Hey yavrum bu da profil fotosu değiştirmiş sözde hiç anlaşılmıyoFoto görünmesi benim için sıfır sorun yoksa benim ig hesabım düne kdr açıktı ve bine yakın foto paylaşmışım
Benim derdim birinin 2o14 bilmem ne annesi deyip Google dan miranın fotosunu görmesi oradan benim nicki bulması yani beni sonuçta burada özel paylaşımlar oluyo
Gerçekten çözüm olsa bi saniye durmayıp kapattırayım hesabı
Ben fotodan da rahatsız oldum ama en büyük sorun benim içinde bu. eşim biliyo nickimi tamam ama başka kimse bilsin istemem. benim ayrı bi dünyam oldu burasıFoto görünmesi benim için sıfır sorun yoksa benim ig hesabım düne kdr açıktı ve bine yakın foto paylaşmışım
Benim derdim birinin 2o14 bilmem ne annesi deyip Google dan miranın fotosunu görmesi oradan benim nicki bulması yani beni sonuçta burada özel paylaşımlar oluyo
Gerçekten çözüm olsa bi saniye durmayıp kapattırayım hesabı
valla minnakım bende böyle kabak gibi ortada olduklarını bilmiyordum ama pufpuff demişti ya hani hiç birşey silinmiyo diye bir şekilde bulunur, okunur diye yazmaya eklemeye çekiniyordum. Hatta çocukların ismini falan eskiden hiç yazmazdım baktım herkes yazıyor bende salıverdim kendimiYok yahu Sana yine kızayım böyle bir şey düşünüp bilene üstüne bende biliyorum diyene sitem etmek istedim sadece
Yoksa tüm kızgınlığım kendime
yok nikimi değiştirdim ya denemek için o ara değiştirdim bi işe yaramayınca eski nike döndüm ama profil fotomu bulamayıp bunu koydum :)))Hey yavrum bu da profil fotosu değiştirmiş sözde hiç anlaşılmıyo
salmak hataymış gerçekten hele de foto koyupvalla minnakım bende böyle kabak gibi ortada olduklarını bilmiyordum ama pufpuff demişti ya hani hiç birşey silinmiyo diye bir şekilde bulunur, okunur diye yazmaya eklemeye çekiniyordum. Hatta çocukların ismini falan eskiden hiç yazmazdım baktım herkes yazıyor bende salıverdim kendimi
Bence deKızlar hesabınızı kapattirip tekrar actiralim ondan sonra da buradan tasinalim başka yerde konuşalım
Hesapları kapattırsakta duruyomuş canım. Konunun tamamen silinmesi lazım. 10 bin küsürlük konuyu da kolay kolay silmezler.Kızlar hesabınızı kapattirip tekrar actiralim ondan sonra da buradan tasinalim başka yerde konuşalım
Özet bi mesajla buraya da etiletleyebiliriz ya da özele daha mı hızlı dönerler bilemedimHesapları kapattırsakta duruyomuş canım. Konunun tamamen silinmesi lazım. 10 bin küsürlük konuyu da kolay kolay silmezler.
Bence anlayış gösteririler ya.gökçeyi uyutuyorum şimdi. uyusun yazıcam muneye hemen. Olmadı etiketleyip konuya çağıralım hep birlikte konuşuruz.
Bi de gitsek nereye gitcez ki :/
En azından çocukların ve bizlerin olduğu fotolar silinse yeterHesapları kapattırsakta duruyomuş canım. Konunun tamamen silinmesi lazım. 10 bin küsürlük konuyu da kolay kolay silmezler.
Bence anlayış gösteririler ya.gökçeyi uyutuyorum şimdi. uyusun yazıcam muneye hemen. Olmadı etiketleyip konuya çağıralım hep birlikte konuşuruz.
Bi de gitsek nereye gitcez ki :/
Dün @AreN5 yazdı kazene ama dönmemiş. Konuya etiketlesek daha hızlı olur sanki. çok fazla özel msj alıyo olabilir.Özet bi mesajla buraya da etiletleyebiliriz ya da özele daha mı hızlı dönerler bilemedim
Başınız sağolsun canımAllah razı olsun.saolun kızlar.ikindide kalkıcakmış cenaze.annem aradı çok kalabalık gelme şimdi dedi.bende akifi zorla uyutuyorum şuan.uyanınca giderim.
O değilde İstanbulda bi kapımız kapandı artık.albümde resimleri vardı bakıyorum inanmak çok zor.Akif doğduğunda gelemedi bir koli hediye yolladı.çok ince bi kadındı.tek işi insanlara iyilik yapardı.annemle babamı o tanıştırıp evliliklerine vesile oldu.hep bi sağ kolumuz,saygı duyduğumuz tonton babaannemizdi.rahim kanserine yenik düştü e zaten yaşlıydı
Gökçe 1.5 yıl oldu bırakalı o sarımsı süt hala geliyo sikinca anlamadımBn ocakta biraktrdim birdhaa sut dolmadi hatta porsudu gibi bisey oldu gecen gun baktm hala geliyo sarimsi koyu kivamli ill sut gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?