- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
Bu arada bende bulantı filan da başlamadı.Hiçbir belirti yok hamileliğe dair.Bu bile tedirgin ediyor insanı.
al benden de o kadar valla :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bende bulantı filan da başlamadı.Hiçbir belirti yok hamileliğe dair.Bu bile tedirgin ediyor insanı.
al benden de o kadar valla :18:
benim ise aksine...
başım ağrıyo, soğuk terler basıyo ama bi yandanda üşümek geliyo, karnıma ağrı giriyo, vc ihtiyacım doğuyo vs vs...
hepsi aynı anda oluyo..ultrason karnıma değdiği an bitiyo hepsi..ilginç..
Amin canım.
Kaç haftalık olduğunu yarın söyleyecek doktor.
Bulantı için erken mi acaba diye kendimi kandırıyorum.
Senin kontrol ne zaman canım.
Canım bazısında bulantı hiç olmuyor bile. Hoş... Benimki de tam bi bulantı değil aslında. Midem kaynıyor sürekli ve bir şeyler yemem gerekiyor onu durdurmak için. Yoksa hiç kusmaya varmadı. Yanma gibi bir şey. Tatlıya bayılırım ama hiç canım istemiyor
önümüzdeki c.tesi kısmetse
3.kontrol canım
2.kontrole ne zaman gittin sen.
İnşallah gönlüne göre bir doktor bulmuşsundur canım.
Bu arada takvim çok yakışmış maşallah
Bir hamilelik diğerini tutmazmış zaten.
İlk hamileliğimde ki belirtileri arıyorum bende :)
Benim de canım tatlı istiyor hep.
Kızımda tatlı görmeye tahammül edemezdim ama bu hamileliğimde gözüm tatlılarda :)
2.kontrole ne zaman gittin sen.
İnşallah gönlüne göre bir doktor bulmuşsundur canım.
Bu arada takvim çok yakışmış maşallah
geçtiğimiz c.tesi gittim 2.sine canım gruba yazmıştım hatta doktor sonrası..
takvimi yapmayacaktım kalp atışına dek ama dayanamadım yine,ooofffff
Allah'ım sen koru bu defa yaaaa,n'olur
geçtiğimiz c.tesi gittim 2.sine canım gruba yazmıştım hatta doktor sonrası..
takvimi yapmayacaktım kalp atışına dek ama dayanamadım yine,ooofffff
Allah'ım sen koru bu defa yaaaa,n'olur
Ne dersin, kız mıdır o halde cinsiyeti?
benim ise aksine...
başım ağrıyo, soğuk terler basıyo ama bi yandanda üşümek geliyo, karnıma ağrı giriyo, vc ihtiyacım doğuyo vs vs...
hepsi aynı anda oluyo..ultrason karnıma değdiği an bitiyo hepsi..ilginç..
alttan muayne edrse ettrymı sızce zararlımı
Sayfaları okuyamadım canım görmemişim.
Bende yapsam mı yapmasam mı diye kararsızım.
Yapmazsam içimde kalacak ama.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin canımcım.Stres yapmak yok bol bol dua edecez birbirimize inşallah.
Bazen şaşırtıyorlar ama ekşi yiyorum kızım olacak diyorsun bir bakıyorsun erkek :)
Sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farketmez.
Sen kaçta gidecen doktora canım
Alttan muayenede korkacak yada çekinecek bi şey yok. Benim rahmim ters olduğu için mecburen her seferinde alltan oluyorum. Karnımdan gözükmüyor çünkü. Belli bi süre sonra alışıyorsun, ilkinde ben de çok tedirdin olmuştum ama daha sonra korkacak bi şey olmadığını anladım.
Tabiki öyle. Sağlıklı olsun yeter. Ama insanın gönlünden geçen de olur ya. Kız geçiyor gönlümden. Ama tabiki sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun ve hayırlısıyla alayım onu kucağıma... Şimdilik ise bana sımsıkı tutunsun, gelişsin yeter. Sırf meraktan bir şeylere yoruyoruz işte belirtileri :)
Bence yarın keseni görünce yap takvimini. Hem doktorun net olarak kaç haftalık olduğunu söyler
Amin canım.
Benim de gönlümden erkek geçiyor hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Keseyi gördüm 15 gün önce canım yarın kalp atışı için gidecem Allah izin verirse.
Hayırlı haberlerle dönersem yaparım inşallah canım
Ahhh ne güzel. Hayırlısıyla duyacaksın yarın pıt pıtları Off yaaa yine aklıma geldi bugün gideceğim. Heyecandan kusucam sanırım
Biz bugün doktora gittik haftadaydi randavumuz ama rapor almak icin erken gittim..
karnimdan bakti doktor :) hareketlenmis melegim..Tekmeler atiyorr
hersey yolunca dedi doktor 2hafta sonra birdaha gidicez :)
İnsallah Cumartesi denk gelir gidersiniz,benim esım hastanede calisyor zaten otamatikman onunla gidiyorum en azından ilk 3 ay böyle,2 hafta com sık değilmi? Gerçi insan her hafta gitmek istiyor kalp atışlarından sonra muhtemelen ikili test icin çağırırBende haftaya pztsi ama c.tesi dr olursa h sonu gitmek istiyorum eşimde olsun istiyorum yoksa da pzrtsi artık bir daha ki randevuyu 2 hafta öncesinden dr umdan alıcam