2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
herkese selam...
benimde yaş 33..Eskişehirliyim...sata göre 8+5 ama doktora göre 7+5 haftalık gebeyim... 6+5 haftalıkken kalp atışlarını gördüm ve duydum :) darısı isteyen herkesin başına...kimyasal ve boş gebelik olmak üzere 2 kötü deneyimden sonra bugünleri görmek çok güzel maşallah diyorum hepimize :) tahmini doğum tarihide 12 haziran 2014 ..tabii netteki hesaplamalar...

umarım hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişimizi alırız kucağımıza :)

Çileksurat! ayran içtik ayrı düştük. Benim bir mesajımı beğenmişsin. Ordan buldum seni. Canım çok çok çok sevindim. Kötü deneyimlerini beraber yaşamıştık. Çok iyi hatırlıyorum senin yaşadıklarını. Allah sabrını da verdi bebeğinide.. Umarım sağlıklı ve çok mutlu bir hamilellik geçirip bebeğini kkucağına alırsın. Beni soracak olursan hala uğraşıyorum aşılama 1 tüp denedik olmadı. BEkliyorum önümüzdeki ay dondurulmuş embriyolarla transfer yaptırıcaz. ÖÖpüyorum seni çok. Hazirana yetişemem ama belki temmuz annelerine olmadı ağustos a yetişirim inşallah.

Kızlarrrr kilolarınız ne durumda? benim 8.haftam ve ben şimdiden 2 kilo aldım...48 kiloyla hamile kalmıştım. Doktor çok zayıf olduğum için 2 kilo almamın normal olduğunu söyledi ama ben bunalıma girdim...

adetin ne kadar geciktiğinde çıktı bu rakam. benim 3 gün geciktiğinde 1307 çıkmıştı.ama yüksek ollması sıkıntı olmaz sanıyorum.

15 gün geçmişti ama benim düzensizsizdi adetlerim. doktor ilk dış gebelikten şuphelendi ama şükür öyle çıkmadı . ama maşallah yüksek dedi ikiz olabilecek kadar yüksek mi acaba :) :KK52:

aynen cnm ilk gittiğimde bana da 3 hafta sonra gel dedi sık sık kontrola gidenlerden değilim. Bi de kalp atışlarını duysam bebeğimin içim rahat olacak inş. Sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik cnm. Bu arada nerdensin bursamı

yok canım adanadayım:KK55:bulantılarım ve tiksinmelerim dısında ii geçiyor canım:KK12::KK12:

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum kk. aramıza yeni katılanlar olmuş allah tamamına erdirsin. hamileliğiniz nasıl gidiyor bulantılarınız çokmu ? benim ara ara oluyor birde aşırı hırçın ve sinirliyim benim gibi olanlar varmı aranızda :KK43:

arkadaşlar benim kan tahlilinde hcg değerim 2840 çıktı baya yüksek dedi doktor sizce bi sıkıntı olur mu ya :18:

Adet gecikmesinin 12. Gunu kan testi yaptirdim 15.000 kusur cikti. Ikiz degilmis, yuksek olmasi dr dikkatini cekti ama kese ve kalp atisi gorunur kesinlikle dedi deger yuksek oldugu icin. Neticede dedigi gibi oldu.Olumsuz bir yorumu olmadi.

Son düzenleme:
Dogum tarihlerimiz ayni canim senin bat ne zamandi merak ettim...:KK1:
Allah (c.c.) anali babali buyutsun...
Bir dahaki randevum 12+5 iken o zaman esim videoya alacak ...
Video daha iyi sanki goruntu +ses :nazar:
Biran once gecse su gunler bebisimin hareketlerini daha net gorebilsem :KK16:[/QUO

Bat nedir bilmiyorum ama son adet oldugum tarih biraz şaibeli canım benim :KK70: Sanıyorum 1 eylül olmalı doktor hesapladı ultrasana göre de sen gec yumurtlamıssın dedı, evlenınce benım adet döngüm hep karıstı cunku bekarken hiç tarıhını gecırmeden adet olan ben evlenınce hep gecıkerek oldum.
Video ya dedi de doktor ben biraz çekindim yaaa ne bileyim utandım videoda oyle gorunmekten hem kayınvaldeme falan öyle gosteremezdım en azından boyle sesını duyuyolar daha ıyı oluyo:KK70::KK70:
İnşallah canım benımde tek temennım saglıklı bi şekılde karnımın buyudugunu görüp bebikimi hissedebilmek :) İnsallah tez zamanda hissettirirler kendilerini :)

Canım imzanda bir problem yok. 11 haftalıksın demiyor zaten, 11.haftanın içindesin diyor. Yani 10 hafta 2 günlük işte :) Bebişine maşallah bu arada :nazar:

Şu ses kaydı almak iyi fikirmiş. Ben niye düşünemedim yahu. Şimdi 2 hafta daha beklemem gerek o sesi duymak için. Niye daha önce söylemedin? :KK52: :KK9:

Yaw canım benim doktora gittiğim gün arabada aklıma geliverdi, ay utanmasam zil sesi yapacam hahahaaa!!:KK70::KK70:
Amin canımmm Allah hepımızın bebeklerını nazarlardan saklasın, tez zamanda tüm isteyenlere versin hayırlısıyla...
İmza olayı açıklaman için tesekkurler, şimdi çaktım köfteyi tamamdır :KK66:))

Yaw kızlar bide bişey daha sorcam, bebek çeyizi yapacaklar var mı aranızda? Bizde adettir yapılır, kızın annesi yapar bebeğin odasını yada karyolasını alır,yorganı, battaniyesi, yelekleri, patikleri, tulumunu örer yada ördürttürür, nevresim takımı, pike takımı, örüp yada ördürttürüp pikocuda sardırttırılır, mermerşahları falan bayaa bi gelin çeyizi gibi çeyiz yaptırılıp mevlit günü bohça serilir... Varsa yapan yeni örnekler arıyorum dahası yeni ne varsa, birbirimize yardımcı olabılırz belkı dıye dusundum??

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum kk. aramıza yeni katılanlar olmuş allah tamamına erdirsin. hamileliğiniz nasıl gidiyor bulantılarınız çokmu ? benim ara ara oluyor birde aşırı hırçın ve sinirliyim benim gibi olanlar varmı aranızda :KK43:
Bèeeeeeeeeen
Resmen cekilmezim :/

Bat nedir bilmiyorum ama son adet oldugum tarih biraz şaibeli canım benim :KK70: Sanıyorum 1 eylül olmalı doktor hesapladı ultrasana göre de sen gec yumurtlamıssın dedı, evlenınce benım adet döngüm hep karıstı cunku bekarken hiç tarıhını gecırmeden adet olan ben evlenınce hep gecıkerek oldum.
Video ya dedi de doktor ben biraz çekindim yaaa ne bileyim utandım videoda oyle gorunmekten hem kayınvaldeme falan öyle gosteremezdım en azından boyle sesını duyuyolar daha ıyı oluyo:KK70::KK70:
İnşallah canım benımde tek temennım saglıklı bi şekılde karnımın buyudugunu görüp bebikimi hissedebilmek :) İnsallah tez zamanda hissettirirler kendilerini :)

Bir sonraki randevun ikili test icin olacak sanirim...
Ayin 22 sinde gidecegim ins. Melegimi gormek icin :KK16:
Biran once meleklerimizi gormemiz dilegiyle :nazar:♥♥♥

X