- 31 Ocak 2013
- 262
- 0
Kotu dusunme cnm.insallah bize de guzel habelr verirsin :)
Ne kadarlik hamilesin
İnsallah canim 6+5 bugun bakalim Allah'im hayirlisini versin ins.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kotu dusunme cnm.insallah bize de guzel habelr verirsin :)
Ne kadarlik hamilesin
Arkadaslar ben gecen pzrt doktora gittigmde keseyi gorduk 4 mm di sivi toplamis dusuk tehdidn var dedi ve progestn basladik 15 gun sonra muhakkk goruselim dedi ayrica klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ve doktorum tedaviyle olusan gebeliklerde dusuk orani daha fazla dedi ve iliskiyi yasakladi. Dusunmeyeyim diyorm ama akllmdan cikmiyo cok merak ediyorum cumartesi 6+2 oluyorum kalp atislari icin erkenmi olur doktora gitmrk icin
:) saolun canım... Şimdi çıktım doktordan keseyi gördük 16.8mm yolk sac da gözüküyor dedi karnımdan baktı vajinal bakmaya gerek yok haftaya bebeği görürüz dedi Çarşamba haftaya yine gidicez bakalım :)))
İnsallah canim 6+5 bugun bakalim Allah'im hayirlisini versin ins.
bende bugün 4+6 dayım cumartesi gittiğimde doktor daha keseyi görmedi bu hafta tekrar çağırdı inşallah görürüz bu hafta.
Umut ediyorum şuan hamile olup buraya yazan herkesin sonuna kadar hamileliği devam eder. Hiçbirimizin hevesi içimizd kalmaz inşallah. Hayırlı ve sağlıklı hamilelikler.
:) saolun canım... Şimdi çıktım doktordan keseyi gördük 16.8mm yolk sac da gözüküyor dedi karnımdan baktı vajinal bakmaya gerek yok haftaya bebeği görürüz dedi Çarşamba haftaya yine gidicez bakalım :)))
Masallah.doktorun daha onceden gitttijin doktor mu?
cnmmm hadi gözün aydın keşke alttan baksaydı biz bebeğide gördük için rahatlardı bende tam 6 haftalıkmışım
Cmrtesi duyarsin cnm.5+5te gorulmeye baslaniyor.
Bnm doktorum iliski konusunda,sakincasi yok,dusuk nedeni olamaz diye acikladi.cunku arada cidden bayaga mesafe var.bana sadece once bir kalp atisini gorelim ozamana kadar bekleyin dedi.
kızlar idrara sıkışık gel diyorlardı ama şimdi aç gel dedi nasıl olcak sormayı unutmuşum idrara sıkışık olamıycam siz nasıl gidiyorsunuz
Bazen nabzim hizli atiyor,size de oluyor mu
selam kızlar 5+4 te keseyi gördük 1.30cm idi iyi dedi doktor 1 hafta sonra gel kalp atışlarını o zaman görmeliyiz dedi daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspirin verdi
canım bugun saglık ocagına giitm yarın sabah test içinde gdecem nabzıma baktılar ii dediler ama tansiyon 9-6 düşük dediler
kesemizi gördük canım