çokkk teşekkür ederim biraz içim rahatladı ama şimdi de biraz adet olacakmışım gibi sancım oluyor seninde oluyor mu
hosbuldukkk... bızım kesemız gorundu.. mınık pıtpıtları beklıyoruzzz.....bebişim iyi teyzesiiiii saolll....
tt benimde gec döllenme canım nşallah görürüz sağsalim bebişlerimizidoktr dedi pazartesi salı gel altan bakarım bende altan istemiyorum cuma gel ultrasyondan bakarım dedi
alttan bende istemiyorum canım yaaama yine de gidicem belki ultrasonda görünür..senin sat ne zamandı ?
hosgeldin mon bebeee nese getirdin cok güzel artıs olması seninde gec dölenme olmus bence
canım bende yerleşme kanaması oldu.normalde adetten 1 hafta önce oluyor ama benşm adetim 1 gün geçtikten sonra oldu ve burdan ben geç döllenme oldugunu anladım..yerleşme kanaması yumurta rahime tutundugunda oluor.tutundugu bölgede bir kılca damara denk geldiğinden kanama oluyor.kanama dediğimde ben de 2 günde 5-6 damla açık kahverengi leke oldu.bazılarıda daha ok oluyor.sen bende kanama olmadı gebeliğim normal değiilmi acaba diye kuruntu yapma olmaması gayet normal :)
Kizlar benide alin araniza.. ben haziran sonu temmuz basiyim.. bakalim hayirlisi..
(gonlum temuzdan yana ama annesi gibi yengec olucak melegim insallah)
Insallah hepimizde meleklerimize kavusuruz.. guzel bir hamilelik geciririz..
Allah'a emanet..
kizlar bugun gene kana gitim 61 cikti iki gun once 20 idi.. kucuk benim melegim daha yerim onu ben..
tt benimde gec döllenme canım nşallah görürüz sağsalim bebişlerimizidoktr dedi pazartesi salı gel altan bakarım bende altan istemiyorum cuma gel ultrasyondan bakarım dedi
alttan bende istemiyorum canım yaaama yine de gidicem belki ultrasonda görünür..senin sat ne zamandı ?
Kizlar ben gecen sali gunu yani 8inde gitmistim kontrole.. hic bebek felan yok daha ortada bilmiyorum.. altan ultrasonla bakmisti yumurtalarima.. cok korkmustum kist felan var diyecek diye..
doktor demisti ki koyuluk var yaa gebelik baslangici yada adet olucan.. bana gostermisti aslinda ben melegimi kucucuk miniminacik ken gormusum.. haberim yok
simdi aklima geliyor..
hayırlı olsun :) cok minik daha, maslalahh :))
Allah tamamına erdirsin canım :) kacıncı bebiş ilk mi?
sat 13 eylüldü canm bayramdan önce cuma gittim sanırım 11ekimdi dediki 2 haftalık bile değildir 10 günlüktür dedi gec döllenme olmuş dedi
acaba dedim şimdimi olcak o kanama gec dölenme batım 11-13 arasıydı canım
Kizlar benide alin araniza.. ben haziran sonu temmuz basiyim.. bakalim hayirlisi..
(gonlum temuzdan yana ama annesi gibi yengec olucak melegim insallah)
Insallah hepimizde meleklerimize kavusuruz.. guzel bir hamilelik geciririz..
Allah'a emanet..
kizlar bugun gene kana gitim 61 cikti iki gun once 20 idi.. kucuk benim melegim daha yerim onu ben..
Allah razi olsun Amin hepimizi insallah...evet ilk bebek ve cok minik 12 gunlukmus.. iliski tarihini hesapladik 7 ekim gecesi olmus.... cok heyecanliyiz..
senin kacinci ??
benim bat 4 ekimdi :) ben geç döllenmeyi birazda kan degerlerimden biliyorum.3 ekide yani adetten bir gün önce kan testi yaptırdım 2.67 çıktı :)) sonra 4 gün geçince 86.7 çıktı.aslında çok açık geç döllenme oldugu o yüzden ultrasonda görünmeyecek büyük ihtimal ama yine de gidicem napalım :)
kızlar ya sizdede oluyomu benim hiç iş yapasım gelmiyo dinlenmek istyorum pskolojik mi anlamadım
tt bana nie dedi gec dölenme anlamadım benim adetime 3 gün vardı değerim 96,2 iydiadet gunumde ise 372,0 idid nasıl gec dölenme anlamadım
Kizlar ben gecen sali gunu yani 8inde gitmistim kontrole.. hic bebek felan yok daha ortada bilmiyorum.. altan ultrasonla bakmisti yumurtalarima.. cok korkmustum kist felan var diyecek diye..
doktor demisti ki koyuluk var yaa gebelik baslangici yada adet olucan.. bana gostermisti aslinda ben melegimi kucucuk miniminacik ken gormusum.. haberim yok
simdi aklima geliyor..
evet canım bendede baktı göremedi ama rahim de koyulasmıs güzel dedi cok sevindim sana noncum ya kacıncı denemendi canım benim
canım seninki geç döllenme falan değilgayet normal hatta yüksekmiş değerlerin maşallah abaygı erken döllenmiş bence benim degerelrimi gördün yazdım asıl geç döllenme beniki gibi oluyo.hatta 10 gün sonra kanda pozitif çıkanlar bile var :) be ce senin ultrasonda görünücek pazartesi kesen :) hiç canını sıkma sen...