kızlar kesenizin boyu kaçtı bizim 15 mm nasıl
selam kızlar ben daha gitmedim... 5 de randevum... Ayyy ölcem heyecandan midem bulanıyor..
2014 Haziran Anneleri
Bulamazsanız beni ekleyin. Hacer tarım Talaş . Oğlumun resmi var profilde
aklımdasınız hemen yazacağım serapın randevusu 2 deydi sanırım nasıl geçmiş göremedim hiç yazdıklarını
dr dan geldimkiiiiiiii bebeğim tam 6 haftalıkmış keseyi içinde bebeği ve kalp atışını gördük ne çokkk sevindim bi bilseniz çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın.benimde tüpbebekti hem :) mihrimah bulamadım o sayfayı cnm ben
benim 10 mm canım daha miniciikk :))
keseyi kalp atışlarını görmüş 127. Sayfada paylaşmış :)
kızlar yarın doktora randevu aldım sizce kesem gözükürmü batım 11-13 arsı bide vajınal ultrasn yaptıran varmı nasıl oluyor korkuyorum inşaalh normal ulutrasyonda görürüm
cok sukur canım sen nasılsın
Çok özür dilerim kızlar. Kafam çok dalgın.
Grubun adı: 2014 Haziran Bebekleri
ya tabiki açmak zor değilde... bana çok etik gelmiyor burasını herkes okuyor hadi orda gizli gizli konuşalım :)
neyse siz bilirsiniz tabiki... burda bizim yazdıklarımızı insanlar okuyup belkide kendine bişeyler çıkartıyor yada birşey soracağımız zaman önce burda yazılanlara yaşananlara bakmıyor muyuz... neyse ... peki siz orda da muhabbet edin ama burayı ihmal etmeyin...
benim 10 mm canım daha miniciikk :))
arkadaşlar ben bugün kendi doktorum olmadığı için başka bir doktora gittim benim son adet tarihim 11 eylül eminim yani 11 eylüle göre bebek 5 hafta 6 günlük oluyor bugün doktor da bana bebeğin 6 hafta 2 günlük olduğunu söyledi. ben de netten bakmştm da 5 hafta gösterıyordu dedim.bi sürü kızdı bana yok herşeyi netten bakıyorsunuz da azarladı resmen tahlil sonuçlarımı gösterdım ona ordan baktın mı kasık ağrılarım ve bel ağrımın olduğunu söyledim.normal mi dedim normal olur mu normal değil tabi dedi. düşük belirtisi dedi çok moralim bozuk bebeğimin kalp atışını duydum ama bi de ben prolaktını düşürmek için dostinex kullanmıştım zararı olur mu dedim olur dedi. çok korktum sizin sat ne zaman kaç haftalık gebesiniz
Benim tüp bebek. Dr cuma günü arayıp 12. Gün beta hcg bildirdim. Haftaya cuma gel dedi. Hayırlısı bakalım :)) inşallah ger şey yolunda gider hepimiz adına :)
çok saol... Sanada hayırlı hamilelikler olsun inşallah...darısı bekleyen herkese olsun inşallah... Benim iki gündür bulantılarım çok hafif başladı.. 4+5'de hafif bir lekelenmem oldu ozaman vaajinal bakıldı keseyi gördüm ama daha çok erken tutunma aşamasında dedi doktor... Yarını nasıl bekliyorum anlatamam... Bakalım yarın nelerle karşılaşıcaz.
Merak etme canım bende burdayımm :))
Slm arkadaslar nasilsiniz. Ben doktora gittim dun az agrim vardi doktorum ultrasonda bakarken ailede ikiz varmi diye sordu buyuk ihtimalle tek yumurta ikizi olabilir dedi. Renkli ultrasonda bakalim dedi bakti kalp atisi tek duydum dedi ama cok ufak mm oldugu icin tam olarak tek veya ikiz diyemiyorum dedi p.tesi tekrar bakacak cok farkli bi duygu o an hissedilen ama gelip biraz arastirinca tek yumurta ikizlerinin hamileliginin cok zor oldugunu Allah korusun sorunlu oldugu yaziyor bu durumda bildigi yakini olan varmi Allah'im saglikla versinde tek ikiz kiz erkek farketmez dua edin arkadaslar saglikli hayirli olsun ins. Tum bebeklerimiz