Hoşgeldin aramıza :) Bilgilerini yazmışsın diye ekledim senide listeye haberin olsunHep güzel haberler alalım sendende inşallah
Beni de ekler misin arkadasim...yas 29 ilk gebelik istanbul bdt 26/06/2014
herkese selam...
benimde yaş 33..Eskişehirliyim...sata göre 8+5 ama doktora göre 7+5 haftalık gebeyim... 6+5 haftalıkken kalp atışlarını gördüm ve duydum :) darısı isteyen herkesin başına...kimyasal ve boş gebelik olmak üzere 2 kötü deneyimden sonra bugünleri görmek çok güzel maşallah diyorum hepimize :) tahmini doğum tarihide 12 haziran 2014 ..tabii netteki hesaplamalar...
umarım hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişimizi alırız kucağımıza :)
Hoşgeldin aramıza :) Bilgilerini yazmışsın diye ekledim senide listeye haberin olsunHep güzel haberler alalım sendende inşallah
judith35 27 yaşındayım. bdt 20-06-2013 izmir
beni de ekler misin?
Sevgiler...
arkadaşlar benim kan tahlilinde hcg değerim 2840 çıktı baya yüksek dedi doktor sizce bi sıkıntı olur mu ya :18:
adetin ne kadar geciktiğinde çıktı bu rakam. benim 3 gün geciktiğinde 1307 çıkmıştı.ama yüksek ollması sıkıntı olmaz sanıyorum.
aynen cnm ilk gittiğimde bana da 3 hafta sonra gel dedi sık sık kontrola gidenlerden değilim. Bi de kalp atışlarını duysam bebeğimin içim rahat olacak inş. Sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik cnm. Bu arada nerdensin bursamı
arkadaşlar benim kan tahlilinde hcg değerim 2840 çıktı baya yüksek dedi doktor sizce bi sıkıntı olur mu ya :18:
Dogum tarihlerimiz ayni canim senin bat ne zamandi merak ettim...
Allah (c.c.) anali babali buyutsun...
Bir dahaki randevum 12+5 iken o zaman esim videoya alacak ...
Video daha iyi sanki goruntu +ses
Biran once gecse su gunler bebisimin hareketlerini daha net gorebilsem[/QUO
Bat nedir bilmiyorum ama son adet oldugum tarih biraz şaibeli canım benimSanıyorum 1 eylül olmalı doktor hesapladı ultrasana göre de sen gec yumurtlamıssın dedı, evlenınce benım adet döngüm hep karıstı cunku bekarken hiç tarıhını gecırmeden adet olan ben evlenınce hep gecıkerek oldum.
Video ya dedi de doktor ben biraz çekindim yaaa ne bileyim utandım videoda oyle gorunmekten hem kayınvaldeme falan öyle gosteremezdım en azından boyle sesını duyuyolar daha ıyı oluyo
İnşallah canım benımde tek temennım saglıklı bi şekılde karnımın buyudugunu görüp bebikimi hissedebilmek :) İnsallah tez zamanda hissettirirler kendilerini :)
Canım imzanda bir problem yok. 11 haftalıksın demiyor zaten, 11.haftanın içindesin diyor. Yani 10 hafta 2 günlük işte :) Bebişine maşallah bu arada
Şu ses kaydı almak iyi fikirmiş. Ben niye düşünemedim yahu. Şimdi 2 hafta daha beklemem gerek o sesi duymak için. Niye daha önce söylemedin?
Bèeeeeeeeeenslm kızlar uzun zamandır giremiyordum kk. aramıza yeni katılanlar olmuş allah tamamına erdirsin. hamileliğiniz nasıl gidiyor bulantılarınız çokmu ? benim ara ara oluyor birde aşırı hırçın ve sinirliyim benim gibi olanlar varmı aranızda
Bat nedir bilmiyorum ama son adet oldugum tarih biraz şaibeli canım benimSanıyorum 1 eylül olmalı doktor hesapladı ultrasana göre de sen gec yumurtlamıssın dedı, evlenınce benım adet döngüm hep karıstı cunku bekarken hiç tarıhını gecırmeden adet olan ben evlenınce hep gecıkerek oldum.
Video ya dedi de doktor ben biraz çekindim yaaa ne bileyim utandım videoda oyle gorunmekten hem kayınvaldeme falan öyle gosteremezdım en azından boyle sesını duyuyolar daha ıyı oluyo
İnşallah canım benımde tek temennım saglıklı bi şekılde karnımın buyudugunu görüp bebikimi hissedebilmek :) İnsallah tez zamanda hissettirirler kendilerini :)