2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

evde olmamın tek tesellisi o bol bol dua edebilirim iyi değperlendirebilirim inşallah :) bende devamlı yatıyrm hiç kalkmıyrm daha önce düşük olduğundan annem gelip yemeklerimi yapıyr .. veeee ilk defa bir yıl çalışmıyrm ve evdeyim matematik öğretmeniyim ben yoğunlumu düşünebilirsin ama şimdi evdeyim:) bebek için evde olmak çokk güzel ama inşaalah ilerki zamanda sıkılmam :)

Hayırlısı olsun canım ya sıkılmazsın bende çalışıyorum psikiyatrik hastalarla bende işte biraz daha ilerleyince mecbur çıkacağım... Şimdi bile herkesten uzak duruyorum bir yerime çarparlar bişey olur diye... Ben yemeklerimi falan kendim yaptım bugün de çalışmaya başladım biraz karnım ağrıyor yatıyorum şimdi dinlenmem lazım sanırım...

hadi hayırlısı psikoavrum bende yarın inş görürüm bende hastanede çalışıyorum ama çıkacağım yavrum daha önemli benim için

bende aranıza yeni katıldım sanırım 5+4 günlük hamileyim:) yarın ilk kez bebeğimi görmeye gideceğim kesin ne kadarlık old o zaman göreceğim acaba kese ile bir kalp atışınıda duyarmıyım

5+5olacaksa yarin.keseyi illaki gorursun cnm :) vajinal ultrasonla bakarlarsa kalp atislari da buyuk ihtimal gozukur.yani bgn dr oyle dedi 5+5te gorulur dedi :)

5+5olacaksa yarin.keseyi illaki gorursun cnm :) vajinal ultrasonla bakarlarsa kalp atislari da buyuk ihtimal gozukur.yani bgn dr oyle dedi 5+5te gorulur dedi :)
Ayyy bende 5+5 im yarın ben çok heyecanlandım ya kalp atışı da duyulur mu gerçekten yaaaaa

Ayyy bende 5+5 im yarın ben çok heyecanlandım ya kalp atışı da duyulur mu gerçekten yaaaaa

:) vajinal ultrasonla gorulur.
Doktorumun yalancisiyim :)
Yalniz duymakla gormek tabirini ayni anlamda mi kullaniyorlar bilmiyorum.bana bu cumartesi icin goruruz dedi.herhalde ayni anlamda kullaniyorlar.
Minik kalbim aaaaahhhh :) cumartesi gelsin hemeeeeen

Çok heyecanlandım şimdi ya ayyyyy inşallah benimde 5 de randevum... Senin içinde hemen c. Tesi gelsin

Bebiğiiiiiimmmmmmmmm hoşgeldin benim doktor 4+1 de 100 küsür bir değer olur demişti muhtemelen seninki öyle :) ısırırım onun poposunuuuuuu....
Canim 3hafta civari falan herhalde bnmkide. Ayy insallah kucagmza alirizz
Son adet tarihin ne zmn cnm?

Canim ben kurtajdan sonra hic korunmadim kanamam da 40 gun surmustu yani isler karisik bendee )

Bana doktorum hiç öyle bişey söylemedi 4. aydan itibaren alınmıyormuydu omega3... :44:

Canim ben yurtdisindayim turkiye cok ayri bir sistem sanirim ben suan folitasit kullaniyorum.
Kuzenimizin esi kadin dogumcu onum tabsiyesi uzerine bi markaya basladim genelde cevremdeki cok kisi onu kullaniyor
Kuzenimin esi 12. hafta bittikten sonra omega3 iceren kullanmam gerektini soledi goz ve zihin gelisimi icin onemliymis.
Ilacimda ztn 2 asamali ilk 12.hafta ve 13.haftadan emzirme sonuna kadar ve 2.asamada kullanicagim ilacta omega3var
Yani kisacasi 13. haftadan itibaren omega3 alman cok onemli

Canim 3hafta civari falan herhalde bnmkide. Ayy insallah kucagmza alirizz

Canim ben kurtajdan sonra hic korunmadim kanamam da 40 gun surmustu yani isler karisik bendee )

Gecmis olsun cnm. Ve hayirli olsun bebis :)

Cnm bir de.bnm 3+6 iken 94.86 cikmisti. Senin de muhtemelen ayni olmali

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…