2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar yarın sabah 7:30 da doktorum randevu verdi.
aslında tum randevuları dolumus cok heyecanlıyız dıyınce ilk acılısı bizimle yapacak anlasılan
guzel seyler duyacagız insallah.
yarın daha 5+2 olacagız, kalp atısını duyamaz heralde di mi?

canım cok sevindim bence sadece keseyi görürsünüz ama hiç belli olmaz canım bakarsın bebeşin kalp atışlarını duyurur:KK16:

aslında tum randevuları dolumus cok heyecanlıyız dıyınce ilk acılısı bizimle yapacak anlasılan
Hadi hayirlisi insallah hersey yolundadir.. kalp atisi icin erken galiba..
evet canım bendede baktı göremedi ama rahim de koyulasmıs güzel dedi cok sevindim sana noncum ya kacıncı denemendi canım benim :nazar:
Allah'im erkenden gorduk haberimiz yok.. :KK9::KK9:
benimde ilk :)
bizimde 25 eylül gecesi oldu, tek ilişkiyle tuttu bebeğim :)
kafaya koymus gelecegım diye demek ki :) iyi ki de geldi :) hosgeldı
cok sukur:)
Aynen canim tek iliskide babasinin dogum gununde hop gecivermis anneye.. cok sukur allah'im :KK16::KK16:
hos geldınn monbebe sende benım gıbı yengec burcumusuunnnn ayyy neguzellll.... benım bebiş babasının burcundan olcak ıkızlerr.... zaten ıkızlerler pek ıclı dıslıyım... alısıgım yanıııı...:KK1::KK1::KK1::KK1:
Canim hosbulduk hep karsilasiyoruz zaten :KK1::KK1: kiz bizim bebis babasinin dogum gununde annesine gecis yapmis ve annesiinin dogum gununde dunyaya gelecek insallah.. :nazar::nazar: yerim ben onu.. ne guzel hesaplamis.. :KK9:
kızlar ya sizdede oluyomu benim hiç iş yapasım gelmiyo dinlenmek istyorum pskolojik mi anlamadım :KK52::KK52:
Hic sorma.. isteyim ama mecbur is yapiyorum eve gidiyorum bi naz bi naz kocaya.. calisiyorum ya bide cok yoruluyorum.. :KK9::KK9:
bugun mecbur ev temizlenecek.. yarin dugun var gene.. oraya gidecez.. :KK16:

dr öle deyince cok sasırdım canım hatta haftaya cumaya gel dedi :KK53:altan baktırmak istemiyosam ozamn gelmeliymişim :KK55:ben ise yarın gitmek istiyorumm:KK52::KK52::KK52::KK52:

pazartesi git canım en temizi =)) ben adetim 4 gün geçince gittim önce ultrasonda baktı hiçbişey göremedi kan tetine göre konuşalım dedi yaptırdım 86.7 çıktı ama doktoruma gösteremedim.iki gün sonra başka doktora gösterdim gebelik yok dedi çok düşük dedi:KK53: ama bi test daha yapalım adetin 5-6 gün geçmişse bu değer 5000 lerde olması lazım dedi nasıl bi doktorsa artık... ah ah öyle işte hep şüph:KK53:iydim ama 1000 in üstüne çıkınca artık çim rahat.inşallah bende pazartesi keseyi görürüm:KK16:

aynen hiç bişe yapasım yok meleğim hayatıma girdğinden beri tek düşüncem o:KK16:

evettt aynen canım benımde oylee... melegımle tv ızlıyoz sımdııı... :KK1::KK1::KK1: uyurken onunla uyuyorum onunla uyanıyorum... benım dunyam onla donuyo su an... annesının kucuk melegıı ooooo canımm benııımmmmm........:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

pazartesi git canım en temizi =)) ben adetim 4 gün geçince gittim önce ultrasonda baktı hiçbişey göremedi kan tetine göre konuşalım dedi yaptırdım 86.7 çıktı ama doktoruma gösteremedim.iki gün sonra başka doktora gösterdim gebelik yok dedi çok düşük dedi:KK53: ama bi test daha yapalım adetin 5-6 gün geçmişse bu değer 5000 lerde olması lazım dedi nasıl bi doktorsa artık... ah ah öyle işte hep şüph:KK53:iydim ama 1000 in üstüne çıkınca artık çim rahat.inşallah bende pazartesi keseyi görürüm:KK16:

ya bu doktorları anlamak cok zor nasıl gebelik yok bal gbi var 5000 lerde olsa ikiz olur:emir_bebek:

bende 5+4 te gordum kesemi kalp atışları ıcın ayın 24ne verdı randevumu... ben duymamıstım.... naz yapıyo bebişimmmm...:KK1::KK1::KK1::KK1:

evettt aynen canım benımde oylee... melegımle tv ızlıyoz sımdııı... :KK1::KK1::KK1: uyurken onunla uyuyorum onunla uyanıyorum... benım dunyam onla donuyo su an... annesının kucuk melegıı ooooo canımm benııımmmmm........:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ayyy yerim ben onu biraz buyusunler biz onlara neler alırız grup acarız haziran annleri bebeklerine aldıkları ciciler diye :KK55:

Kizlar kimlere haber verdiniz..?? simdilik bizim evde bir ben bir kocam biliyor..
kocam biraz daha bekleyip annelerimize supriz yapalim diyor hazirlamis kafasinda herseyi... :KK16::KK16:

Biz simdi sey olduk kocisle..
ben : BABASI.. biz gidiyoruz :KK9::KK9:
kocam : ANNESI.. gorusuruz dio.. :KK9::KK9:
her sabah once bebege sonra bana opucuk..

simdi degerleri soyledimde mesaj atiyo babasi :KK16:.. "masallah aslan parcasi ayni babasi diyor.."

bende aranıza yeni katıldımm lütfen bana yrdımcı olun cok üzülüyorummm :KK43:( benim adetim geceli bugün 10.gnüm dün kan testi verdim ve değerim 17.81 cıktı cok düşük bir değer değil mi gec döllenme mi oldu acabaa...yoksa kimyasal gebelik mi.....yarın tekrar kan vericem inş değerim yükselir bnm için dua edin lütfennn :KK43:(((((

bende aranıza yeni katıldımm lütfen bana yrdımcı olun cok üzülüyorummm :KK43:( benim adetim geceli bugün 10.gnüm dün kan testi verdim ve değerim 17.81 cıktı cok düşük bir değer değil mi gec döllenme mi oldu acabaa...yoksa kimyasal gebelik mi.....yarın tekrar kan vericem inş değerim yükselir bnm için dua edin lütfennn :KK43:(((((

Canim benim hosgeldin.. insallah yarin daha net bir bilgi aliriz.. dualarimiz seninle.. insallah gec dollenmedir.. bitanem.. rahat ol..:KK16::KK16:

arkadaşlar benimde bugün bebeğim 5+4 günlük pazartesi akşam randevum var tam 6+0 oluyrm acaba bebeği görür müyüm çünkü benim göbekten ultrason olmak zorunda

Aramızda 1 gün var, ben de salı günü gideceğim 6+1 de inşallah kese görünür. Kese belki görünür ama bakalım kalp atışlarını duyabilecek miyiz. Benim kontrolüm salı sabahı. Pazartesi günü gelişmeleri yazsana canım merak ettim şimdi aramızda da gebelik olarak 1 gün var...

Kizlar kimlere haber verdiniz..?? simdilik bizim evde bir ben bir kocam biliyor..
kocam biraz daha bekleyip annelerimize supriz yapalim diyor hazirlamis kafasinda herseyi... :KK16::KK16:

Biz simdi sey olduk kocisle..
ben : BABASI.. biz gidiyoruz :KK9::KK9:
kocam : ANNESI.. gorusuruz dio.. :KK9::KK9:
her sabah once bebege sonra bana opucuk..

simdi degerleri soyledimde mesaj atiyo babasi :KK16:.. "masallah aslan parcasi ayni babasi diyor.."

bende ılk cızgıyı gordugumde kocıse soledım sonra o gun yemeklı mısafırım vardı 11-12 kısı ogun kvldeme soledı esım dayanamadı... sonra annemlere soledık ben baska bılen olmasın dr daha gıtmemıstık... dr dan bı kacgun sonra bayramda soyledık benle bırlıkte 3 kuzenım daha hamıleymıs hepımızın tarıhlerı cok yakınnn.... bol bebbişli bi aile olcazzz anlaşılaann...:KK1::KK1:

canım inşallah herşey yolundadır umarım geç düllenmedir.. herkezin ayrı bir sıkıntısı var benimde değerimde yüksek dış gebelik olur diye korkuyorum pazartesi keseyi görmeye gidicez son adet tarihim 12 eylül dün tahlilim 6300 çıktı.. rabbim herkeze sağ sağlim kavuşmayı nasib etsin.. sitres yapmayalımki bebeklerimiz iyi olsun bana doktorum folik asit ve progestan verdi...

aramıza hosgeldın taze anneee..... dualarımız senınle guzel haberler gelır bebişinden ınsallahhh...:KK16::KK16::KK16::KK16:

bende ılk cızgıyı gordugumde kocıse soledım sonra o gun yemeklı mısafırım vardı 11-12 kısı ogun kvldeme soledı esım dayanamadı... sonra annemlere soledık ben baska bılen olmasın dr daha gıtmemıstık... dr dan bı kacgun sonra bayramda soyledık benle bırlıkte 3 kuzenım daha hamıleymıs hepımızın tarıhlerı cok yakınnn.... bol bebbişli bi aile olcazzz anlaşılaann...:KK1::KK1:

Oyy masallah.. insallah hepinizde kavusursunuz bebeginize.. :KK16::KK16:
Bizim bebis cok kucuk yaa daha soylemedik.. belki anneme soylerim yakinda..:KK16::KK16:

ben de 5 haftalık gebeyim progestoron değerim 9.17 çıktı doktorprogstan hapı verdi ama ben arada bir içiyorum.siz sürekli içiyor musunuz sürekli içmek gerek mi

canım inşallah herşey yolundadır umarım geç düllenmedir.. herkezin ayrı bir sıkıntısı var benimde değerimde yüksek dış gebelik olur diye korkuyorum pazartesi keseyi görmeye gidicez son adet tarihim 12 eylül dün tahlilim 6300 çıktı.. rabbim herkeze sağ sağlim kavuşmayı nasib etsin.. sitres yapmayalımki bebeklerimiz iyi olsun bana doktorum folik asit ve progestan verdi...

aminnnn canımmm inş keseyi görürsünüz Allhım herşeyin hayırlısını versin inş.

X