Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bende taşınınca köşe düşünüyorum almayı eşimde öyle istiyo ama misafir kısmıno düşününce bilemiyorum kullanışlı olurmuMesela benim bi öneriye ihtiyacım var.oturma grubumu değişmek istiyorum.köşe takıma çok hevesliyim.kullanan var mı...
O zamn bir değişim zamanı senin için :)Benim geçmiş mesajlarım okunmasa da gelecek mesajlarıma okunma kaygısı çökmüş durumda.
Sadece çocuktan bile bahsedecek olsam. habersiz okunması canımı sıkar
Yani bi psikoluk olması lazım uğraşan hertürlü herşeyi bulur :) onun için kafaya takmaya gerek yokaslında evet biz abartınca daha çok merak konusu ay ne yazmış olabilirler diye hoş birisi dönüp benim 5000 mesajımı okursa zaten ben onu ayakta alkışlar heykelini yaptırır fotosunu da buraya eklerim
Bende çoook istiyorum köşe takımını. eşime salon takımını atalım. oturma odasını salona taşıyalım. oturma odasına köşe alalım diyoorum yok diyoMesela benim bi öneriye ihtiyacım var.oturma grubumu değişmek istiyorum.köşe takıma çok hevesliyim.kullanan var mı...
Bende oturma grubu olarak düşünüyorum günlük.bizde ev yaptırcaz.bu oturma grubumdan çok sıkıldım da.ayy bende taşınınca köşe düşünüyorum almayı eşimde öyle istiyo ama misafir kısmıno düşününce bilemiyorum kullanışlı olurmu
burada da kendimi kasmayayımO zamn bir değişim zamanı senin için :)
Bende yollasam kazene senin fotoların linkini farkeder miAyy oğlum çok foto var ugrasamam dedi
Memnun olanları duymak sevindiriyo beni:)Bende çoook istiyorum köşe takımını. eşime salon takımını atalım. oturma odasını salona taşıyalım. oturma odasına köşe alalım diyoorum yok diyo
daha ferah oluyo yer daralmıyo. kuzenim çok memnun
Bilmiyorum ki canım özellikle benim bir fotom var onu istemiyorum silecek hepsini nasıl olsa fark etmez herhalde fark etse de birşey olurmu hepimiz rahatsiziz bu durumdan ben yapamadim problem olmaz herhalde eğer sana zahmet olmayacaksa yapabildigin kadarını yaparsan çok sevinirim dua ederim ama zor gelirse boşver kalsın yapacak birşey yokBende yollasam kazene senin fotoların linkini farkeder mi
Tamam cnm.ben şimdi kolları sıvayıp yollıyım senin linkleriBilmiyorum ki canım özellikle benim bir fotom var onu istemiyorum silecek hepsini nasıl olsa fark etmez herhalde fark etse de birşey olurmu hepimiz rahatsiziz bu durumdan ben yapamadim problem olmaz herhalde eğer sana zahmet olmayacaksa yapabildigin kadarını yaparsan çok sevinirim dua ederim ama zor gelirse boşver kalsın yapacak birşey yok
Benimkinin de ayağı kırıldı kolları kırıldı yaptırdık falan teşhirdi bizim koltuk takımı dökük çıktı ucuz olunca böyle oluyo :)Bende oturma grubu olarak düşünüyorum günlük.bizde ev yaptırcaz.bu oturma grubumdan çok sıkıldım da.
Akşam gökçe uyuduktan sonra bende yapabilirim canım. areninkileri gönderdim ama şimdi gökçe uyandı. bilgisayarla uğraştırmıyoBilmiyorum ki canım özellikle benim bir fotom var onu istemiyorum silecek hepsini nasıl olsa fark etmez herhalde fark etse de birşey olurmu hepimiz rahatsiziz bu durumdan ben yapamadim problem olmaz herhalde eğer sana zahmet olmayacaksa yapabildigin kadarını yaparsan çok sevinirim dua ederim ama zor gelirse boşver kalsın yapacak birşey yok
Canim ben senin linkleri topladim sana atiyorum simdi ama senin fotonu goremedimBilmiyorum ki canım özellikle benim bir fotom var onu istemiyorum silecek hepsini nasıl olsa fark etmez herhalde fark etse de birşey olurmu hepimiz rahatsiziz bu durumdan ben yapamadim problem olmaz herhalde eğer sana zahmet olmayacaksa yapabildigin kadarını yaparsan çok sevinirim dua ederim ama zor gelirse boşver kalsın yapacak birşey yok
Bende diyorum testi gibi mi dizilcez diye :) ama köşe alırsam masa takımına yer kalcak şimdi yok benim mutfakta masam var ama orda mutfağa masa koycak yer yok onu da düşünerekten :) köşe mantıklı bitane de berjer tamamben köşe takımı seçmezdim sanırım çok iç içe gibi gelip boğuyo beni
Canim benim çok işin var biliyorum zahmet olacak sana ama cook tesekkur ederim Allah razı olsun ben çok denedim olmadıTamam cnm.ben şimdi kolları sıvayıp yollıyım senin linkleri
Mavi tisortlu saclarimi kahverengiye boyamistim canimCanim ben senin linkleri topladim sana atiyorum simdi ama senin fotonu goremedim
Ne yazinca cikiyo canim bulayim onudaMavi tisortlu saclarimi kahverengiye boyamistim canim