- 25 Aralık 2010
- 1.110
- 32
Canım sağlıkla kucağına al inş. Maşallah maşallah diyelim. Pit pyı atsın kalbi hep :)dr dan geldimkiiiiiiii bebeğim tam 6 haftalıkmış keseyi içinde bebeği ve kalp atışını gördük ne çokkk sevindim bi bilseniz çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın.benimde tüpbebekti hem :) mihrimah bulamadım o sayfayı cnm ben
kızlar çok öneli ben de 6 haftalık gebeyım fakat tahlil sonuçlarıma bakarken bişey dıkkatımı çekti eğer siz da kanda GLUKOZ yani şeker değerinize baktırdınız mı. normal değerler 60-109 arası olması gerekirken benim değerim 105.1 çıkmış ve aç karnına beni şeker hastalığım mı çıkacak lütfen bilgisi olan cevap versin çok tedirgin oldum
Masallah masallah.hayirli olsun cnm :)
Canım sağlıkla kucağına al inş. Maşallah maşallah diyelim. Pit pyı atsın kalbi hep :)
Kızlar adım Hacer tarım Talaş ekleyin sizi gruba alayım.
Eklerinizi beni? Göremedim ark istegi
Kızlaaar tahlil sonuçlarımı aldım :):) Beta değerim 1.000 çıktı :):):):)
İnşallah canım...:) doktorum çok sevimli bi bayan konuşkan açıklar anlatır memnunum ondan bide her şeyimi biliyor yeni birisiyle sil baştan pek istemiyorum ikinci kaybım da kürtajımı da o yapmıştı zaten...
bu ara çıkmam lazım yarın yazarım doktordan gelince herkes kendine iyi baksın...:)
Az kalmis ama tabi simdi sana bu 2 saat kimbilir kac saat gibi gelir :)selam kızlar ben daha gitmedim... 5 de randevum... ayyy ölcem heyecandan midem bulanıyor..
kimse yok mu glukozuna baktıran çok tedirginim
Az kalmis ama tabi simdi sana bu 2 saat kimbilir kac saat gibi gelir :)
Cikinca hemen haber cnm
Bu tahlil 6. Ayda yapılıyor die biliyorum. Emin öyle olmuştu ilk gebeliğimde
kimse yok mu glukozuna baktıran çok tedirginim
aklımdasınız hemen yazacağım serapın randevusu 2 deydi sanırım nasıl geçmiş göremedim hiç yazdıklarını
Kalp atisina kadar gormusler.6 haftalikmis :)
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyyy nolur bende göreyim Allah'ımmmmmmmmmm
Normal degerler arasinda iste 105.sorun nedir ki?
Faceteki ismi boyle mi
2014 haziran anneleri