beklıyımmmı gıdymmı szce ne dysnz pzrtesı nrmllde ama çrşmba gtmk ıstyrm
doktorun sözüne inanıyor,güveniyorsan bekle onun dediğini yap..
ama için rahat etmeyecekse,kalbin git diyorsa bencede git..
ben olsam içimden geçeni yapardım,sonuçta streste oluyosun o da kötü..
alttan muayne edrse ettrymı sızce zararlımı
süperanne nerdesiiin
doktoru değiştirdin mi canım?burdayımm canımm .Nasılsınız anneler ne var ne yok ?
Ben sabah tahlil verdim .yarın alıcam inşallah sonucunu.hafif akıntıyla birlikte kırmızı lekeler hala devam ediyor cumayı bekliyorum.
doktoru değiştirdin mi canım?
Evet canım değiştirdim.ilk doktoruma hafif lekelenmem var demiştim normal dedi zaten bana çok soğuk ilgisiz davrandı.
Bende ertesi gün başka bir doktora gittim.durumu anlattım ultrasonda doktor kesenin etrafında ve rahimde kanama var dedi hemen progestan verdi.bana neler olabileceğini anlattı .
Allah'tan gitmişim çünkü akşam kanamam arttı .ertesi gün doktorumu aradım ilacı vajinal kullanmamı söyledi.şuan daha iyiyim ama kalp atışını duyana kadar tedirginim.
Doktor gerçekten çok ama çok önemli kızlar doktor içinize sinmiyorsa başka doktorlara da gidin.
Sen nasılsın pretty_rose ???
Kızlar ben bişi sormak istiyorum arefe günü yani 14 ekimde doktora gittim keseyi gördük (şükürler olsun.)
28 Ekimde gittim kalp atışlarını doktor gördü bize duyamazsınız daha küçük dedi her şey yolunda dedi ve şimdi 7 kasımda tekrar görüşelim bazı tahliller yapılacak dedi. Bende o anki heyecanımdan soramadım ne tahlilidir diye.
Sizlerden ilk haftalarda böyle tahliller testler falan yaptıranınız oldumu? Çok merak ediyorum ne testi ne tahlili???
Bu arada birde benim son adet tarihim 5 eylül dü hesaplamalara göre 9 haftalık oluyorum ama doktora 28 ekimde gittiğimde yaklaşık 6 haftalıksın dedi. Anlamadım gitti
kızlar bı cvp yazın ya
Bugün kalp atışlarını dinlemeye gideceğim miniğimin. İlkini kaybettiğim için çok da korkuyorum. İnşallah iyidir küçücük meleğim. Duanızı eksik etmeyin nolur...
Var mı bugün başka kontrolü olan?
Bugün kalp atışlarını dinlemeye gideceğim miniğimin. İlkini kaybettiğim için çok da korkuyorum. İnşallah iyidir küçücük meleğim. Duanızı eksik etmeyin nolur...
Var mı bugün başka kontrolü olan?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende ilk bebeğimi erken doğumda kaybettim.Bende çok korkuyorum.
Benim kontrol yarın.
Sen bugün hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
önümüzdeki c.tesi günkü kendimi gördüm bi an sende..
korkma desekte korkacaksın ve ultrason karnına değmeden için rahat etmeyecek..
Allah yardımcın olsun,dualarımız tüm anne adaylarıyla..
İnsan gerçekten telaşlanıyor canım yaa. Bugün hiç bulantım olmadı mesela. O yüzden de hemen endişelendim. Eşim, heyecandan fizyolojin değişiyor senin, korkma diyor ama elimde değil... Doğru da... Doktor idrara sıkışık gel diyor. 1,5 saat öncesinden 2 lt su içiyorum ama oraya gidince yok... Doktordan çıkınca sıkışıyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım aminnnnnn.... İnşallah sen de yarın hayırlı haberlerle gelirsin. Senin miniğin kaç haftalık?