2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dr dan geldimkiiiiiiii bebeğim tam 6 haftalıkmış keseyi içinde bebeği ve kalp atışını gördük ne çokkk sevindim bi bilseniz çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın.benimde tüpbebekti hem :) mihrimah bulamadım o sayfayı cnm ben
Canım sağlıkla kucağına al inş. Maşallah maşallah diyelim. Pit pyı atsın kalbi hep :)
Kızlar adım Hacer tarım Talaş ekleyin sizi gruba alayım.

kızlar çok öneli ben de 6 haftalık gebeyım fakat tahlil sonuçlarıma bakarken bişey dıkkatımı çekti eğer siz da kanda GLUKOZ yani şeker değerinize baktırdınız mı. normal değerler 60-109 arası olması gerekirken benim değerim 105.1 çıkmış ve aç karnına beni şeker hastalığım mı çıkacak lütfen bilgisi olan cevap versin çok tedirgin oldum

kimse yok mu glukozuna baktıran çok tedirginim

İnşallah canım...:) doktorum çok sevimli bi bayan konuşkan açıklar anlatır memnunum ondan bide her şeyimi biliyor yeni birisiyle sil baştan pek istemiyorum ikinci kaybım da kürtajımı da o yapmıştı zaten...
bu ara çıkmam lazım yarın yazarım doktordan gelince herkes kendine iyi baksın...:)

:KK54:haberlerini bekliyoruz:KK16:

Bu tahlil 6. Ayda yapılıyor die biliyorum. Emin öyle olmuştu ilk gebeliğimde

şeker yüklemesi yapılmadı ben beta hcg için gittiğimde doktor kan tahlilini ayrıntılı istemiş ama sonucu kendı doktoruma götürüp gösteremedim. öyle sonuçlara bakarken glukoz değerımın 105 olduğu u gördüm

Bende cuma gidicem kontrolume bakalım ne diycek doktor amcamız
Benimkide geç döllenme adet 9 gün geçince 610 çıktı değerim
610 dan 3 gün sonrada 3491 (salı günüydü),cuma kese + yolk kese göründü
Kaç haftalık söylemedi doktor
Şimdi 2 hafta geçti bakalım pıtı pıtılar varmı

X