2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dr dan geldimkiiiiiiii bebeğim tam 6 haftalıkmış keseyi içinde bebeği ve kalp atışını gördük ne çokkk sevindim bi bilseniz çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın.benimde tüpbebekti hem :) mihrimah bulamadım o sayfayı cnm ben

Cnm maşaalah ne güzel :KK66:))) gözünaydın bitanemmm :KK66:)

kızlar yarın doktora randevu aldım sizce kesem gözükürmü batım 11-13 arsı bide vajınal ultrasn yaptıran varmı nasıl oluyor korkuyorum inşaalh normal ulutrasyonda görürüm :KK55:

Benim 2. bebeğim.Ben de 5+6 da gittim istersen vajinal bakıp keseyi görelim dedi.Ben de tamam dedim zaten eski doktorum çok güveniyorum.zaten acı veren bişi de değil.miniğimin kalp atışlarını da gördük içim rahatladı.:nazar:

Canım onu sen görüyorsun. Başkası göremez. Birde grupta ekli olan, sende ekli olan görür. Nerden vardın bu kanıya anlayamadım ?

ya tabiki açmak zor değilde... bana çok etik gelmiyor burasını herkes okuyor hadi orda gizli gizli konuşalım :)
neyse siz bilirsiniz tabiki... burda bizim yazdıklarımızı insanlar okuyup belkide kendine bişeyler çıkartıyor yada birşey soracağımız zaman önce burda yazılanlara yaşananlara bakmıyor muyuz... neyse ... peki siz orda da muhabbet edin ama burayı ihmal etmeyin...

Sende haklısın canım :)

Tabiki geliriz şu anda olduğu gibi :KK66:

arkadaşlar ben bugün kendi doktorum olmadığı için başka bir doktora gittim benim son adet tarihim 11 eylül eminim yani 11 eylüle göre bebek 5 hafta 6 günlük oluyor bugün doktor da bana bebeğin 6 hafta 2 günlük olduğunu söyledi. ben de netten bakmştm da 5 hafta gösterıyordu dedim.bi sürü kızdı bana yok herşeyi netten bakıyorsunuz da azarladı resmen tahlil sonuçlarımı gösterdım ona ordan baktın mı kasık ağrılarım ve bel ağrımın olduğunu söyledim.normal mi dedim normal olur mu normal değil tabi dedi. düşük belirtisi dedi çok moralim bozuk bebeğimin kalp atışını duydum ama bi de ben prolaktını düşürmek için dostinex kullanmıştım zararı olur mu dedim olur dedi. çok korktum sizin sat ne zaman kaç haftalık gebesiniz

Canım nasıl doktormuş o öyle, hiç ciddiye alma bence, uazk dur böylesi doktorlardan.

Benim tüp bebek. Dr cuma günü arayıp 12. Gün beta hcg bildirdim. Haftaya cuma gel dedi. Hayırlısı bakalım :)) inşallah ger şey yolunda gider hepimiz adına :)

Hayorlısıyla kucağına al inşallah

çok saol... Sanada hayırlı hamilelikler olsun inşallah...darısı bekleyen herkese olsun inşallah... Benim iki gündür bulantılarım çok hafif başladı.. 4+5'de hafif bir lekelenmem oldu ozaman vaajinal bakıldı keseyi gördüm ama daha çok erken tutunma aşamasında dedi doktor... Yarını nasıl bekliyorum anlatamam... Bakalım yarın nelerle karşılaşıcaz.

bende bugün 4+6 dayım cumartesi gittiğimde doktor daha keseyi görmedi bu hafta tekrar çağırdı inşallah görürüz bu hafta.
Umut ediyorum şuan hamile olup buraya yazan herkesin sonuna kadar hamileliği devam eder. Hiçbirimizin hevesi içimizd kalmaz inşallah. Hayırlı ve sağlıklı hamilelikler.

Slm arkadaslar nasilsiniz. Ben doktora gittim dun az agrim vardi doktorum ultrasonda bakarken ailede ikiz varmi diye sordu buyuk ihtimalle tek yumurta ikizi olabilir dedi. Renkli ultrasonda bakalim dedi bakti kalp atisi tek duydum dedi ama cok ufak mm oldugu icin tam olarak tek veya ikiz diyemiyorum dedi p.tesi tekrar bakacak cok farkli bi duygu o an hissedilen ama gelip biraz arastirinca tek yumurta ikizlerinin hamileliginin cok zor oldugunu Allah korusun sorunlu oldugu yaziyor bu durumda bildigi yakini olan varmi Allah'im saglikla versinde tek ikiz kiz erkek farketmez dua edin arkadaslar saglikli hayirli olsun ins. Tum bebeklerimiz

Arkadaslar ben gecen pzrt doktora gittigmde keseyi gorduk 4 mm di sivi toplamis dusuk tehdidn var dedi ve progestn basladik 15 gun sonra muhakkk goruselim dedi ayrica klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ve doktorum tedaviyle olusan gebeliklerde dusuk orani daha fazla dedi ve iliskiyi yasakladi. Dusunmeyeyim diyorm ama akllmdan cikmiyo cok merak ediyorum cumartesi 6+2 oluyorum kalp atislari icin erkenmi olur doktora gitmrk icin

Merak etme canım bende burdayımm :))

:) saolun canım... Şimdi çıktım doktordan keseyi gördük 16.8mm yolk sac da gözüküyor dedi karnımdan baktı vajinal bakmaya gerek yok haftaya bebeği görürüz dedi Çarşamba haftaya yine gidicez bakalım :)))

Slm arkadaslar nasilsiniz. Ben doktora gittim dun az agrim vardi doktorum ultrasonda bakarken ailede ikiz varmi diye sordu buyuk ihtimalle tek yumurta ikizi olabilir dedi. Renkli ultrasonda bakalim dedi bakti kalp atisi tek duydum dedi ama cok ufak mm oldugu icin tam olarak tek veya ikiz diyemiyorum dedi p.tesi tekrar bakacak cok farkli bi duygu o an hissedilen ama gelip biraz arastirinca tek yumurta ikizlerinin hamileliginin cok zor oldugunu Allah korusun sorunlu oldugu yaziyor bu durumda bildigi yakini olan varmi Allah'im saglikla versinde tek ikiz kiz erkek farketmez dua edin arkadaslar saglikli hayirli olsun ins. Tum bebeklerimiz

Kotu dusunme cnm.insallah bize de guzel habelr verirsin :)
Ne kadarlik hamilesin

X