- 3 Eylül 2012
- 184
- 92
bende 5,5 haftalıkmısım benimde kese göründü alttan bakmayalım dedi alttan bakarsak bebeğin olusumunu görürüz dedihaftaya cagırdı ama kalp atışlarını duyarmı bilmiyorum
duyarsın tabiii cnm hayırlı olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 5,5 haftalıkmısım benimde kese göründü alttan bakmayalım dedi alttan bakarsak bebeğin olusumunu görürüz dedihaftaya cagırdı ama kalp atışlarını duyarmı bilmiyorum
15 mm 1,5 cm oluo cnmbbe cm mm daha buyuk dimi belki ikizdir benim 15 mm
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.bende şuan 1,5 aylık hamileyim.kısmet olursa haftaya doktora kalp atışlarını duymaya gideceğiz. gerçekten çok heyecanlıyım. allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.
49 mm..cnm ultrasonda mi yazio?bende 4.9 cm yazıyor o kaç oluyor cnm
dr dan geldimkiiiiiiii bebeğim tam 6 haftalıkmış keseyi içinde bebeği ve kalp atışını gördük ne çokkk sevindim bi bilseniz çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın.benimde tüpbebekti hem :) mihrimah bulamadım o sayfayı cnm ben
evett... uzun bir bekleyişten sonra bizde gördük kesemizi... daha minnacık 6,5 mm kesemiz kendiside susam kadardır herhalde
Evet biraz dusuk tansiyonun,gun icinde ayran ic,tuzlu cubuk ye,ac kalma,ani kalkma canim
ayyyy maşallahhh miniğimeeee...... buyusunn annesinin göbüşünde inşallaaahh
Kizlar karin agrisi olmayan var mi?
kızlar buarada bizim ilerde cıkacak bir sorunumuz var kan uyuşmazlığı aranızda benim gbi olan varmı
cnm bizdede var uyuşmazlık bana ilk düşük sonrası yapıldı ama bi daha ne zaman yaptırcaz acaba
iğnemi canım 7 ayda göbekten bide bebek dogdugunda 72 saat içerisinde drm öle söledi bide hamileliğim içinde kanamam olabilirmiş acil mudale gerekirmiş allah korusun ama bir cok insan böle haloluyor tıp gelişmiş dimi??
Doktorum da dedi sancilar giricek die.ama ben yine de tirsiyorum.benim kasık agrılarım tam gaz devam
canım senin 10mm değil mi... ayyyy yavrum yaaa minnacık
bende kuzumu görmek istiyorum ellerim titriyor, gözlerim doluyor kızlar yaaa görünce naparım bilmiyorum ben