2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar biz geldik napıyosunuz:KK55:drdan geldik kesemizi gördük ama bebeği göremedik haftaya cagırdı :KK6:kalp atışlarını duymaya kesemiz 15 mm miş bu kadar haberler bende mantarda olabilirmiş ama ilaç vermeyelim dedi ilerleyen zamnlardaymış :KK55:

Olsun canım keseyi görmüşsün:) Ben de yarın gidecem meraktan da çatladım zaten bakalım ne diyecek... :KK59: Dikkat et kendine hijyen mevzusu çok önemli... Hem doktor net bişey de söylememiş anladığım kadarıyla...

Olsun canım keseyi görmüşsün:) Ben de yarın gidecem meraktan da çatladım zaten bakalım ne diyecek... :KK59: Dikkat et kendine hijyen mevzusu çok önemli... Hem doktor net bişey de söylememiş anladığım kadarıyla...

evet oetcim şimdilik sık sık çamaşırını değiş dedi sen napıyon bebeişin nasıl 5 buçuk haflaıgız ulatrasyondada öle cıktı :KK16:

canım yaa moralini bozma sen üstelik sen hiçbişey yemesen bile bebeğin senden beslenir. sen şimdi kendin için beslenmeli ve stoklarını tüketmemelisin. 4-5 ay yiyemeyip de çok sağlıklı bebekler doğuranlar var. kv ne he hee de sen bildiğini yap :) kabızlık için de doktoruna sor hemoroid olan çok oluyor hamilelikte.

of sinir ediyor beni ya :KK43: öldürceksin çocuğu gelişmeyecek diyo :KK43: gerizekalı ya. boğazımın acısından ağlıyorum niye ağlıyorsun bir hamile sen misin sanki diyo :KK43: çok bozuyor moralimi. zencefil aldım limonla balla suya atıp içiyorum inşallah işe yarar.

Canımmm çok rahat ol daha dün dr gittim ve internettende araştırırsan bütün dr lar aynı şeyi söyüyor ilk üç ay yediklerin kendine bebek bir şekilde gelişir normal beslen yeter dün bana dr kavun ekmekde yesen bu 3 ayda hiç problem yok bebek gelişir defi :KK66:) içini ferah tut:KK66:)

inşallah canım ya kendimi suçlu hissediyorum zaten faydalı şeyler yiyemiyorum diye.

canım ben 20 gündr boğaz agrısı çektim doktor ilaç vermez nasılsa diye gitmedim doktora.ama bayramda 2 kez acillik oldum çok ilerledi.sen doktora git hemen hamilelere verilebilen ilaçlar var o kadar iyi geliyoki.hiçbişey yutamıyodum bende geceleri aglayarak uyanıyodum acısından.seni öyle iyi anlıyorumki.kayınvalideni de takma cahilliğinden boş konuşuyor bebeğin ilk üç ay senin yediklerine ihtiyacı yok...üzme kendini muhakkak doktora görün benim gibi çekme :nazar:

doğru söylüyorsun canım gitsem iyiy olacak. aile hekimine gideceğim testler için o zaman söylesem heralde ona göre bir ilaç verir.

ewet çok yakınmışız :) ama benim doktorum kan değerlerin 6,000 lere gelince gel dedii perşembe gidicem bende bakalım ama acaba pztmi gitsem die düşünmüyor değilimm:KK50:

Cok sık ultrasona maruz kalmak istemiyorum,o yuzden kandaki hormon artisi normal giderse 2 hafta sonra gidicem,direk hem bebek hem kalp atisini gorucem insallah

evet oetcim şimdilik sık sık çamaşırını değiş dedi sen napıyon bebeişin nasıl 5 buçuk haflaıgız ulatrasyondada öle cıktı :KK16:

iyiymiş canım adet tarihine göre olan haftaya da yaklaşmış... Biz iyiyiz galiba lekelmelerimiz de geçti çok şükür ama meraktan çatlıyorum bakalım doktor yarın ne diyecek...

Kızlaaar ben doktordan geldim, bebeğimi gördüm, kalbini gördüm, pıtpıtları gördüm muhteşem bir duyguu :nazar: Allahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kızlar çok öneli ben de 6 haftalık gebeyım fakat tahlil sonuçlarıma bakarken bişey dıkkatımı çekti eğer siz da kanda GLUKOZ yani şeker değerinize baktırdınız mı. normal değerler 60-109 arası olması gerekirken benim değerim 105.1 çıkmış ve aç karnına beni şeker hastalığım mı çıkacak lütfen bilgisi olan cevap versin çok tedirgin oldum

inşallah canım ii haberlerle gelirsin :KK55::KK16:dr nasıl canım memnunmusun :KK16:

İnşallah canım...:) doktorum çok sevimli bi bayan konuşkan açıklar anlatır memnunum ondan bide her şeyimi biliyor yeni birisiyle sil baştan pek istemiyorum ikinci kaybım da kürtajımı da o yapmıştı zaten...
bu ara çıkmam lazım yarın yazarım doktordan gelince herkes kendine iyi baksın...:)

dr dan geldimkiiiiiiii bebeğim tam 6 haftalıkmış keseyi içinde bebeği ve kalp atışını gördük ne çokkk sevindim bi bilseniz çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın.benimde tüpbebekti hem :) mihrimah bulamadım o sayfayı cnm ben

dr dan geldimkiiiiiiii bebeğim tam 6 haftalıkmış keseyi içinde bebeği ve kalp atışını gördük ne çokkk sevindim bi bilseniz çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın.benimde tüpbebekti hem :) mihrimah bulamadım o sayfayı cnm ben
Oohh super cnm.hayirli olsun :)

X