Aynen benim günler geçmek bilemedi 6 gün Bayram tatili hep yattım lekelenmem olmadı da bir daha sanırım arefe günü kendimi yordum... Yarın göreceğiz keseyi görürüz diye düşünüyorum inşallah herşey yolundadır.. Yani bir haftası yatarak geçmiş ve lekenmesi olan biri olarak geçiyor bol bol dua et cabım
Çok iyi canım... yolk sac varsa bebek de var demektir...:)
Hayırlısı olsun canım ya sıkılmazsın bende çalışıyorum psikiyatrik hastalarla bende işte biraz daha ilerleyince mecbur çıkacağım... Şimdi bile herkesten uzak duruyorum bir yerime çarparlar bişey olur diye... Ben yemeklerimi falan kendim yaptım bugün de çalışmaya başladım biraz karnım ağrıyor yatıyorum şimdi dinlenmem lazım sanırım...evde olmamın tek tesellisi o bol bol dua edebilirim iyi değperlendirebilirim inşallah :) bende devamlı yatıyrm hiç kalkmıyrm daha önce düşük olduğundanannem gelip yemeklerimi yapıyr .. veeee ilk defa bir yıl çalışmıyrm ve evdeyim matematik öğretmeniyim ben yoğunlumu düşünebilirsin ama şimdi evdeyim:) bebek için evde olmak çokk güzel ama inşaalah ilerki zamanda sıkılmam :)
bende aranıza yeni katıldım sanırım 5+4 günlük hamileyim:) yarın ilk kez bebeğimi görmeye gideceğim kesin ne kadarlık old o zaman göreceğim acaba kese ile bir kalp atışınıda duyarmıyım
Yarın için çok heyecanlıyım ben yaaaaahadi hayırlısı psikoavrum bende yarın inş görürüm bende hastanede çalışıyorum ama çıkacağım yavrum daha önemli benim için
Ayyy bende 5+5 im yarın ben çok heyecanlandım ya kalp atışı da duyulur mu gerçekten yaaaaa5+5olacaksa yarin.keseyi illaki gorursun cnm :) vajinal ultrasonla bakarlarsa kalp atislari da buyuk ihtimal gozukur.yani bgn dr oyle dedi 5+5te gorulur dedi :)
5+5olacaksa yarin.keseyi illaki gorursun cnm :) vajinal ultrasonla bakarlarsa kalp atislari da buyuk ihtimal gozukur.yani bgn dr oyle dedi 5+5te gorulur dedi :)
Ayyy bende 5+5 im yarın ben çok heyecanlandım ya kalp atışı da duyulur mu gerçekten yaaaaa
Bebiğiiiiiimmmmmmmmm hoşgeldin benim doktor 4+1 de 100 küsür bir değer olur demişti muhtemelen seninki öyle :) ısırırım onun poposunuuuuuu....Bende geldim kizlaaarr degerim henuz 77. Kac haftalik oldugumuzu henuz bilemiyorum
Çok heyecanlandım şimdi ya ayyyyy inşallah benimde 5 de randevum... Senin içinde hemen c. Tesi gelsin:) vajinal ultrasonla gorulur.
Doktorumun yalancisiyim :)
Yalniz duymakla gormek tabirini ayni anlamda mi kullaniyorlar bilmiyorum.bana bu cumartesi icin goruruz dedi.herhalde ayni anlamda kullaniyorlar.
Minik kalbim aaaaahhhh :) cumartesi gelsin hemeeeeen
Kesinlikle daha arabaya binmeden yazarım odadan çıkınca :))Psipsiko ve seraaap yarin hemen yazin doktordan sonra :)
Bende geldim kizlaaarr degerim henuz 77. Kac haftalik oldugumuzu henuz bilemiyorum
Psipsiko ve seraaap yarin hemen yazin doktordan sonra :)
Canim 3hafta civari falan herhalde bnmkide. Ayy insallah kucagmza alirizzBebiğiiiiiimmmmmmmmm hoşgeldin benim doktor 4+1 de 100 küsür bir değer olur demişti muhtemelen seninki öyle :) ısırırım onun poposunuuuuuu....
Son adet tarihin ne zmn cnm?
Bana doktorum hiç öyle bişey söylemedi 4. aydan itibaren alınmıyormuydu omega3... :44:
Canim 3hafta civari falan herhalde bnmkide. Ayy insallah kucagmza alirizz
Canim ben kurtajdan sonra hic korunmadim kanamam da 40 gun surmustu yani isler karisik bendee)