- 18 Eylül 2012
- 1.378
- 182
Çileksurat! ayran içtik ayrı düştük. Benim bir mesajımı beğenmişsin. Ordan buldum seni. Canım çok çok çok sevindim. Kötü deneyimlerini beraber yaşamıştık. Çok iyi hatırlıyorum senin yaşadıklarını. Allah sabrını da verdi bebeğinide.. Umarım sağlıklı ve çok mutlu bir hamilellik geçirip bebeğini kkucağına alırsın. Beni soracak olursan hala uğraşıyorum aşılama 1 tüp denedik olmadı. BEkliyorum önümüzdeki ay dondurulmuş embriyolarla transfer yaptırıcaz. ÖÖpüyorum seni çok. Hazirana yetişemem ama belki temmuz annelerine olmadı ağustos a yetişirim inşallah.
Tamamdır listedesin :)
Bir sonraki randevun ikili test icin olacak sanirim...
Ayin 22 sinde gidecegim ins. Melegimi gormek icin
Biran once meleklerimizi gormemiz dilegiyle♥♥♥
Aynen canım gecen defa kan aldılar hep ikili test için hemde benim cocukken gecırmış oldugum hastalıklara falan bakacaklarmış sanırım, klasık prosedürler işte... Benim için en mühimi bu ikili test zaten, Allahım korusun çok iyi bilirim zeka geriliği olan cocuklarla yasamanın ne demek oldugunu, 2 yegenım var cunku ve ikisi de senelerce elimde büyüdü(
Benim de randevuma 2 hafta kaldı, bende hepımızde her gıttıgımızde hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Bèeeeeeeeeen
Resmen cekilmezim :/
Hoşgeldin aramıza :) Bilgilerini yazmışsın diye ekledim senide listeye haberin olsunHep güzel haberler alalım sendende inşallah
Yaw canım benim doktora gittiğim gün arabada aklıma geliverdi, ay utanmasam zil sesi yapacam hahahaaa!!
Amin canımmm Allah hepımızın bebeklerını nazarlardan saklasın, tez zamanda tüm isteyenlere versin hayırlısıyla...
İmza olayı açıklaman için tesekkurler, şimdi çaktım köfteyi tamamdır))
kızlar 2014 haziran bebekleri face mizde var orayada gelin mutlaka
Hoşgeldin aramıza :) Bilgilerini yazmışsın diye ekledim senide listeye haberin olsunHep güzel haberler alalım sendende inşallah
Günaydın kızlar, bugün ikinci kez progesteronu içtim. Dün akşam bi şeyim yoktu ama şu an başım inanılmaz dönüyor. Mide bulantım yok, belirtilerim devam ediyor bir hafta nasıl dayanacağim çok işim var, tez yazmam lazım 25 aralığa kadar nasıl olacak bilmem. Bebeğim kurtulsunda gerisi önemli değil. Kullanan arkadaşlarda da oldu mu bu dönmeler
Günaydın kızlar, bugün ikinci kez progesteronu içtim. Dün akşam bi şeyim yoktu ama şu an başım inanılmaz dönüyor. Mide bulantım yok, belirtilerim devam ediyor bir hafta nasıl dayanacağim çok işim var, tez yazmam lazım 25 aralığa kadar nasıl olacak bilmem. Bebeğim kurtulsunda gerisi önemli değil. Kullanan arkadaşlarda da oldu mu bu dönmeler