2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlaaaaaaaaaar ben geldim :)

Deli gibi bulantılarım var tam gaz devam

Sınavı atlattım ve geldim.

Çarşamba günü kontrolüm var kızlar.

Kalp atışlarını duymak için gidicem...

Kızlar çok şükür miniciğimi gördüm, dinledim. Tam 7 haftalığız ve boyumuz 1 cm'den birazcık fazla. Maşallah ona :nazar::KK49:

kızlar ben geldim bayramdan sonra tatili uzattım annemin yanın da kaldım yeni geldim felaket derecede bulantılarım devam ediyor napacağım bilmiyorum dua ediyorum hergün artık bulantılarım geçsin diye

sizler nasılsınız bebeişler iyimi

iiyiz kızlar biz sabah bulantılarımız var o kötü iştahta cok yok ama bunada şükür :KK16::KK16::KK16:bi alınganız görseniz :KK9:acaba haziran gelecekmi hayırlısıyla merak ediyorum arkadaşım kasım topiğindeydi onlarda böle konustular arkadaş oldular :KK16:şimdi bebişleri doguyor :KK16:dr bizi 5 hafta sonra ya cagırdı beni bıdıgımı ve deli babamızı uzun bir müddet görmek istemiyor sanırım :KK76::KK76::KK76:

Bebeğimin kalbi küt küt atıyor teyzeleri çok şükür Allah'a giderken çok korkmuştum ama çok mutluyum anlatamam tarifi yok Rabbim sırada diyer bekleyere nasip etsiin 6+5günlükmüş melegim

Kızlarbide benim karnımıgören herkes 3-4 aylık gibi duruyo diyo ve moralim bozuluyor kilom aslında aynı ama karnımçok şiş ilk hamileliğimde hiç belli degildi 4 aylıkken yeni yeni çıkıyordu benim durumumda olan varmı öyle çok fazla yemek yiyen biride değilim

Kızlarbide benim karnımıgören herkes 3-4 aylık gibi duruyo diyo ve moralim bozuluyor kilom aslında aynı ama karnımçok şiş ilk hamileliğimde hiç belli degildi 4 aylıkken yeni yeni çıkıyordu benim durumumda olan varmı öyle çok fazla yemek yiyen biride değilim

Benimki de 7 haftalıktan ziyade 10-12 haftalık gibi duruyor. Çok şişkinlik var :KK52:

Kızlar, yarın doktora gideceğim ama işte farketmemişim bende lekelenme olmuş. Sanırım 6+0 dayım. Bu normal mi korkmam gerekiyor mu? İçim çok tedirgin geçen sefer 7. Haftadan sonrasını görmek nasip olmadı bu kezde olacak diye korkuyorum. Bu ikinci randevum olacak ve başka bir doktora gideceğim. Ne yapayım acile gitmeli miyim acaba?

bende evlenmeden 3 ay önce lazere gittim 3 seansa ütüleme yöntemiyle. evlendikten sonra bir türlü fırsat olmadı bir daha gitmeye. tabi tam seansı bitirmediğim için öyle azalma olmadı pek :KK43: hala jilet yapıyorum acaba ağdaya başlasam mı ki kararsız kaldım. kuaföre özel bölge için hiç gitmedim aslında şimdiden alışsam iyi olacak belki doğuma kadar seyrekleşir. :KK1:

özel bölgede ağda sarkma yapıyormuş canım hamiş değilken epilatör hamişken jilet diyorum :KK4:

X