2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çok teşekkür ederim. Evde olma gibi bir durumum yok aslında doktorda senin yazdıklarını söyledi, evde yat demiyorum ama dinlen dedi. Tavsiyelerine uyacağım umarım bende sonuc alırım.

progestanın iyi geleceğine eminim canım,baya etkili bi ilaç çünkü..
sen duanıda eksik etme,gönlünü ferah tut..Allah'a bırak

Allah razı olsun canım.

Bende çok isterdim ultrason olsun evde :) İnsan saatlerce dinlese bıkmaz o kalp sesini.Ve saatlerce izlesek bir zararı olmadan :)
Rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah canım.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah Yüce Mevlam

progestanın iyi geleceğine eminim canım,baya etkili bi ilaç çünkü..
sen duanıda eksik etme,gönlünü ferah tut..Allah'a bırak

Çok teşekkür ederim canım. Allah ne dediyse o olacak sonuçta. Umarım pıtır pıtır atan kalbi güçlenir.

İnşallah duyarsın canım, sende kendine dikkat et.

Hoşgeldin aramıza :) Bilgilerini yazmışsın diye ekledim senide listeye haberin olsun Hep güzel haberler alalım sendende inşallah

cnm benm hadi gözün aydın bu akşam için rahat rahat uyursun artık mutluluğunu daim bebeğini de sana bağışlasın inş
İnşallah canımmm.Rabbim hepimizin mutlululuğunu daim etsin yavrularımızla inşallah

Rabbim meleğini sana bağışlasın canım.Dualarımızda olacaksın

Kızlar bakın ne buldum

Hamilelik döneminde daha çok tuzlu ve ekşi yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
Hamile bir kadına elini göstermesini söylediğinizde, avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösterirse oğlu olacaktır.
Anne adayı bir diş sarımsak yediğinde, terinde sarımsak kokusu varsa bebek erkek, koku yoksa kızdır.
Hamile kadın ekmeğin kenarlarını yemeyi tercih ediyorsa oğlu, ortasını seviyorsa kızı olur.
Annenin meme uçları çok karardıysa oğlu olur.
Hamilelikte kadının sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Erken hamilelik döneminde iştah açıldıysa erkek, iştah yoksa kız olacaktır.
Hamile bir kadına erkek bir bebek ilgili davranırsa, bebek kızdır.
Annenin elleri kuruyorsa bebek erkek, yumuşak ve nemli ise kız olacak.
Karnınız sivri ve basketbol topu gibi şiş ise bebek erkektir.
Hamilelik döneminde annenin ayakları hep üşüyorsa bebek erkektir.
Annenin saçları gün ışığında kızıllaşıyorsa bebek kızdır.
Hamilelik döneminde bacaklardaki tüyler çabuk uzuyorsa bebek erkektir.
Bebek anne karnında yukarda duruyorsa kız, aşağıda duruyorsa erkektir.
Annenin yüzünde ve göğsünde sivilceler çıktıysa bebek kızdır.
Anne süt ve peynir gibi protein ağırlıklı yiyorsa erkek, meyve ağırlıklı yiyorsa kızdır.
İlk aylarda sabah bulantıları varsa kız, yoksa erkektir.
Anne rüyasında hangi cinsiyette görüyorsa o olur.
Hamilelik anneyi güzelleştirdiyse bebek erkek, annenin güzelliğini aldıysa ve cildi bozulduysa kızdır.
Anne, kiloyu kalça ve basenden aldıysa bebek kızdır.
Anne karnında tüyler çıktıysa bebek erkektir.
Annenin idrarı açık sarı ise erkek, koyu sarı ise kızıdır.
Maya yöntemlerine göre, annenin hamile kaldığı yaş ve yıl, ikisi de çift ya da tekse bebek kız, biri tek diğeri çiftse erkek demektir.
Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.
Bir önceki çocuk önce 'anne' dediyse şimdiki çocuk kız, 'baba' dediyse erkektir.
Annenin başına, o görmeden bir tutam tuz atılır. İlkönce burnunu ellerse oğlu, ağzını ellerse kızı olur.
Arkadan bakıldığında annenin hamile olduğu anlaşılmıyorsa bebek erkektir.
Hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır.
Ucunda nikah yüzüğü olan ince altın zincir anne adayının avcunun ya da karnının üzerinde asılı tuttuğunuzda, eğer yüzük yuvarlak çiziyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.

kizlar karnim asiri kasiniyor...
Bu kasinti gecmeyecek mi....
Daha once dogurmus anneler sizlere sesleniyorum ....
Yag kullanmaya baslayacagim ama bu kasintilar artmaya basladi ....
Kasinip duruyorum

Kasinip duruyorum

Canım benim 2 oğlum var ama hiç kaşınmadı karnım.çok şükür çatlağımda yoktu çok kilo almamıştım sanırım ondan.ama şimdi karnım çabuk şişti bende düşünüyorum yağ kullanmayı sende başla istersen.

Kasinip duruyorum

Bebişin gıdıklıyor seni

Hoşgeldin aramıza :) Bilgilerini yazmışsın diye ekledim senide listeye haberin olsun Hep güzel haberler alalım sendende inşallah

teşekkür ederim :) hepimizden hep güzel haberler alırız umarım :)

Kızlar bakın ne buldum

Hamilelik döneminde daha çok tuzlu ve ekşi yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.

işyerindekiler de bana ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diyor :) teşekkürler paylaşımın için..:)

Kasinip duruyorum

Ben ilk hamileliğimde kızım 6 aylıkken erken doğum yaptım.
5.aydan sonra kaşınmaya başlamıştı ama senin bebiş erken başlamış kaşındırmaya annesi :)

teşekkür ederim :) hepimizden hep güzel haberler alırız umarım :)

işyerindekiler de bana ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diyor :) teşekkürler paylaşımın için..:)

öylesine eğlence olsun diye paylaştım doğruluk payları nedir bilmiyorum

Bazıları çok komik anahtarın tutuluş şekli ,kafasına tuz serpmek....

Paylaşım için sağol çok eğlenceliydi..

öyle hakikaten hatta tuz olayını bana bizzat yaptılar tabi saf ben anlamadım başta ne yaptıklarını burnumu ellemişim hayırlısıyla oğlum olacak herhalde Allah sağlıklısını nasip etsinde kızı erkeği hiç önemli değil

Kasinip duruyorum

biran önce geçer umarım ..aşağıda kısa bir bilgi netten belki yardımcı olur...

Kaşıntılar nasıl önlenir?
Hemen herkeste görülebilen basit kaşıntılar ile başa çıkmak için alınabilecek basit önlemler vardır. Amerikan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’den Dr. Alper Mumcu konuyla ilgili önerilerde bulunuyor:
Çok sıcak su ile banyo yapmaktan kaçının. Sıcak su cildi kurutarak elastikiyetini azaltır. İdeal olan ılık su ile banyo yapmaktır.
Banyo sonrası sabun ve şampuanı iyice durulamak ve yumuşak bir havlu ile iyice kurulamak önemlidir.
Bazı parfümler ciltte rahatsızlığa neden olabileceğinden kokusuz kremler ile vücudu nemlendirmek yararlı olacaktır.
Ayrıca yulaf özlü şampuan ve sabunların ciltteki basit kaşıntıları gidermekte etkili olduğu bilinmektedir.
Ek olarak bol ve pamuk bazlı kıyafetlerin tercih edilmesi, günün çok sıcak saatlerinde sokağa çıkılmaması da alınabilecek basit ama etkili önlemler arasındadır.

Canim bende epey bir arastirma yaptim...
Birde uzman annelerden dinleyim dedim..
Dogal sampuan dogal sabunlar kullaniyorum... asiri sicak suyla oldum olasili yikanmam...
Parfume zaten karsiyim ...
Ama baya bir kasintim var sanki aylarca banyo yapmamisim gibi

Ben ilk hamileliğimde kızım 6 aylıkken erken doğum yaptım.
5.aydan sonra kaşınmaya başlamıştı ama senin bebiş erken başlamış kaşındırmaya annesi :)
Daha 10+2 yim canim ya...
Kilomda 43 o kadar kiloluda degilim halbuki...

Bebişin gıdıklıyor seni
Bak bu cevaba bayildim iste
En kisa zamanda baslayacagim ins. Canim...
Bebek yagi degilde baska yaglar arastiriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…