2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

[/QUOTE]bi yandan kulağa hoş geliyo,güzel aslında ama ben aynı gün olmasını istemem..
herkesin özel günü kendine özel olsun
ama aynı burç olmayı isterdim..
[/QUOTE]

Benim çok hoşuma gitti :)
Ama aynı gün olması biraz zor... Tabii Allah bilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

herkese selam...
benimde yaş 33..Eskişehirliyim...sata göre 8+5 ama doktora göre 7+5 haftalık gebeyim... 6+5 haftalıkken kalp atışlarını gördüm ve duydum :) darısı isteyen herkesin başına...kimyasal ve boş gebelik olmak üzere 2 kötü deneyimden sonra bugünleri görmek çok güzel maşallah diyorum hepimize :) tahmini doğum tarihide 12 haziran 2014 ..tabii netteki hesaplamalar...

umarım hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişimizi alırız kucağımıza :)

Ben geldim canlar.
Bebişimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.7+5 günlüğüz

maşallah maşallahh..nazar değmesin meleğine..

doktordan gelince insan bir garip oluyor..eşime diyorum keşke seyyar evde kullanılabilecek ultrasonlar olsa baksam meleğime napıyo ne ediyor orda diye..merak ediyorum çok...geçen hafta lekelenmem oldu 1hafta işe gitmedim.. progestan almaya başladım ve iğne vuruluyorum 3 günde 1.. lekelenmeler çok çok az kaldı..son iğnem cuma..11kasımdada meleğimi görücem ..

kızlar çin takvimi doğrumu ki:)

Maşallah canım rabbim bu kez inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

cnm rahmi dar olanlardan geliyomuş bu yerleşke kanaması bende hiç olmadı ki bilmiyorum

Teşekkür ederim canım. Şimdi doktordan geldim, kalp atışları çok güçlü değildi ve etrafında kanama var dedi doktor. Progesterona baslayacağım, coraspin içiyordum onu kesmelisin acilen dedi. Bir hafta sonra tekrar gideceğim. 7. haftayı görebilecek mi çok merak ediyorum, çok istiyorum da görmeyi. Kısmet artık.

Canım üzülme görürsün inşallah.benimde kesenin etrafında kanama var dedi doktor cumayı bekliyorum kalp atışını duyucam inşallah.
Kötü düşünmemeye çalışıyorum olumsuzluk ve stres hiç iyi gelmiyor.sende iyi düşün inşallah iyi olsun.

Canım teşekkür ederim, bilgilendirme için. Bekleyip göreceğim artık, en azından bir sorun oldugunda gece 3te bile ara diyen bi doktorum oldu, bu çok önemliymiş, burdaki herkes aynı şeyi söylüyor ve çok haklıymış. belki progesteron iyi gelir. Umarım kalpi küçüçük küçüçük atıyordu beni bırakmaz inşallah.

geçmiş olsun pamuk.. benimde geçenhafta plesentanın arkasında bir kanama alanı oluşmuş dedi...lekelenmem vardı..progestana başladım hemen..vede 3 günde 1 iğne vurduruyorum.. çok azaldı bayağı etkisini gördüm..ama eve dinledim 1hafta ..ayaklarım minderler üstünde..wc hariç kalkmadım..ama çok etkili oldu.. dinlen oldumu..geçmişolsun..

Ben haziranda 6. haftadan sonra bebeği görememiştim çok korkuyorum, eşinde bi problem yok dedi doktor en azından düşüğün bi nebze ondan kaynaklanmadığını biliyor olmak içime su serpti. kalbi atıyor ama zayıf dedi. Toparlar inşallah ikimizin bebeği de sana da çok geçmiş olsun. progesteron vermiş miydi sana?

Evet başladım cumadan beri kullanıyorum.lekelenmem azaldı ama tam olarak geçmedi.Kalp atışını duysam rahatlıycam inşallah.

Sanada çok geçmiş olsun hamilelik boyunca gördüğümüz tek sıkıntı bu olur inşallah. sağ salim alalım bebişleri kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…