2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz bugün doktora gittik haftadaydi randavumuz ama rapor almak icin erken gittim..
karnimdan bakti doktor :) hareketlenmis melegim..Tekmeler atiyorr
hersey yolunca dedi doktor 2hafta sonra birdaha gidicez :)

aaa canım ne güzel maşallah bende en son yedi haftlıkken gitmiştim aynıyız desene benim meleğimde de hareketlenme başlanmıştır :)

Amin canım.
Kaç haftalık olduğunu yarın söyleyecek doktor.

Bu arada bende bulantı filan da başlamadı.Hiçbir belirti yok hamileliğe dair.Bu bile tedirgin ediyor insanı.
Bende düne kadar senin gibi düşünüyordum,baslasada rahatlasak diye özellikle bugun cok kotu oldum bulantidan bisey yiyemiyorum yiyemeyince açlığa dayanamıyorum,diger 2 hamileliğimde bu şekil bulanmamıştı

Bende düne kadar senin gibi düşünüyordum,baslasada rahatlasak diye özellikle bugun cok kotu oldum bulantidan bisey yiyemiyorum yiyemeyince açlığa dayanamıyorum,diger 2 hamileliğimde bu şekil bulanmamıştı

Benim ilk hamileliğim çok zordu bulantı mahvetmişti beni yine öyle olur diye düşünüyordum ama başlamadı daha.
Sen kaç haftalıksın canım

Gözün aydın canım
Darısı bize inşallah.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.

CNM BNM HADİ GÖZÜN AYDIN DARISI TÜM ARKADAŞLARIN VE BENİM BAŞIMA. BENİM DE AZ KALDI KONTROLUM SABIRZLIKLA BEKLİYORUM KORKUYORUM YA BİŞE ÇIKARSA DİYE :44:

Son düzenleme:
Biz bugün doktora gittik haftadaydi randavumuz ama rapor almak icin erken gittim..
ayyy nası güzeeel demek 10 haftalıkken hareketleniyo hee..
hemen geçsin hemen geçsin şu haftalarrr

canim ema sen hamilemisin ayyyyyyyyyyyy cok sevindim canim ya kendiligindenmi oldu canim ya tebrik ederim sagsalim kucagina al bebegini
melek nasil girmiyor bura insallah ondan da guzel haberler aliriz gercekden cok sevindim cok tebrik ederim darisi tum isteyenlerin basina

arkadaşlar benim bebek 6 hafta 6 günlük ve ben oruç tuturoyum bugun bi sorun olmaz dimi tecrubelilerden cevap bekliyorummmm... :18:

Aminnnn canım.
Evet hamileyim çok şükür.Kendiliğinden oldu sürpriz yaptı bebiş :)
Melekle en son konuştuğumuzda iyiydi çok şükür.
Rabbim hem melekime hem de bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımıniçi

amin canim benim Allah bizlerede nasib etsin en kisa surede insallah senin adina gercekden cok sevindim Rabbime sukurler olsun optum gobusden

Benim ilk hamileliğim çok zordu bulantı mahvetmişti beni yine öyle olur diye düşünüyordum ama başlamadı daha.
Sen kaç haftalıksın canım
6+1 deyim benimde ilk iki hamileliğim hemen hemen ayniydi belirtiler ama cinsiyet,eri farklıydı bu cok farklı geçiyor bas dönmesi cok oldu bulantidan yiyemiyorum ve canım suan zararlı bisey yemek istiyor

Gözünaydın canım .

Darısı diğer tüm annelerin ve benim başıma inşallah

amin canim benim Allah bizlerede nasib etsin en kisa surede insallah senin adina gercekden cok sevindim Rabbime sukurler olsun optum gobusden

Canımsınnnn
Her zaman dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda mucizelerinize kavuştursun inşallah hayırlısıyla.
Bende çok öptümmmm canımmmm

6+1 deyim benimde ilk iki hamileliğim hemen hemen ayniydi belirtiler ama cinsiyet,eri farklıydı bu cok farklı geçiyor bas dönmesi cok oldu bulantidan yiyemiyorum ve canım suan zararlı bisey yemek istiyor

Benim doktor yarın söyleyecek ne kadarlık olduğunu.
Zararlı bişey derken ne yemek istiyorsun bakimmmm :)

Evet hiçbiri birbirine benzemiyor.benimde canım sürekli birşeyler yemek istiyor.
Senin zararlı şeyden kastın ne canım . :44:

Gözün aydın canım
Darısı bize inşallah.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.

aaa canım ne güzel maşallah bende en son yedi haftlıkken gitmiştim aynıyız desene benim meleğimde de hareketlenme başlanmıştır :)

ayyy nası güzeeel demek 10 haftalıkken hareketleniyo hee..
hemen geçsin hemen geçsin şu haftalarrr

Gözünaydın canım .

Darısı diğer tüm annelerin ve benim başıma inşallah

Cok tesekür ederim canlar..darisi hepinizin basina insallahh, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
9 haftanin icindeyiz aslinda ama imzada 10.hafta gösteriyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…