görebileceğim sanırım:KK52:

Ben de bu sabah gittim, 6 haftayı doldurduğumu düşünüyorum ama doktor bana 5 haftalık dedi. Benim kese de 10.7 mm çıktı. Ama bebeğin gelişimi ile ilgili herhangi bir şey söylemedi. Bir daha ki kontrolde sorayım bakalım acaba 1 hafta geriden mi gelişiyor bebek...

Ben de bu sabah gittim, 6 haftayı doldurduğumu düşünüyorum ama doktor bana 5 haftalık dedi. Benim kese de 10.7 mm çıktı. Ama bebeğin gelişimi ile ilgili herhangi bir şey söylemedi. Bir daha ki kontrolde sorayım bakalım acaba 1 hafta geriden mi gelişiyor bebek...

Doktor olumsuz bir şey dedi mi sana bana demedi ama hiç içim rahat değil çünkü ben geç döllenme olduğunu düşünmüyorum doktorada bunu dedim ilginç ama böyle durumlar oluyo dedi geçmez şimdi bu 1 hafta sen ne zaman gideceksin cnm tekrar doktora

canım bugun saglık ocagına giitm yarın sabah test içinde gdecem nabzıma baktılar ii dediler ama tansiyon 9-6 düşük dediler :KK53:

Hicbisey olmaz canim dert etme,arkadasimda da var yeni dogum yapti,dogumdan hemen sonra igne yapiyolar

evet ama kızıma doğum yaptığımda 30 yaşındaydım şimdi riskler çoğuldu. Mayıs ayında da 5.5 aylık kızımı karnımdan su aldırdığım için sıvı kaybından kaybettim o yüzden korkuyorum çok hemde çok

Bence korkma, sonucta Allah`in dedigi olur.. Ilk haftalarda bende cok endiseleniyordum ama sonra dusundum de, eger cocugumun kaderinde bu dunyaya gellmek varsa, hicbirsey bunu engelleyemez. Ama eger bu dunyaya gelmeyecekse de, ben ne yaparsam yapayim bunu degistiremem. Bize dusen, kendimize iyi bakmak, yorulmamak ve dua etmek.. Bir de iyi dusunmek.. Pozitif olmak. Sen strese girersen, bu cocuga da gecer unutma. :)

Bende 8 haftalık hamileyim, inşallah benimde haziran ayında bi bebeğim olacak, bu ilk, ama ikizler burcunda olamayaydı iyidi!! :KK70::KK70:
Şaka bi yana Allah inşallah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder.. Eli yuzu duzgun, saglıklı, mutlu bebekler olsunlar insallah
Bende 2 hafta oldu öğreneli, kan testi yaptırdım ne anlama geldıgını bılmıyorum ama beta hcg 24911,00 cıktı... İstediğim doktorda canla başla randevu aldım sonunda ama ayın 30'una, yani halen beklemedeyim umarım bos yere umutlanmıyorumdur, hayatımda zincir çekmekten baska el işi örmeyi bilmeyen ben oturdum battaniye örmeye çalısıyorum :KK43:(( aaah ah inşallah hakkımızda herseyın hayırlısı olur, tekrar gorusmek uzere...

bende fraxiparine vuruyorum cnm çıkarırken yakıyor benmkide.
göbek sertlesti kola gectim ben

ben fraxiparine vurulurken hiç yavaş enjekte etmiodum yakmıodu.ama bu ole değil.bence hemen kola geçme doğuma kadar kullanacaksın o iğneyi.3 aylık olana kadar göbeğe devam et.cünkü enjeksiyon bölgesi serleşio yapacak yer bulamıosun ben son 1 ay bacağa geçtim,ilk 3 aydada göbekten yaptım sonra kola.ama yaz ayında kollarım mosmor dolaşıodum

Bende 8 haftalık hamileyim, inşallah benimde haziran ayında bi bebeğim olacak, bu ilk, ama ikizler burcunda olamayaydı iyidi!! :KK70::KK70:
Şaka bi yana Allah inşallah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder.. Eli yuzu duzgun, saglıklı, mutlu bebekler olsunlar insallah
Bende 2 hafta oldu öğreneli, kan testi yaptırdım ne anlama geldıgını bılmıyorum ama beta hcg 24911,00 cıktı... İstediğim doktorda canla başla randevu aldım sonunda ama ayın 30'una, yani halen beklemedeyim umarım bos yere umutlanmıyorumdur, hayatımda zincir çekmekten baska el işi örmeyi bilmeyen ben oturdum battaniye örmeye çalısıyorum :KK43:(( aaah ah inşallah hakkımızda herseyın hayırlısı olur, tekrar gorusmek uzere...

Hayirli olsun cnm.en sabirlimiz sen olmalisin :) ben dayanamayip coktan gitmistim.ki gittim de hihihihi :))

X