2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hey yavrum bu da profil fotosu değiştirmiş sözde hiç anlaşılmıyo

Ben fotodan da rahatsız oldum ama en büyük sorun benim içinde bu. eşim biliyo nickimi tamam ama başka kimse bilsin istemem. benim ayrı bi dünyam oldu burası

Yok yahu Sana yine kızayım böyle bir şey düşünüp bilene üstüne bende biliyorum diyene sitem etmek istedim sadece
Yoksa tüm kızgınlığım kendime
valla minnakım bende böyle kabak gibi ortada olduklarını bilmiyordum ama pufpuff demişti ya hani hiç birşey silinmiyo diye bir şekilde bulunur, okunur diye yazmaya eklemeye çekiniyordum. Hatta çocukların ismini falan eskiden hiç yazmazdım baktım herkes yazıyor bende salıverdim kendimi

Hey yavrum bu da profil fotosu değiştirmiş sözde hiç anlaşılmıyo
yok nikimi değiştirdim ya denemek için o ara değiştirdim bi işe yaramayınca eski nike döndüm ama profil fotomu bulamayıp bunu koydum :)))

salmak hataymış gerçekten hele de foto koyup

Kızlar hesabınızı kapattirip tekrar actiralim ondan sonra da buradan tasinalim başka yerde konuşalım
Hesapları kapattırsakta duruyomuş canım. Konunun tamamen silinmesi lazım. 10 bin küsürlük konuyu da kolay kolay silmezler.
Bence anlayış gösteririler ya.gökçeyi uyutuyorum şimdi. uyusun yazıcam muneye hemen. Olmadı etiketleyip konuya çağıralım hep birlikte konuşuruz.
Bi de gitsek nereye gitcez ki :/

Özet bi mesajla buraya da etiletleyebiliriz ya da özele daha mı hızlı dönerler bilemedim

En azından çocukların ve bizlerin olduğu fotolar silinse yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
Özet bi mesajla buraya da etiletleyebiliriz ya da özele daha mı hızlı dönerler bilemedim
Dün @AreN5 yazdı kazene ama dönmemiş. Konuya etiketlesek daha hızlı olur sanki. çok fazla özel msj alıyo olabilir.
Ama etiketi genelde sorun olan konularda yapıyolar daha çabuk dönebilir
had, şimdi yazalım özet birşey etiketleyelim hemen

Nasıl başlayacağımı bilemedim

Bizim haziran anneleri olarak bi sıkıntımız var. Biz burada paylaştığımız fotoğrafların google görsellerine düşeceğinden habersiz bi şekilde, sadece bu konun sayfalarında görüleceğini düşünerek çok fazla olmasa da çocuklarımızın,kendimizin , eşlerimizin fotograflarını paylaştık. arama yaptığımızda direk bu resimler karşımıza çıkıyor. Bu durumu yeni farkettik ve hepimiz silemiyor olmaktan rahatsızız. Bu resimleri silinmesini istiyoruz. Bu konuda birşeyler yapabilir miyiz?

Böyle yazsak yeter mi? @minnakkartal yarın da etiketleyebiliriz daha iyi olur. sabah daha kalabalık oluyoruz

Başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…