2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
biz uçakla gidiyorduk hep miradan öncede ama bu yıl uçak fiyatı 1200 tl olunca araba deniyelim dedik inşallah mira çok sıkılmaz da rahat olur yolculuk

o yeni sezonda kısmetse emzirmenin bitmiş olması şart orada tutturur fln eylül ekim gibi diyoruz tanışsın çok istiyoruz çünkü en kötü gelecek sene nisan maçlarına bakalım
Sıkıntısı geçer inşallah canım
Benimde yaktığım kabak tatlısı :KK70:

Burda ki herkes rahatsız mı bu durumdan? Ona göre yazcam muneye
evet ya bende rahatsizim:(

Allahım Nasıl düşüncesiz hareket etmek o kadar kızıyorum ki kendime
bilip de hani böyle bi ihtimal var biliyo musunuz bilmeyen vardır falan diye yazmayan arkadaşlara da bi sonsuz şükranlarımı iletiyorum yani
Aynen. Ben sanıyodum ki burda sayfalara tek tek bakmadan kimse göremez :(

Sayfalar nasıl peki. Normal fotoğraf kağıdı gibi mi. yoksa kuşe kağıt ı diyolar onlardan mı? Güzel bişeymiş aslında. Bende düşünebilirim

Kalın kartona basılmış gibi mat değil görüntü parlak resim koyayım mı dermişiiim:eğlence:

senin kızım camdan baktığına denk geldim onda da yüzü görünmüyor, en çok K Keskek @minnakkartal @Akaibu @oslew @keremalpim @AreN5 ve @yaz yagmuru var
genelde 1 yaş fotoları

Ben baya arattım haziran anneleri pilise yazınca çıkıyo betülün resimleri yoksa diğerleirnde çıkmadı itiraz edilecekse bende dahil olurum tabiki @Akaibu
En başta gökçe ve öykü çıkıyo bende de hep

Azıcık biliyorsam nikle alakası yok:KK70: google zamanında sizi etiketlemiş :KK70:
Bu arada sen ve senin oğlanda var canım :110: @Apriori123

Aprioriyi eski nickle direk aratsan bile hiç bişey çıkmıyo. hatta onda bile bizimkiler çıkıyo.
Yani yine kalır aslında google görsellerinde ama aratınca kabak gibi görünmez sanırım.
Önce bence bi kazenle konuşalım. olmadı bende bu nicki kapattırıp yeni bi hesap alırım
Benim eski hesap kapanmıştı ondan eskiler çıkmıyor. Pek de yüklememiştim ama yüklediklerin de sorun değil benim için. Benim hep diyet sayfasına koyduğum menü tabaklarım çıkıyor :D

off bide diş buğdayındakiler çıkıyor:KK70: apriori ne güzel çıkmışsınız ailecek
minnak senin gelinlikli foton da var:S
Sağol şekerim :D benim için sorun diil ya diş buğdayı fotosu ve bebiş fotoları n olacak müstehcen bişey yok ya

Benim eski hesap kapanmıştı ondan eskiler çıkmıyor. Pek de yüklememiştim ama yüklediklerin de sorun değil benim için. Benim hep diyet sayfasına koyduğum menü tabaklarım çıkıyor :KK70:

Sağol şekerim :KK70: benim için sorun diil ya diş buğdayı fotosu ve bebiş fotoları n olacak müstehcen bişey yok ya
bndede hep yemekler cikiyo :)

Valla ben siteye grilirse goruleblir diye dusunuyodm cnku yukledigmz seyler silinmiyo. Gecmisi okur belki bi tanidigm diye yuklemiyorm. Google İle bi bilgm yoktu ogrenmis oldum dun bnde @minnakkartal kizmaa :110:

Bende en çok Gökçe çıkıyor hele başörtülü foto bir numara :KK66:
Bende de ilk o çıkıyo. neye göreyse bu sıra artık
@Akaibu esin gokceye bigun yemegi cicekleri suladgin fisfisla yedirmis ya gokcenin yuzune sikarak onu okudm smdi cok guldum ozmanda okumusum ama smdi tekrari iyi geldi esimede okudm iyi fikrmis diyo :KK70:
ay sahi ne güzel yiyodu onla:D şimdi asla açmıyo ağzını çözdü işi sıpa

Kızlar sanırım çözümü buldum. Hesap kapattırıp yeni hesap alınca siliniyor sanırım. Benim ilk hesabım çıkmıyor bile.
Çözüm değilmiş kızlar ismimi doğru yazınca çıktı yani kaçış yol bu iştrn bundan sonra dikkat. Ya da burdan topluca taşınıp diğer topikler gibi whatsapp grubuna tayin olucaz

Çözüm değilmiş kızlar ismimi doğru yazınca çıktı yani kaçış yol bu iştrn bundan sonra dikkat. Ya da burdan topluca taşınıp diğer topikler gibi whatsapp grubuna tayin olucaz
Gerçi onda da tel ortalarda olacağı için eşlerin yazışmalara direk erişimi oluyor burdan daha tehlikeli :(
Aklıma geldikçe bişiler yazıyorum kendimi alıntılayarak :D

Gerçi onda da tel ortalarda olacağı için eşlerin yazışmalara direk erişimi oluyor burdan daha tehlikeli :KK43:
Aklıma geldikçe bişiler yazıyorum kendimi alıntılayarak :KK70:
valla benim eşim nickten beni bulur buraya her şeyi yazmakta iyi değil sorunları yazmak filan. whatsappta en azından yazılarını silebiliyorsun ya da faceden :KK17::KK51:

bndede hep yemekler cikiyo :)

Valla ben siteye grilirse goruleblir diye dusunuyodm cnku yukledigmz seyler silinmiyo. Gecmisi okur belki bi tanidigm diye yuklemiyorm. Google İle bi bilgm yoktu ogrenmis oldum dun bnde @minnakkartal kizmaa :110:
Yok yahu Sana yine kızayım böyle bir şey düşünüp bilene üstüne bende biliyorum diyene sitem etmek istedim sadece
Yoksa tüm kızgınlığım kendime

Foto görünmesi benim için sıfır sorun yoksa benim ig hesabım düne kdr açıktı ve bine yakın foto paylaşmışım
Benim derdim birinin 2o14 bilmem ne annesi deyip Google dan miranın fotosunu görmesi oradan benim nicki bulması yani beni sonuçta burada özel paylaşımlar oluyo
Gerçekten çözüm olsa bi saniye durmayıp kapattırayım hesabı

Acaba Google da aratınca genel çıkabilecek kedi köpek masa sandalye gibi isimler alıp devam edelim. Olana yapılacak bişey yok bari sonrasını garantileyelim. Bu hesapları da kapattıralım. Konuşurken de bebe ismi resmi kullanmadan konuşursak sorun kalmaz ;) geçmiş sünger çekip başlayabiliriz :D foto işlerini de ig den yürütürüz artık orda da grup gibi bişey yaptık ya

Foto görünmesi benim için sıfır sorun yoksa benim ig hesabım düne kdr açıktı ve bine yakın foto paylaşmışım
Benim derdim birinin 2o14 bilmem ne annesi deyip Google dan miranın fotosunu görmesi oradan benim nicki bulması yani beni sonuçta burada özel paylaşımlar oluyo
Gerçekten çözüm olsa bi saniye durmayıp kapattırayım hesabı
Anaaaa işte bu sorun evet foto bana da sorun değil niye büyütüyorsunuz diy çektim ki asıl sorun bu :( en iyisi yukarıda yazdığım çözüm sanırum bundan sonrası için

Back
X