benim bu altı olmuştu diğer beş tanesi düştü bununda kalp atışları durdu.bu gidişle ben hiç anne olamıycam.çünki artık yaşımda var ilerledi
Haha çok güldürdün beniKilo vermeye o kadar uğraşıp, tam verince yine hamile kalmak... Kilo konusunda çok takıntılıyım ben Henüz kilo almadım ama bu boğaz beni korkutuyor Yemesem midem kaynıyor, yesem kendimi davul gibi hissediyorum, hemen şişkinlik oluşuyo. off çok değişik duygular.
benim bu altı olmuştu diğer beş tanesi düştü bununda kalp atışları durdu.bu gidişle ben hiç anne olamıycam.çünki artık yaşımda var ilerledi
konu ne kadar hizli ilerliyorrr :))
dün esimin kuzeninde hamile oldugunu ögrendim cok mutlu oldum aradamizda 5 hafta var :)
cin takvimine göre bebegimin cinsiyeti kiz cikti :)) ne kadar dogru cikiyor bilmiyorum ama dogru olsunn amaaa :)
aklımda,kalbimde,dualarımda seninle
Kızlaaaaaar hadi bakalım ben duş vs. anca hazırlanırım yavaş yavaş.Umuyorumki güzel haberler veririm size dönüşte :18: Dikkat edin kendinizeeee
ona göre benimde kız çıkıyor
aklım sendeeeeeeeeeeee
evet ağrıması normalmiş,benim de ağrıyoraraştırmıştım biraz,damarlar genişliyormuş sebebi buymuş sabredecez napalım vucudumuz değişiyor doğuma hazırlıyor bizi
Pufpuffum gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin. Kızlardan aldım haberini hemen hayırlı olsun'a uğrayayım dedim. Tüm haziran anneleri sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.
Bir 2014 ocak annesi adayı:))
kızlar doktordan geldim.
Pek iç açıcı değil kesenin etrafında kanama varmış.söylediğim tarihtende küüçük görünüyormuş.5 haftalık dedi.dün başka doktora gitmiştim lekelenme olur demişti.akşam ve sabahta oldu lekeneme .bu önlem için ilaca başladı.kalbide görünmedi.Rabbim hayırlısını versin inşallah...ama çok üzüldüm haftaya cumaya kadar bekliycem
kızlar doktordan geldim.
Pek iç açıcı değil kesenin etrafında kanama varmış.söylediğim tarihtende küüçük görünüyormuş.5 haftalık dedi.dün başka doktora gitmiştim lekelenme olur demişti.akşam ve sabahta oldu lekeneme .bu önlem için ilaca başladı.kalbide görünmedi.Rabbim hayırlısını versin inşallah...ama çok üzüldüm haftaya cumaya kadar bekliycem
lekelenme normal diye biliyorum bebek rahime yerleştikçe olabilirmiş ama yine de doktora görünmende fayda var..
kızlar doktordan geldim.