2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çokkk teşekkür ederim biraz içim rahatladı ama şimdi de biraz adet olacakmışım gibi sancım oluyor seninde oluyor mu

geçen hafta daha çok oluyordu.karnım belim kasıklarım çok agrıdı.bu hafta azaldı ama aksıkalrım agrımaya devam ediyor ara ara.kendini korkutma ben artık öyle yapıyorum güzel şeyler düşünüyorum.bi de için rahat değilse kan tesi yaptır muhakkak.benim değerlerim düşük oldugu için kadın dogum doktoru bana gebelik yok dedi.bayram günü acile gittiğimde acildeki doktora gittim öyle şey olur mu yeni oldugu için düşüktür ama için rahat edicekse bi daha test yapalım dedi 5 gün arayla 183 ten 1000 in üstüne çıktı ama tam olarak kaç yazmıyor 1000 üstü hamile yazıyordu ve eşimle ilk o zaman heyecanlanabildik içimiz rahat etti...

acaba dedim şimdimi olcak o kanama gec dölenme batım 11-13 arasıydı canım

hayırlı olsun :) cok minik daha, maslalahh :))
Allah tamamına erdirsin canım :) kacıncı bebiş ilk mi?

hayırlı olsun :) cok minik daha, maslalahh :))
Allah tamamına erdirsin canım :) kacıncı bebiş ilk mi?

Allah razi olsun Amin hepimizi insallah...evet ilk bebek ve cok minik 12 gunlukmus.. iliski tarihini hesapladik 7 ekim gecesi olmus.... cok heyecanliyiz..
senin kacinci ??

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık hamileyim ama henüz doktora gitmedim 2 kere kandan baktım ilki 34 adet günümde baktım sonra 3gün sonra 116 çıktı herkes düşük olduğunu söylüyor yani 1 hafta geriden takip ediyor bende doktor net bir şey demeden sevinmek istemiyorum pek hamilelik belirtilerinde yaşamıyorum ara sıra kısa süreli kasık ağrısı çekiyorum göğüslerimde şiş o kadar sizlerde belirtiler nasıl :18:

acaba dedim şimdimi olcak o kanama gec dölenme batım 11-13 arasıydı canım

benim bat 4 ekimdi :) ben geç döllenmeyi birazda kan degerlerimden biliyorum.3 ekide yani adetten bir gün önce kan testi yaptırdım 2.67 çıktı :)) sonra 4 gün geçince 86.7 çıktı.aslında çok açık geç döllenme oldugu o yüzden ultrasonda görünmeyecek büyük ihtimal ama yine de gidicem napalım :)

kızlar ya sizdede oluyomu benim hiç iş yapasım gelmiyo dinlenmek istyorum pskolojik mi anlamadım

hos geldınn monbebe sende benım gıbı yengec burcumusuunnnn ayyy neguzellll.... benım bebiş babasının burcundan olcak ıkızlerr.... zaten ıkızlerler pek ıclı dıslıyım... alısıgım yanıııı...

Allah razi olsun Amin hepimizi insallah...evet ilk bebek ve cok minik 12 gunlukmus.. iliski tarihini hesapladik 7 ekim gecesi olmus.... cok heyecanliyiz..
senin kacinci ??

benimde ilk :)
bizimde 25 eylül gecesi oldu, tek ilişkiyle tuttu bebeğim :)
kafaya koymus gelecegım diye demek ki :) iyi ki de geldi :) hosgeldı
cok sukur:)

tt bana nie dedi gec dölenme anlamadım benim adetime 3 gün vardı değerim 96,2 iydiadet gunumde ise 372,0 idid nasıl gec dölenme anlamadım

kızlar ya sizdede oluyomu benim hiç iş yapasım gelmiyo dinlenmek istyorum pskolojik mi anlamadım

evett bende de varr oo sabah bı ıkı sey yapıyorum ama oda zorlaa.... boyuna bısyler yemek uzanmak ve uyumak ıstıyorum... ev allaha kaldıııı...

kızlar yarın sabah 7:30 da doktorum randevu verdi.
aslında tum randevuları dolumus cok heyecanlıyız dıyınce ilk acılısı bizimle yapacak anlasılan
guzel seyler duyacagız insallah.
yarın daha 5+2 olacagız, kalp atısını duyamaz heralde di mi?

tt bana nie dedi gec dölenme anlamadım benim adetime 3 gün vardı değerim 96,2 iydiadet gunumde ise 372,0 idid nasıl gec dölenme anlamadım

canım seninki geç döllenme falan değil gayet normal hatta yüksekmiş değerlerin maşallah abaygı erken döllenmiş bence benim degerelrimi gördün yazdım asıl geç döllenme beniki gibi oluyo.hatta 10 gün sonra kanda pozitif çıkanlar bile var :) bece senin ultrasonda görünücek pazartesi kesen :) hiç canını sıkma sen...

dr öle deyince cok sasırdım canım hatta haftaya cumaya gel dedi altan baktırmak istemiyosam ozamn gelmeliymişim ben ise yarın gitmek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…