2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dr dan geldimkiiiiiiii bebeğim tam 6 haftalıkmış keseyi içinde bebeği ve kalp atışını gördük ne çokkk sevindim bi bilseniz çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın.benimde tüpbebekti hem :) mihrimah bulamadım o sayfayı cnm ben

gözünaydın canımm hayırlı olsun :))

evett... uzun bir bekleyişten sonra bizde gördük kesemizi... daha minnacık 6,5 mm kesemiz kendiside susam kadardır herhalde

hepinize hayırlı uğurlu olsun canlarım 9 aylık serüveninizde.Benim hayatımın en güzel zamanları hamileliğimde geçti 9 ay kusmama rağmen iyi ki doğurmuşum diyorum oğlum şuan 4 ay 6 günlük karnınızda başlıyorsunuz saymaya doğuncada ayrı zevk veriyor şuan size çok özendim herhalde oğlum yaşına girer girmez bitane daha yaparım :KK16: rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin haziran annişleri :nazar:

Son düzenleme:
cnm bizdede var uyuşmazlık bana ilk düşük sonrası yapıldı ama bi daha ne zaman yaptırcaz acaba

iğnemi canım 7 ayda göbekten bide bebek dogdugunda 72 saat içerisinde drm öle söledi bide hamileliğim içinde kanamam olabilirmiş acil mudale gerekirmiş allah korusun ama bir cok insan böle haloluyor tıp gelişmiş dimi??

iğnemi canım 7 ayda göbekten bide bebek dogdugunda 72 saat içerisinde drm öle söledi bide hamileliğim içinde kanamam olabilirmiş acil mudale gerekirmiş allah korusun ama bir cok insan böle haloluyor tıp gelişmiş dimi??

tabiki cnm allaha emanet herşeyin çaresi var korkma sen

biz uyuyacaz birazcık tatlı annişler ve bebekleri yorulduk daha yolun basındayız ama sonrasını düşünemiyom öpüldünüz:KK54::KK54:

canım senin 10mm değil mi... ayyyy yavrum yaaa minnacık:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende kuzumu görmek istiyorum ellerim titriyor, gözlerim doluyor kızlar yaaa görünce naparım bilmiyorum ben

canım sakin oll :)) benim minicik kesem ama bebeğimi gördüm içinde :)) güzel bi duygu insan hamileliğini bebeği görünce farkediyor :KK16:

X