- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
ben de dün aldım ama tam yerleştiremiyorum sanki. dert oldu bana yaa...sabah öğle akşam almam gerekiyor sanırım.
Canim bebegi gordkten sonra mi verdi progestani.neye gore verdi ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de dün aldım ama tam yerleştiremiyorum sanki. dert oldu bana yaa...sabah öğle akşam almam gerekiyor sanırım.
İdrarını yap. Ellerini kalıp sabunla güzlece yıkayıp kuruladıktan sonra yere çömel ve çişini yapacak kadar rahat bırak vajinanı. İşaret parmagınla olabildigince it. ırnagın azcık uzamış olsa oda yırtıyor hep kesik olsun tırnaklarında.
Canim bebegi gordkten sonra mi verdi progestani.neye gore verdi ??
ben bugün kalp atışlarını duydum 5 hafta 6 günlük doktora göre 6 hafta 2 günlük
teşekkür ederim cnm ben eldivenle koymaya çalışıyorum belki o yüzden tam olmuyodur. dün gece yatmadan önce koydum sabah kalktığımda dağılmış çamaşırımda duruyodu. senin dediğin gibi yaparım ama.
ya benim biraz karışık cnm. uçaktan indikten sonra lekelenmem oldu. o güne kadar olmamıştı ama. istanbuldaydım orda bi doktora gittim mecburen. doktor önemli bişi yok, düşük tehdidin yok ama ne olur ne olmaz diye ilaç vereyim dedi. ilacı yazdı ama reçetedeki kod yanlışmış haliyle ilacı alamadık. tatil dönüşü hemen kendi doktoruma gittim. dün kalp atışlarını da duyduk azıcık bebek çok küçük olduğu için az duyuldu kese de düzgündü (ama uçaktan indiğimde yine leke olmuştu ve bikaç gün azıcık azıcık devam etti). doktor da önlem amaçlı verdi.
Kızlar Facebook ta 2014 Haziran anneleri kurdum. Gelmek istermisiniz Bir konu yazıyoruz konu kaybolup gidiyor burda. Ne dersiniz?
bulamadım cnm gizlimi yaptın
Kızlar Facebook ta 2014 Haziran anneleri kurdum. Gelmek istermisiniz Bir konu yazıyoruz konu kaybolup gidiyor burda. Ne dersiniz?
kızlaar boğazım çok ağrıyo midem de çok bulanıyo dün oturdum ağladım hiçbişey yiyemiyorum.kv de kalktı çocuğun gelişmeyecek hiçbişey yemiyorsun dedi ben de yoğurt ekmek yedim biraz ağlaya ağlaya. bide kabızım zaten of ya ne zaman rahatlayacağım ben
gebelikte bebek küçükken vajinal bakılmaması daha iyi bana göre canım, normal karından ultrasonla bakıyorlar genelde, ben yapcaz deseler yine baktırmazdım heralde
kızlaar boğazım çok ağrıyo midem de çok bulanıyo dün oturdum ağladım hiçbişey yiyemiyorum.kv de kalktı çocuğun gelişmeyecek hiçbişey yemiyorsun dedi ben de yoğurt ekmek yedim biraz ağlaya ağlaya. bide kabızım zaten of ya ne zaman rahatlayacağım ben
2014 Haziran Bebekleri
grup açık sonra kapalıya çeviricem.
bulamassanız beni ekleyin ben sizi alayım gruba. Hacer tarım talaş oğlumun resmi var. ellerini yanaklarına koymuş halde
isminizide yazarsanız ekleyebilirim tabi
Canım ben faceden mesaj göndermiştim benide ekler msn diye )
gebelikte bebek küçükken vajinal bakılmaması daha iyi bana göre canım, normal karından ultrasonla bakıyorlar genelde, ben yapcaz deseler yine baktırmazdım heralde
bende kasık agrısı oldu hala da oluyor ama o derece değil.normal çok zorlamıyor.gerçekten pahalıymış ama bunun için yatırmaya ne gerek var anlayamadım.doktor sancıların neden oldugunu söylemedimi sana