Biz bugün doktora gittik haftadaydi randavumuz ama rapor almak icin erken gittim..
karnimdan bakti doktor :) hareketlenmis melegim..Tekmeler atiyorr
hersey yolunca dedi doktor 2hafta sonra birdaha gidicez :)
Bende düne kadar senin gibi düşünüyordum,baslasada rahatlasak diye özellikle bugun cok kotu oldum bulantidan bisey yiyemiyorum yiyemeyince açlığa dayanamıyorum,diger 2 hamileliğimde bu şekil bulanmamıştıAmin canım.
Kaç haftalık olduğunu yarın söyleyecek doktor.
Bu arada bende bulantı filan da başlamadı.Hiçbir belirti yok hamileliğe dair.Bu bile tedirgin ediyor insanı.
Bende düne kadar senin gibi düşünüyordum,baslasada rahatlasak diye özellikle bugun cok kotu oldum bulantidan bisey yiyemiyorum yiyemeyince açlığa dayanamıyorum,diger 2 hamileliğimde bu şekil bulanmamıştı
Biz bugün doktora gittik haftadaydi randavumuz ama rapor almak icin erken gittim..
Gözün aydın canım
Darısı bize inşallah.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.
ayyy nası güzeeel demek 10 haftalıkken hareketleniyo hee..Biz bugün doktora gittik haftadaydi randavumuz ama rapor almak icin erken gittim..
canim ema sen hamilemisin ayyyyyyyyyyyy cok sevindim canim ya kendiligindenmi oldu canim ya tebrik ederim sagsalim kucagina al bebeginiAmin canım.
Benim de gönlümden erkek geçiyor hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Keseyi gördüm 15 gün önce canım yarın kalp atışı için gidecem Allah izin verirse.
Hayırlı haberlerle dönersem yaparım inşallah canım
canim ema sen hamilemisin ayyyyyyyyyyyy cok sevindim canim ya kendiligindenmi oldu canim ya tebrik ederim sagsalim kucagina al bebegini
melek nasil girmiyor bura insallah ondan da guzel haberler aliriz gercekden cok sevindim cok tebrik ederim darisi tum isteyenlerin basina
amin canim benim Allah bizlerede nasib etsin en kisa surede insallah senin adina gercekden cok sevindim Rabbime sukurler olsun optum gobusdenAminnnn canım.
Evet hamileyim çok şükür.Kendiliğinden oldu sürpriz yaptı bebiş :)
Melekle en son konuştuğumuzda iyiydi çok şükür.
Rabbim hem melekime hem de bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımıniçi
6+1 deyim benimde ilk iki hamileliğim hemen hemen ayniydi belirtiler ama cinsiyet,eri farklıydı bu cok farklı geçiyor bas dönmesi cok oldu bulantidan yiyemiyorum ve canım suan zararlı bisey yemek istiyorBenim ilk hamileliğim çok zordu bulantı mahvetmişti beni yine öyle olur diye düşünüyordum ama başlamadı daha.
Sen kaç haftalıksın canım
amin canim benim Allah bizlerede nasib etsin en kisa surede insallah senin adina gercekden cok sevindim Rabbime sukurler olsun optum gobusden
6+1 deyim benimde ilk iki hamileliğim hemen hemen ayniydi belirtiler ama cinsiyet,eri farklıydı bu cok farklı geçiyor bas dönmesi cok oldu bulantidan yiyemiyorum ve canım suan zararlı bisey yemek istiyor
6+1 deyim benimde ilk iki hamileliğim hemen hemen ayniydi belirtiler ama cinsiyet,eri farklıydı bu cok farklı geçiyor bas dönmesi cok oldu bulantidan yiyemiyorum ve canım suan zararlı bisey yemek istiyor
bebeklerimizden guzel haberler alacagimiz bir haftaolur insallah kizlar
Gözün aydın canım
Darısı bize inşallah.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.
aaa canım ne güzel maşallah bende en son yedi haftlıkken gitmiştim aynıyız desene benim meleğimde de hareketlenme başlanmıştır :)
ayyy nası güzeeel demek 10 haftalıkken hareketleniyo hee..
hemen geçsin hemen geçsin şu haftalarrr
Gözünaydın canım .
Darısı diğer tüm annelerin ve benim başıma inşallah
arkadaşlar benim bebek 6 hafta 6 günlük ve ben oruç tuturoyum bugun bi sorun olmaz dimi tecrubelilerden cevap bekliyorummmm... :18:
kimse bişe demiyecek mi