- 22 Ekim 2013
- 25
- 0
- 34
Tamamdır listedesin :)
Benide eklermisin:))
Tahmini Doğum: 12.06.2014
Yer: Ankara
Sanırım listenin en genç annesi olucağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır listedesin :)
adetin ne kadar geciktiğinde çıktı bu rakam. benim 3 gün geciktiğinde 1307 çıkmıştı.ama yüksek ollması sıkıntı olmaz sanıyorum.
HADİYA BENİMDE azar azar kaşınmalarım var bebeyağı geçiriyomu yada azaltıyo mu çatlaklıkları
Cok sagol canim..
Ayrica sadece banyo sonrasi kullanmamiz yeterli mi ?
Yoksa hergun mu kullanmamiz gerek ?
zaten bu süreçte mümkün olduğunca hergün banyo yapmanı öneririm canım:44:
bende normalde sabahlar tartiliyorum ilk ögendigimde 58 kg dim.
suan sabahlari 59 kg. bayram arasinda aldim 2 kg :) ama kusmadan dolayi 59a dustum
bugun doktorda tartildim tabi ayakkabilarimla falan 60.5 kg geldi :) kahvaltiyida yeni yapmistim..
biraz moralim bozuldu acikcasi hamilelige 5 kg fazlalikla basladim cok degil ama sürekli yemeye dvm edersem baya alicam galiba
doguma 68kg la girmek istiyorumm insallah fazla asmam düzenli ögünlerimi yapmak istiyorum..
suan bulantilarim falan dvm ettigi icin sürekli ekmek yiyorum
siyah ekmekten baska ekmek yemeyen ben suan beyaz ekmek hastasiyimm napicam bilmiyorumm
adet gecikmesinin 12. Gunu kan testi yaptirdim 15.000 kusur cikti. ıkiz degilmis, yuksek olmasi dr dikkatini cekti ama kese ve kalp atisi gorunur kesinlikle dedi deger yuksek oldugu icin. Neticede dedigi gibi oldu.olumsuz bir yorumu olmadi.
kızlar dün kabus gibi bi gün geçirdim hem kahverengi lekelenmem oldu bol sancıyla beraber hem bulantım başladı hem de serum yedim günüm bitmek bilmedi dünsoğuk soğuk terledim sürekli hiçbirşey yiyemedim şimdi biraz kahvaltı yaptım şükür ama inşallah çıkarmam doktor metpamid verdi bulantı için ağrı için birşey yapamam kanama olmadıkça dedi sıcak tutmamı söyledi karnımı
kızlar dün kabus gibi bi gün geçirdim hem kahverengi lekelenmem oldu bol sancıyla beraber hem bulantım başladı hem de serum yedim günüm bitmek bilmedi dünsoğuk soğuk terledim sürekli hiçbirşey yiyemedim şimdi biraz kahvaltı yaptım şükür ama inşallah çıkarmam doktor metpamid verdi bulantı için ağrı için birşey yapamam kanama olmadıkça dedi sıcak tutmamı söyledi karnımı
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim bebişini ve seni korusun, işlerini kolaylaştırsın inş...
günaydın kızlar...
progestan bendede baş dönmesi ve halsizlik hatta sersemlik yapıyor..raporlu olduğumda iyidide işyerinde içmek ölüm gibi.. kafamı kaldıramıyorum.. ama normalmiş için rahat olsun..
kızlar ben bugün tam kan testlerimin sonucunu aldım alt değerim yükselmiş..internetten okuduğum kadarıyla ilaçlarda etkiliyormuş..martta 18 di şimdi 71 olmuş normal değer 40 sınır.. ptesi görüşücem doktorumla..diğer bütün sonuçlar normal sıkıntı yok..progestan ve folik asitten başka ilaçta kullanmıyorum ama son zaman 3 gün arayla iğne vuruldum ..kuvvetli bir iğne belkide o yükseltti..düşük engellemek için..
birde rubella antikoru igg pozitif çıktı..igm negatif başta korktum ama korkulacak bir durum değilmiş.. daha önce kızamıkçık geçirdiğimin belirtisiymiş. gerçi 2010 da vurulmuştum aile sağlık ocağından arayıp 30 yaşını geçmiş tüm bayanların vurulması gerekiyormuş bende gidip vurdurmuştum..
nagihann hanim siz kaç haftalık hamilesiniz.bende 8 hafta oldu ama hala bazı testleri yaptıramdım.siz hangı testleri yaptırdınıızben de seninle aynı kilodayım canım birebir aynı ben de üst sınırı 70 belirledim inşallah üstüne çıkmam zaten doğurunca bi 3-5 gidiyormuş 3-5 kilo da emzirirken versek geriye bişey kalmıyo
hem sizlere,hem miniklerinize kocamaaaaan günaydın..
musmutlu gün olsun,günler birbirini kovalasın inşallah..
gelsin bu günler
l
l
l
l
l
l
Eki Görüntüle 851448 Eki Görüntüle 851449 Eki Görüntüle 851450 Eki Görüntüle 851451 Eki Görüntüle 851452
nagihann hanim siz kaç haftalık hamilesiniz.bende 8 hafta oldu ama hala bazı testleri yaptıramdım.siz hangı testleri yaptırdınıız
slm cnm ben bundan iki ay öncesinden gebelik şuphesiyle aile hekimine gittim orada tüm tetkitleri yaptılar kandan tutta şekere kadar 2 tüp kan verdim . ama gebelik negatif çıktı bu ay da yine aynı şekilde gittim kan aldılar (23 ekimde) ama diğer değerlere bakmadılar almadılar geçen ay yaptık diye . ertesi gün doktora gittim 24 ünde 5 haftalıksın dedi . benim geçmiş böyle cnm :)
gercketn cok ilginç bir durum..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsinslm cnm ben bundan iki ay öncesinden gebelik şuphesiyle aile hekimine gittim orada tüm tetkitleri yaptılar kandan tutta şekere kadar 2 tüp kan verdim . ama gebelik negatif çıktı bu ay da yine aynı şekilde gittim kan aldılar (23 ekimde) ama diğer değerlere bakmadılar almadılar geçen ay yaptık diye . ertesi gün doktora gittim 24 ünde 5 hafta 5 günlük dedi . benim geçmiş böyle cnm :)
günaydın kızlarrrrrrrrr pufpuf cok duygulandımmm tsk ederim
gercketn cok ilginç bir durum..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin