- 18 Ocak 2011
- 1.074
- 158
Hee haliyle tabi tanidik olunca daha iyi ilgileniyodur :) Yildirim mollarapta oturuyorum sen?
yıldırım beyazıttayım cnm bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee haliyle tabi tanidik olunca daha iyi ilgileniyodur :) Yildirim mollarapta oturuyorum sen?
yıldırım beyazıttayım cnm bende
Hee haliyle tabi tanidik olunca daha iyi ilgileniyodur :) Yildirim mollarapta oturuyorum sen?dediğim gibi hasta doktor diyoluğu çok önemli..özellikle doğumdada tecrübeli olması çok önemli..gizem hanım birde benim annemin arkadaşı belkide o yüzden bana biraz daha fazla ilgili..amaaaaan bebişlerimiz iyi olsunda her hastanede doktor dolu boşverr (= sen bursanın neresinde oturuosun cnm
arkadaşlar bende bir haziran annesi olarak guruba katılıyorum kasık ağrısını birde bana sorun döllenmeden beri sağ kasığm bıçak gibi saplantı var kramplar, kasılmalar doktorum acaba boş gebelikmi dedi ve beta hcg mi 1 hafta takip etti kan testi yani normal çıktı başka doktora gittim ve güzel bi şekilde bu kasılma ağrıların nedenini anlattı şu anda rahimde kendine en güzel yeri arıyor ve tutunun ca bir kurdun elmayı oyduğu gibi rahim duvarını oyup içine yerleşiyor hiçç korkucak bir durum yok dedi yanii içinizi ferah tutun ok.. yerleşince geçicek ağrılar....:)
beyinlerinin geliştiği bu günlerde bol bol ceviz yemeliymişiz kızlar birde folik asiti ihmal etmeyin omurgası kemikleri sağlam olsun bebişlerin..ben başladım..
Ben evlenip geldim pek bilmiyorum bursayi :) yas kac? :)
Kizlar bugün tam 5 haftalik olduk biz..ama benim ağrılarım hala geçmedi belim kasiklarim arada Karnım ve bacaklarım çok ağrıyor ((
yaş 24 cnm senin?
bu arada hamişler neler yiyosunuz başka dikkat ettiğiniz şeyler varmı yazında paylaşalım
25im bende :)
Valla hamur isi kizartma yemiyorum tatli canim cekmiyo bile genelde etli sebze yemegi yiyorum ben haftada bi balik bide tam bugday ekmegi yiyorum her ogunde yogurt 2porsiyon meyve ceviz vede kuru kayisi yiyorum 2 litre su iciyorum hergun bu kadar :)
süt tabiki gerekli içme demedi zaten doktorda :) ben bana söyleneni paylaştım sadece :)
Tamam canım...:)
ay her doktorda farklı söylüyo 2 porsiyon meyve dediler bana sağlık ocağından hastanedende kitapçık verdiler beslenmeyle ilgili ordada 2 öğün meyve var :) kolayı zaten hamile olduğumu öğrendiğim günden beri içmiyorum ama kahveyi arasıra günde 1 fincan içiyorum ki normalde her yemeğin üzerine içerdim
Doktorlar söylüyor ama şartlamayla da her zaman olmuyor ki...:) Bazen insanın canı ne kadar yararlı olursa olsun yemek istemiyor. Geçen gün kahvaltı yapamadım ben gitmedi bi türlü...
ay her doktorda farklı söylüyo 2 porsiyon meyve dediler bana sağlık ocağından hastanedende kitapçık verdiler beslenmeyle ilgili ordada 2 öğün meyve var :) kolayı zaten hamile olduğumu öğrendiğim günden beri içmiyorum ama kahveyi arasıra günde 1 fincan içiyorum ki normalde her yemeğin üzerine içerdim
Bende ya khave kolayı hayatımızdan cıkardık meyveyi pek sevmem ne yapalım yiyecez artık çarsıya cıktım kıxlar cok kalablıktı cok pişman oldum
oh maşallah nede güzel dikkat ediyosun ben daha okadar dikkatli değilim ya (= bu sabah fındık falan yemeye başladım süt yoğurt zaten normaldede çok severim..sigarayı bıraktım kahveyi bıraktım meyveyle hiç aram yok ama artık başlasam iyi olucak sanırım (=
bende bu ay soldan yumurtladımm ve o yum döllendi, benım miniğimde sol tarafımda kazı calısmaları yapıyor anlasılan,
cunku kasılmalar kramplar oluyor :)
sevindim böyle olmasına, bayramdan sonra bende gideceğim doktora, insallah kalp atıslarını goruruz,
gezmezzz bu bayraammm:)
bende meyveyi sevmiyorum ama alışacaz napacaz kendimi yordum ya dasruda cok gezdim
Dün ben öyleydim çok ayakta kalmışım kasıklarım ağrıdı hep erkenden de sızdım zaten... Çok gezmemek lazım galiba... :44:
unutuyom ben canım hamile oldugumu bazen nasılsın canım bebeşin nasıl ?
cok sevindim canımm rabbim bu bebişini kucagına almayı nasip etsin biz daha keseyi görmedik benm de yumurtalama sonrası dölenme sanırım ya bişi soracam şimdi hesaplara göre 20 haziranda kvusacaz kısmet olursa gec dölenme oldugu için mi daha mı gec gelecekanlatabildim inaşllah derdimi canımÇok şükür iyiyim... :) Bu gün ilk kez ultrasona girdim geç döllenmeydi benim yumurta takibi yaptıgımız için beklemem gerekti. Meraktan çatlıyordum zaten :) 4 haftalıkmışız kesemiz düzgün en çok ona sevindim geçen sefer kesenin şekli çok kötüydü zaten kayıpla sonuçlandı Oyüzden önemli benim için...
Eğilip doğrulurken unutuyorum bazen de hemen kendini hatırlatıyor... :)) kasığıma bişey batıyo gibi oluyo hemen toparlanıyorum.