2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çileksurat! ayran içtik ayrı düştük. Benim bir mesajımı beğenmişsin. Ordan buldum seni. Canım çok çok çok sevindim. Kötü deneyimlerini beraber yaşamıştık. Çok iyi hatırlıyorum senin yaşadıklarını. Allah sabrını da verdi bebeğinide.. Umarım sağlıklı ve çok mutlu bir hamilellik geçirip bebeğini kkucağına alırsın. Beni soracak olursan hala uğraşıyorum aşılama 1 tüp denedik olmadı. BEkliyorum önümüzdeki ay dondurulmuş embriyolarla transfer yaptırıcaz. ÖÖpüyorum seni çok. Hazirana yetişemem ama belki temmuz annelerine olmadı ağustos a yetişirim inşallah.

Bitanem bende seni ariyordum ... cok ozledim.. benim minik bir bebisim var... bakalim simdilik guzel gidiyor darisi basina ..tabletten ozel msj atamadim yarin isyerinden atarim çooook öptüm

Bir sonraki randevun ikili test icin olacak sanirim...
Ayin 22 sinde gidecegim ins. Melegimi gormek icin :KK16:
Biran once meleklerimizi gormemiz dilegiyle :nazar:♥♥♥

Aynen canım gecen defa kan aldılar hep ikili test için hemde benim cocukken gecırmış oldugum hastalıklara falan bakacaklarmış sanırım, klasık prosedürler işte... Benim için en mühimi bu ikili test zaten, Allahım korusun çok iyi bilirim zeka geriliği olan cocuklarla yasamanın ne demek oldugunu, 2 yegenım var cunku ve ikisi de senelerce elimde büyüdü:KK43:(
Benim de randevuma 2 hafta kaldı, bende hepımızde her gıttıgımızde hayırlı haberlerle döneriz inşallah

Aynen canım gecen defa kan aldılar hep ikili test için hemde benim cocukken gecırmış oldugum hastalıklara falan bakacaklarmış sanırım, klasık prosedürler işte... Benim için en mühimi bu ikili test zaten, Allahım korusun çok iyi bilirim zeka geriliği olan cocuklarla yasamanın ne demek oldugunu, 2 yegenım var cunku ve ikisi de senelerce elimde büyüdü:KK43:(
Benim de randevuma 2 hafta kaldı, bende hepımızde her gıttıgımızde hayırlı haberlerle döneriz inşallah

Hadi canim ya uzuldum gercekten...
Ins. Sonuclarin temiz cikar...
Meleklerimizi sag salim alalim kucaklarimiza ins ♥♥♥

Iyi geceler herkeseeee,ikili test hangi haftada yapılıyor,8.haftam bitti randevuma 10 gün var doktorumda bişey demedi;(bilen yardımcı olabilirmiiiiii:)

Yaw canım benim doktora gittiğim gün arabada aklıma geliverdi, ay utanmasam zil sesi yapacam hahahaaa!!:KK70::KK70:
Amin canımmm Allah hepımızın bebeklerını nazarlardan saklasın, tez zamanda tüm isteyenlere versin hayırlısıyla...
İmza olayı açıklaman için tesekkurler, şimdi çaktım köfteyi tamamdır :KK66:))

Amin canım amiiiiinnnnnn :KK16: Senin minik kuş büyümüş maşallah annesi :KK16:

canlarım günaydınlar olsunnn hepinize nasılsınız nasıl gidiyo hamilelilk güzel haberler vermeniz dileğiyle inş :):KK14:

Günaydın kızlar, bugün ikinci kez progesteronu içtim. Dün akşam bi şeyim yoktu ama şu an başım inanılmaz dönüyor. Mide bulantım yok, belirtilerim devam ediyor bir hafta nasıl dayanacağim çok işim var, tez yazmam lazım 25 aralığa kadar nasıl olacak bilmem. Bebeğim kurtulsunda gerisi önemli değil. Kullanan arkadaşlarda da oldu mu bu dönmeler

Gunaydin guzel anneler :KK16:
Gecenlerde bulantilarimin oldukca azaldigini beni yazmistimmmm...
Bebis birkac gun oyalamis hepsi bu....
Sabah aksam bulantilara devam....
Cikartsam diye dua ediyorum inanin ama yok sadece asiri bulanti...:KK14:
Neyse bebegimin sagligi yerinde olsunda ben herseye raziyim :nazar::21:

Günaydın kızlar, bugün ikinci kez progesteronu içtim. Dün akşam bi şeyim yoktu ama şu an başım inanılmaz dönüyor. Mide bulantım yok, belirtilerim devam ediyor bir hafta nasıl dayanacağim çok işim var, tez yazmam lazım 25 aralığa kadar nasıl olacak bilmem. Bebeğim kurtulsunda gerisi önemli değil. Kullanan arkadaşlarda da oldu mu bu dönmeler

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim bebişini ve seni korusun, işlerini kolaylaştırsın inş...

günaydın kızlar...

progestan bendede baş dönmesi ve halsizlik hatta sersemlik yapıyor..raporlu olduğumda iyidide işyerinde içmek ölüm gibi.. kafamı kaldıramıyorum.. ama normalmiş için rahat olsun..

kızlar ben bugün tam kan testlerimin sonucunu aldım alt değerim yükselmiş..internetten okuduğum kadarıyla ilaçlarda etkiliyormuş..martta 18 di şimdi 71 olmuş normal değer 40 sınır.. ptesi görüşücem doktorumla..diğer bütün sonuçlar normal sıkıntı yok..progestan ve folik asitten başka ilaçta kullanmıyorum ama son zaman 3 gün arayla iğne vuruldum ..kuvvetli bir iğne belkide o yükseltti..düşük engellemek için..

birde rubella antikoru igg pozitif çıktı..igm negatif başta korktum ama korkulacak bir durum değilmiş.. daha önce kızamıkçık geçirdiğimin belirtisiymiş. gerçi 2010 da vurulmuştum aile sağlık ocağından arayıp 30 yaşını geçmiş tüm bayanların vurulması gerekiyormuş bende gidip vurdurmuştum..

hem sizlere,hem miniklerinize kocamaaaaan günaydın..
musmutlu gün olsun,günler birbirini kovalasın inşallah..
gelsin bu günler
l
l
l
l
l
l
$anne_bebek[1].jpg $anne_bebek[2].jpg $anne_bebek[3].jpg $anne_bebek[4].jpg $anne_bebek[5].jpg

Eklentiler

• $anne_bebek[6].jpg
    $anne_bebek[6].jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 25
X