2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bu arada bikaç anne adayımız gibi galiba benimde hazirana yetişmeyecek kızlar (tabi kısmet olursa)
ama olsun..ben burda alıştım bu fikre,size de..haziran annelerinde kalıcam
hem belli mi olur,belki haziranın sonuna yetişirde,geliverir
(zaten sezeryan düşündüğüm için)

cnmm allah meraklı bekleyişlerimizi hayırlısı ile mutlu bir güne çevirsin kalbimizden geçenleri kabul etsin inş. Ağzına sağlık

Günaydın taze hamişler :) Haftanız hayırlı olsun sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum herkese :)

Size de günaydın kızlar inşallah hepimiz önümüzde ki 9 ay boyunca hep güzel haberler alırız

Kızlar ben bişi sormak istiyorum arefe günü yani 14 ekimde doktora gittim keseyi gördük (şükürler olsun.)
28 Ekimde gittim kalp atışlarını doktor gördü bize duyamazsınız daha küçük dedi her şey yolunda dedi ve şimdi 7 kasımda tekrar görüşelim bazı tahliller yapılacak dedi. Bende o anki heyecanımdan soramadım ne tahlilidir diye.

Sizlerden ilk haftalarda böyle tahliller testler falan yaptıranınız oldumu? Çok merak ediyorum ne testi ne tahlili???

Bu arada birde benim son adet tarihim 5 eylül dü hesaplamalara göre 9 haftalık oluyorum ama doktora 28 ekimde gittiğimde yaklaşık 6 haftalıksın dedi. Anlamadım gitti

gerçekten tedirgin olmaya yer arıyoruz valla,bikez daha anladım

canım bu haberler çok güzel ki,niye telaş yaptın..
doktor kalp atışını duymuş normal demiş,sana bidahaki ontrolde dinletir..ben buna bile razıyım,doktor duysun normal desin yeter bana..
ilk haftalarda isteniyo bi takım testler,bendende istendi yaptırdım ben geçen hafta..normal çıktı hepsi,şükür..rutin tahliller onlar..
ve geç döllenme gibi sebeplerle adet tarihine göre geç olabiliyo..benim sat 10 eylül mesela,ama şu an 6.haftadayım

yani korkma..herşeyin normal ve haberlerin harika

arkadaşalr ben 7 haftalıklken sadece keseyi gördüm doktr 2 hafta sonra gel kalp atışlrını dnleylm dedi bende 1 hafta bıttı bende bu çarşmba gtmek ıstyrm duyarmym normalde pazartsi gtmem gerk haftaya.

Çok teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın :) benim ilk hamileliğim o yüzden çok fazla tedirginim..
bu arada sana ne gibi testler yaptılar?

Çok teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın :) benim ilk hamileliğim o yüzden çok fazla tedirginim..
bu arada sana ne gibi testler yaptılar?

benimde kısmetse ilk ama 2 acı tecrübem var + çok araştırmaktan falan tecrübe edindim artık..
korkma,şu an yazdıklarına göre herşey mikemmel
idrar testi yapıldı + kan testi.. guatr,şeker,klasik hormon testleri falan yapıldı canım..

çok üzüldüm cnm Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninle birlikte tüm hamilelerin inş. :)

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için:)

Allah'ım herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin :)

kızlar bı cvp yazın ya

normal şartlarda 5-6 haftalıkken kese grünür.. 6.hafta içinde yada 7.haftadayken kalp atışı gözlenir..
ama geç döllenme gibi ekstra durumlarda bu süreç uzayabiliyor..ben 9.haftada kalp atışı duyan bile okudum burda..endişe etmekte haklısın tabi ama araştır netten bak..sende görüceksin örneklerin olduğunu..

çarşamba gunu doktra gtcem dualrınızı eksık etmyn arkdşlrr:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…