2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kizlar nasilsiniz iyimisiniz yazamiyorum iki gundur bulantilar filan dun en son serum yedim :KK43:( tlfonun ekranina bile bakamiyorum okdar kotuydum bulantilar öldurdu beni...yazdkllarinizi tek tek okudum bebegini kaybedenlere cok uzuldum allahim daha buyuk aci yasatmasin yerini hemen doldursun insallah pit pitlari duyanlara cok sewindim allahim tamamini erdirsin insallah:nazar:

Iyi akşamlar haziran anneleri :KK3:
Hepinizin müjdeci meleği hayırlı olsun. Bende aralık annesi olacağım Allah izin verirse.
Çoğunuzun tam bulantı zamanı hepinize Allahım kolaylık versin. Bizde aralık anneleri olarak ne bulantılı, düşük tehlikeli aylar geçirdik. Çok şükür bugüne kadar geldik. Gerçi benim bebeğimde biraz gelişim geriliği var ama olsun. Bunada şükür.Doğana kadar toparlanır inşallah...

Allahım hepinize keyifli bi hamilelik yaşatsın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah...:KK49:

Kızlar ufak binot nar ve maydanoz hamilelikte yenmemeli gereken gıdalar nar kanamayı artırır maydanoz ödem söktürücü ve hamileliğin ilk üç ayında bebeklere zararı varmış aman dikkat edin tüketmeyinbide sarımsak tütekmemekte fayda varmış

Deli gibi çarpan kalbim..ellerim titriyor,buz kestim..girdim doktora..karından baktı ilk defa,kese görünüyor,geçen haftaya göre büyümüş olması gerektiği gibi dedi..önceki düşükler gibi değil,bu normal ilerliyor dedi..şu an 6.haftaya girdik dedi ve kalp atışı ve bebek için haftaya hörücez inş dedi..henüz kalp atışı bebek falan göremedim ama biraz olsun rahatladım diyebilirim..şimdi bekle ki geçsin o 1 hafta :18:

Gözün aydın canım benim.

Canim cok cok tskr. Ederim cok dusuncelisin sagolasin iyiyim sukur ama yarim saat once falan bi kac damla kanama peceteye geldi :KK43: akmadi idrarda temizdi sanki vajinadan gelmis gibi degildi yani lekelenme degil taze kan kirmizi cok tedirgin oldum esim geliyo dr.a gidicz dua edin arkadaslar İns. Yoktur kotu bisey

canım yaa inşallah birşey olmaz bebeğine ilşkiye falan girmiş miydin ya da ağır mı kaldırdın yoruldun mu durduk yere mi kanama?:18:

Kızlar ufak binot nar ve maydanoz hamilelikte yenmemeli gereken gıdalar nar kanamayı artırır maydanoz ödem söktürücü ve hamileliğin ilk üç ayında bebeklere zararı varmış aman dikkat edin tüketmeyinbide sarımsak tütekmemekte fayda varmış

Doktora sordum abartmadan yiyebilirsin dedi,internetteki herseye inanmayin dedi

bnde duymak istediğimi söyledm ama şimdi o cihaza girmemin benim için çokta yararlı olmucağını söyledi zaten ikili tarama testine geliceksin ozaman duyarsın dedi ama pıt ptları gördük çok şükür (=

seninde gözün aydın cnm aslında ben ikili üçlü tarama testlerine pek girme taraftarı değilim ama eşim ısrar ediyo

Hakkımızda hayırlısı olsun canım

kızlar bende bulantı vekusmalarımın doruk noktasındayım. ve dün serum takıldı bugn az biraz daha iyiyim... AAllah hepimizin yardımcısı olsunn...

bendede iştah yok cnm.ama ac olduğumuzda daha fazla bulanırmış

Akintim hala devam ediyor, bi kalp atisini duysaydim icim rahatlicak ne gecmez 2 haftaymis. Zor tuttuyorum kendimi surekli onu dusunuyorum. Midem sanki inceden bulaniyor yada psikoljik bilemiyorum. Kafam karisik :)

Akintim hala devam ediyor, bi kalp atisini duysaydim icim rahatlicak ne gecmez 2 haftaymis. Zor tuttuyorum kendimi surekli onu dusunuyorum. Midem sanki inceden bulaniyor yada psikoljik bilemiyorum. Kafam karisik :)

Beni de iki hafta sonra cagrdii. Sanirim sende temmuz annesi olcaksin canim :KK66:. Bi haftaya baslar bulantilar da az bekle :)))

canım yaa inşallah birşey olmaz bebeğine ilşkiye falan girmiş miydin ya da ağır mı kaldırdın yoruldun mu durduk yere mi kanama?:18:

Allah razi olsun canim iliski yasakti zaten sadece yurudum biraz oyle agir is yaptigim falanda yok bastan beri ikiz olma ihtimali var denildi hep 3 dr. En son tek denildi ikiz baslamis gebelik ama su an tek denildi belki lekelenmeler falan ondandir denildi ama ilk kez kipkirmizi kan gordum bugun Allah korusun herkesi bidaha gostermesin İns. Bebegim iyiymis cok sukur kanama icinde ilac ve istirahat dedi haftaya tekrar cagirdi

her zaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama oluyor canım ona göre hesaplayabilirsin mesela hamiş olmasaydın hangi gün adet olacaktın onu hesapla sonra 14 gün öncesi işte yumur:KK34:tlama günün oluyor

Beni de iki hafta sonra cagrdii. Sanirim sende temmuz annesi olcaksin canim :KK66:. Bi haftaya baslar bulantilar da az bekle :)))

Kurtaj sonrasi uc kez adet oldum hep 35. Gunlerde, 10 gun once gittim doktora 4+4 demisti sanirim. Keske temmuzu hazirani hic onemli degil beni birakmasin yeter. Herkesin bebegi annelerini birakmasin tabiki :)

X