- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
Oyy masallah.. insallah hepinizde kavusursunuz bebeginize..
Bizim bebis cok kucuk yaa daha soylemedik.. belki anneme soylerim yakinda..
aramıza hosgeldın taze anneee..... dualarımız senınle guzel haberler gelır bebişinden ınsallahhh...
bende aranıza yeni katıldımm lütfen bana yrdımcı olun cok üzülüyorummm( benim adetim geceli bugün 10.gnüm dün kan testi verdim ve değerim 17.81 cıktı cok düşük bir değer değil mi gec döllenme mi oldu acabaa...yoksa kimyasal gebelik mi.....yarın tekrar kan vericem inş değerim yükselir bnm için dua edin lütfennn (((((
eşimin tüm sülalesi biliyor herkese sölemiş baba oluyorum diyeizimkilerden annem babm kardeşlerim biliyor
ivit canım aynen öle cok takıyorum eskiden böle değildimsen napıyon bebişin nasıl
Adam sevincten artik ucmus herkese soylemis ne guzel..
Bizimkide bisey olur nazar deger falan diye soylemek istemiyo..
annasinin huyu belli butun mahaleye soylerde benim annem kimseye demez..
Nasil tepki verdi senin annen..?? kizar mi aceba cok erken diye ?ayy ne bilim..
Kiz daha erken diye ne bilim soyleyemedim.. yok ben dayanamiycam anneme soyleyecem.. tamam.. artik
Bende sabredemedim kalp atışlarını da duyarım diye haftaya doktara gidecektim. Dayanamadım yarın keseyi görmeye gidiyorum inşallah görürüm. Ellerim ve ayaklarım sürekli uyuşuyor. Yarın doktora gidince bir yığın şey soracağım
Elim gobekte dinliyoruz teyzesi..
canım hosgeldin inşallah hersey yolundadır daha önce nie hiç test vermedin 10 gün cok degilmi adetlerin düzensizmi :26:
sevindi annem sevinmezmi ben anneanne oluyosun annecim dedim inşallah senin gbi bir anne olurum dedim uctu tabi eşim hiç nazara dikkat etmiyor ama etmek lazım benim ailemde annmgilden baska kimse bilmiyor
tt bana nie dedi gec dölenme anlamadım benim adetime 3 gün vardı değerim 96,2 iydiadet gunumde ise 372,0 idid nasıl gec dölenme anlamadım
canım adetim biraz gecsin hayal kırıklığı olmasın diyeidrar testimi gec yapmıştım silik cizgi cıkmıştı bayram arasıda girince kan testi böye gecikti canımm
gec döllenme olabilir canım takipte ol sık sık kan tahlili yaptır inaşllah bebişine kavusursun ilk bebeğin mi
Su iki gundur.. surekli idrara cikma basladi.. sizinde oylemi kizlar ??
gobekte sanki sis.. belli yani.. ben nasil aliscam duz karinim vardi..
bebisime deger..
yok artık bunun neresi gec dollenme..
bıldıgın baya bi baskın sperm döllemiş yumurtayı masallah
sen git doktora, keseyi ve yolk u kesin gorursunuz..
Su iki gundur.. surekli idrara cikma basladi.. sizinde oylemi kizlar ??
gobekte sanki sis.. belli yani.. ben nasil aliscam duz karinim vardi..
bebisime deger..
ne telaşlı annleriz biz ya aynen canım dayanamıyom cumaya kadar nasıl dayanacaksam altan muayane yapmak isterse yarın