2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bişey olmaz allah'ın izniyle canım.
Allah kabul etsin bizlere de dua et olur mu

amin cnm allahın tüm duaları tüm anne adaylarının üstünde olsun hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin sapasağlam doğum yapmayi nasip etsin bize bebelerimizi çok görmesin inş hepimiz mutlu bi şekilde yaşayalım

Aminnnnnnnnnnnnn canımmmm
Oruç nasıl gidiyor zorlanıyor musun peki

hiç zorlanmıyorum ALLAHIMA şükür bebeğimde destek veriyo ne yemek artık ne su tamamdır işte . benim tek sıkıntı baş ağrısı ondan çok çekiyorum ben

Maşallah bende tutmadığıma çok pişmanım
Baş ağrın için de Rabbim şifa verir inşallah canım.

öncelikle maşallah canım

o zaman sorarım sana..kalp atışları duyuldu mu? bebek görüldü mü? ve tüm bunlar kaç haftalıkken oldu

teşekkür ederiz teyzesi :)
evet :) pıt pıt pıt ediyordu kalbi. bugün baktık daha çok minicik. rahmim ters olduğu için alttan baktı. üstten görünmedi.

teşekkür ederiz teyzesi :)
evet :) pıt pıt pıt ediyordu kalbi. bugün baktık daha çok minicik. rahmim ters olduğu için alttan baktı. üstten görünmedi.

anlatış tarzından bile belli çok güzel duygu olduğu,heyecanlandığın..
peki canım,ilk kez mi duyuldu yoksa önceden duymuşmuydunuz?
kendimle kıyaslamaya çalışıyorumda o yüzden soruyorum..
ben 6.haftanın içindeyim,daha bebekte görünmedi kalp atışı da..

CANLARIM BİŞEYDEN DAHA BAHSETMEK İSTERİM BUGUN HİCRİ YILBAŞI HERKESE MUBAREK OLSUN. MUHARREM AYININ 1. GÜNÜ BOL BOL DUA EDELİM TÖVBE EDELİM NAMAZ KILALIM . GİRDİĞİM Bİ SİTEDE ŞÖYLE

Kıymet verilen dört aydan biri
Muharrem ayı, Zilkade, Zilhicce ve Receb ile beraber Kur'an-ı kerimde kıymet verilen dört aydan biridir. (Tevbe 36)

Birkaç hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ayların efendisi Muharrem, günlerin efendisi Cuma’dır.) [Deylemi]

(Ramazandan sonra en faziletli oruç, Allahü teâlânın ayı Muharrem ayında tutulan oruçtur. Farzlardan sonra en faziletli namaz, gece namazıdır.) [Müslim, İbni Mace, Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]

(Nafile oruç tutacaksan Muharrem ayında tut. Çünkü o, Allahü teâlânın ayıdır. O ayda bir gün vardır ki, O günde Allahü teâlâ geçmiş kavimlerden birinin tevbesini kabul etti. Yine o gün tevbe edenlerin günahlarını da affeder.) [Tirmizi]

Nafile ibadetlerin sevabına kavuşabilmek için, ehl-i sünnet itikadında olmak, haramlardan kaçıp günahlara tevbe etmek, farzları kusursuz yapmaya çalışmak, o ameli ibadet olarak yapmaya niyet etmek şarttır.

pufpuf benimde öyle canım bebkte görünmedi kalp atışıda hatta doktor küçük kese dedi.
fark ediyor kişiden kişiye bence yada cihazdan :44:

Kızlar biz cumartesi 8 haftamızı bitirdik. Kalp atışlarımızı duyduk hayırlısı ile... bir hafta önce kesemiz 15,4 mm iken bu hafta 21,8 mm olmuş. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın çok güzel eşimin gözleri doldu inanılmazdı.
ilk defa bu hafta duyduk kalbini bebişimin. geçen hafta keseyi görüp bebeği görememiştik ama bu birazda benim kilolu olmamdan kaynaklı sanırım hayatım boyunca en kilolu olduğum dönem ve hamileyimmm şükürler olsun

pufpuf benimde öyle canım bebkte görünmedi kalp atışıda hatta doktor küçük kese dedi.
fark ediyor kişiden kişiye bence yada cihazdan :44:

ya uufff evet yaaaa..
stres topu oldum yemin ediyorum..

aynı dertten muzdaribim kilo konusunda seninle,acaba benimde o yüzden geç mi duyulur ki? :26: kalp atışını ilk kez 8.haftanda mı duydun canım?bide kalp atışını duymasanda bebeği görmüşmüydün öncesinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…