- 19 Eylül 2010
- 482
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cok sukur ne mide bulantisi var nede kasik agrisi goguslerim cok agriyor sadece bide yemeklerden tiksiniyorum en rahat ogunum kahvalti cok guzel yiyorum ama sonraki ogunler zorla yiyorum
Bilemedim onu iste ya.cumartesi gunu olsun da.neyle karsilastigimi yazayim :))
Cok iyi ya :) benim esimde ceker kesin.keseyi de cekti :))[Q
UOTE=guness14;32338464]Gorsekte yeter :) minik minik pit pit :)
sanki bir küre dönüyor gibi gözüküyor :) ama cok güzel birsey ya esim türkiyede oldugu icin ben telden video cekmistim arada acip bakiyorum :))
18 eylüldü canım seninki ne zamandı?
Insallah cumartesi olsun bian once hatta direk pazarteside olabilir teee kocaman hafta beklicez :/
Kızlar az önce acile gittik çünkü çok az çizgi halinde akıntı içinde kan geldi çok korktum idrar testinde biraz bakteri çıktı yarın ilk defa ultrasonla bakılacak halen çok endişeliyim benim gibi kan gören oldu mu hiç aranızda
Hayatimz beklemekle geciyor.
Once 8-9 ay boyunca yumurta olusumunu,catlamasini bekledim.
Yumurtlama doneminde 2gun de bir yumurta takibine gittim.
En son doktorum catlamayacak kist olacak dediginde,hungur hungur aglayarak dondu ewe.resmen mucize oldu eylulde.catlamaz dedigimiz yumurta catlamis :)
Kan tahlili icin her nekadar 1saat beklesem de 10 saat gibi geldi.
Degerin normal mi arttigini gormek icin yine 2 gun sonrayi bekledim.
Sonra bayrami bekledim
Bugunu bekleyemeden cumartesi baska dr gittim.aptal adam dusuk riski var diyip korkuttu beni,bu sefer yine bugunu yani pazartesiyi bekledim.
Bugun de cumartesini bekliyorum.
Ayyyyyy hayatimiz heeeep boyle geciyor :)
Ama simdi guzel bekleyisler :)
Hep birlikte insallah haziranda :))insallah sagsaglim kucagina alirsin canim
Supermis,Bulanti disinda :)6 haftalığız biz. bugün kalp atışlarını duyduk. kesenin içinde de gördük. 0,38cm şimdilik bebiş. ama mide bulantısı bugün top yaptı. su içtim kustum öyle diyim. folik asit kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri. doktor b vitamini ve zofran verdi bugün. ama henüz kullanmadım. ne diyosunuz? :)
Supermis,Bulanti disinda :)
Cubuk kraker,leblebi filan yemeyi denedin mi?
bütün gün koca bi paket tuzlu krakerle beslendim.
6 haftalığız biz. bugün kalp atışlarını duyduk. kesenin içinde de gördük. 0,38cm şimdilik bebiş. ama mide bulantısı bugün top yaptı. su içtim kustum öyle diyim. folik asit kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri. doktor b vitamini ve zofran verdi bugün. ama henüz kullanmadım. ne diyosunuz? :)
Hayırlısı olsun canım ya sıkılmazsın bende çalışıyorum psikiyatrik hastalarla bende işte biraz daha ilerleyince mecbur çıkacağım... Şimdi bile herkesten uzak duruyorum bir yerime çarparlar bişey olur diye... Ben yemeklerimi falan kendim yaptım bugün de çalışmaya başladım biraz karnım ağrıyor yatıyorum şimdi dinlenmem lazım sanırım...
Bende bugün öğrendim 5haftalık dedi doktor ama keseyi zor gördü 10 gün sonra kalp atışını dinliycez inşallah.
7+3uz SATa gore ultrasona gore 7+6 :) hangisini baz almam gerektigini bilmiyorum ama :)
Hayatimz beklemekle geciyor.
Once 8-9 ay boyunca yumurta olusumunu,catlamasini bekledim.
Yumurtlama doneminde 2gun de bir yumurta takibine gittim.
En son doktorum catlamayacak kist olacak dediginde,hungur hungur aglayarak dondu ewe.resmen mucize oldu eylulde.catlamaz dedigimiz yumurta catlamis :)
Kan tahlili icin her nekadar 1saat beklesem de 10 saat gibi geldi.
Degerin normal mi arttigini gormek icin yine 2 gun sonrayi bekledim.
Sonra bayrami bekledim
Bugunu bekleyemeden cumartesi baska dr gittim.aptal adam dusuk riski var diyip korkuttu beni,bu sefer yine bugunu yani pazartesiyi bekledim.
Bugun de cumartesini bekliyorum.
Ayyyyyy hayatimiz heeeep boyle geciyor :)
Ama simdi guzel bekleyisler :)
Hep birlikte insallah haziranda :))
gebelikte bebek küçükken vajinal bakılmaması daha iyi bana göre canım, normal karından ultrasonla bakıyorlar genelde, ben yapcaz deseler yine baktırmazdım heralde
7,5 kiyamam ya :))Bende aynı senin gibi düşünüyrm canım devamlı bir bekleyiş düşüncelerimin tercümanı olmuşun ) tatlı bekleyişler ) bende salıyı bekliyrmmmmmm )) kalp atışı ve bebeği grmek için 7,5 günden bile 2,5 saat fazla var randevuma ))
omega 3 canım ama ben hergün alıyorum zaten 3-4 gündr alıyodum ara vereyim bari