geçmiş olsun pamuk.. benimde geçenhafta plesentanın arkasında bir kanama alanı oluşmuş dedi...lekelenmem vardı..progestana başladım hemen..vede 3 günde 1 iğne vurduruyorum.. çok azaldı bayağı etkisini gördüm..ama eve dinledim 1hafta ..ayaklarım minderler üstünde..wc hariç kalkmadım..ama çok etkili oldu.. dinlen oldumu..geçmişolsun..
Canım teşekkür ederim, bilgilendirme için. Bekleyip göreceğim artık, en azından bir sorun oldugunda gece 3te bile ara diyen bi doktorum oldu, bu çok önemliymiş, burdaki herkes aynı şeyi söylüyor ve çok haklıymış. belki progesteron iyi gelir. Umarım kalpi küçüçük küçüçük atıyordu beni bırakmaz inşallah.
maşallah maşallahh..nazar değmesin meleğine..
doktordan gelince insan bir garip oluyor..eşime diyorum keşke seyyar evde kullanılabilecek ultrasonlar olsa baksam meleğime napıyo ne ediyor orda diye..merak ediyorum çok...geçen hafta lekelenmem oldu 1hafta işe gitmedim.. progestan almaya başladım ve iğne vuruluyorum 3 günde 1.. lekelenmeler çok çok az kaldı..son iğnem cuma..11kasımdada meleğimi görücem ..
kızlar çin takvimi doğrumu ki:)
progestanın iyi geleceğine eminim canım,baya etkili bi ilaç çünkü..
sen duanıda eksik etme,gönlünü ferah tut..Allah'a bırak
Evet başladım cumadan beri kullanıyorum.lekelenmem azaldı ama tam olarak geçmedi.Kalp atışını duysam rahatlıycam inşallah.
Sanada çok geçmiş olsun hamilelik boyunca gördüğümüz tek sıkıntı bu olur inşallah. sağ salim alalım bebişleri kucağımıza.
herkese selam...
benimde yaş 33..Eskişehirliyim...sata göre 8+5 ama doktora göre 7+5 haftalık gebeyim... 6+5 haftalıkken kalp atışlarını gördüm ve duydum :) darısı isteyen herkesin başına...kimyasal ve boş gebelik olmak üzere 2 kötü deneyimden sonra bugünleri görmek çok güzel maşallah diyorum hepimize :) tahmini doğum tarihide 12 haziran 2014 ..tabii netteki hesaplamalar...
umarım hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişimizi alırız kucağımıza :)
İnşallah canımmm.Rabbim hepimizin mutlululuğunu daim etsin yavrularımızla inşallahcnm benm hadi gözün aydın bu akşam için rahat rahat uyursun artık mutluluğunu daim bebeğini de sana bağışlasın inş
Teşekkür ederim canım. Şimdi doktordan geldim, kalp atışları çok güçlü değildi ve etrafında kanama var dedi doktor. Progesterona baslayacağım, coraspin içiyordum onu kesmelisin acilen dedi. Bir hafta sonra tekrar gideceğim. 7. haftayı görebilecek mi çok merak ediyorum, çok istiyorum da görmeyi. Kısmet artık.
İnşallah canımmm.Rabbim hepimizin mutlululuğunu daim etsin yavrularımızla inşallah
Rabbim meleğini sana bağışlasın canım.Dualarımızda olacaksın
kizlar karnim asiri kasiniyor...
Bu kasinti gecmeyecek mi....
Daha once dogurmus anneler sizlere sesleniyorum ....
Yag kullanmaya baslayacagim ama bu kasintilar artmaya basladi ....
Kasinip duruyorum
Kasinip duruyorum
Hoşgeldin aramıza :) Bilgilerini yazmışsın diye ekledim senide listeye haberin olsunHep güzel haberler alalım sendende inşallah
Kızlar bakın ne buldum
Hamilelik döneminde daha çok tuzlu ve ekşi yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
Kasinip duruyorum
teşekkür ederim :) hepimizden hep güzel haberler alırız umarım :)
işyerindekiler de bana ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diyor :) teşekkürler paylaşımın için..:)
öylesine eğlence olsun diye paylaştım doğruluk payları nedir bilmiyorum
Bazıları çok komik anahtarın tutuluş şekli ,kafasına tuz serpmek....
Paylaşım için sağol çok eğlenceliydi..
Kasinip duruyorum
biran önce geçer umarım ..aşağıda kısa bir bilgi netten belki yardımcı olur...
Kaşıntılar nasıl önlenir?
Hemen herkeste görülebilen basit kaşıntılar ile başa çıkmak için alınabilecek basit önlemler vardır. Amerikan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümüden Dr. Alper Mumcu konuyla ilgili önerilerde bulunuyor:
Çok sıcak su ile banyo yapmaktan kaçının. Sıcak su cildi kurutarak elastikiyetini azaltır. İdeal olan ılık su ile banyo yapmaktır.
Banyo sonrası sabun ve şampuanı iyice durulamak ve yumuşak bir havlu ile iyice kurulamak önemlidir.
Bazı parfümler ciltte rahatsızlığa neden olabileceğinden kokusuz kremler ile vücudu nemlendirmek yararlı olacaktır.
Ayrıca yulaf özlü şampuan ve sabunların ciltteki basit kaşıntıları gidermekte etkili olduğu bilinmektedir.
Ek olarak bol ve pamuk bazlı kıyafetlerin tercih edilmesi, günün çok sıcak saatlerinde sokağa çıkılmaması da alınabilecek basit ama etkili önlemler arasındadır.
Daha 10+2 yim canim ya...Ben ilk hamileliğimde kızım 6 aylıkken erken doğum yaptım.
5.aydan sonra kaşınmaya başlamıştı ama senin bebiş erken başlamış kaşındırmaya annesi :)
Bak bu cevaba bayildim isteBebişin gıdıklıyor seni
En kisa zamanda baslayacagim ins. Canim...Canım benim 2 oğlum var ama hiç kaşınmadı karnım.çok şükür çatlağımda yoktu çok kilo almamıştım sanırım ondan.ama şimdi karnım çabuk şişti bende düşünüyorum yağ kullanmayı sende başla istersen.
Hoşgeldin aramıza :) Bilgilerini yazmışsın diye ekledim senide listeye haberin olsunHep güzel haberler alalım sendende inşallah