2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba bende haziranın son günlerinde anne olucam inşallah 6. haftam bitmek üzere :)

Midem pek iyi olmadığı için ceviz hiç yiyesim gelmiyor Sodanın da meyveli olanları zararlı mıdır ki canım?

beklemek ne zormuş ( ben dayanamayıp yarın gidicem sanırım doktora. pazartesi gel demişti ama dayanamıycam

ben 9.haftadayim.Benimde şuan kanamam oldu biraz. Dr. Aradim gelmemi soledi Dr. Gidiyorum simdi. Allahim hayirlisi. Dua edin lutfen bana

Canim buyuk gecmis olsun ins. Onemli birseyin yoktur...
Kizlar neler oluyor boyle sizlere ya
Kendi basima gelmis gibi uzuluyorum gercekten....
Rabbim meleklerimizi korusun ♥♥♥
Kimsenin melegii annesini birakip gitmesin

Allah'ım yardım et.. Bana,bize,burdakilere,tüm anneciklere..
Kaybetmemize izin verme n'olur.. Şu mubarek cuma günü sevinçli haberlerle gelmeyi nasip et..
Önceden kayıp yaşamışlara ve ilk kez hamile olanlara ya da 2.ye 3.ye hamile olanlara acıları,benzerlerini yaşatma n'olur..

koru bebişlerimizi..sağlıklı olmalarına yardım et..
biran önce kavuşmamıza yardım et..

**Allah'ım sen duamızı biliyosun (amin)

valla bende dikkat ediyorum,ne istiyorum diye..
ama bi ayrımım yok ki çikolatayı tatlıyıda alıp yiyorum,limon sıkıp çiğ köfteyide..

Canim fazla cig kofte yeme ama...
Oldukca fazla baharatli oldugu icin diskida zorlayabilir dikkatli ol...
Kendim denedim onayladim ondan uyarayim dedim

Canim fazla cig kofte yeme ama...
Oldukca fazla baharatli oldugu icin diskida zorlayabilir dikkatli ol...
Kendim denedim onayladim ondan uyarayim dedim

yok canım çok yemiyorum heheheheh ara sıra..belki 2 haftada,belki 3 haftada bir..

güzel haber duymaya ihtiyacımız vardı..
çok şükür,patikpat süper haberlerle döndü
miniği süpermiş,gümbür gümbür.. herşey 10 numara..
maşallah size..

Midem pek iyi olmadığı için ceviz hiç yiyesim gelmiyor Sodanın da meyveli olanları zararlı mıdır ki canım?
Kesinlikle sadece maden suyu canim sade olcak meyveli olanlar asitli zaten ustunde gazli icecek yazar ama maden sulari oyle degil..maden suyunda mineraller var ya onlar cok faydaliymis..

Kesinlikle sadece maden suyu canim sade olcak meyveli olanlar asitli zaten ustunde gazli icecek yazar ama maden sulari oyle degil..maden suyunda mineraller var ya onlar cok faydaliymis..

biz eşimle her akşam yatmadan yarım saat önce fln içiyoruz.. bir şişeyi ikimiz ortak

Arkadaşlar dr.dan geldim. bebisimin esi oluşurken büyürken oluşan kanamalarmis benimkiler. Çok şükür Dr. Risk yok dedi bu kanamalarinda. Bir haftada çok büyümüş maşallah kafasi kollari bacakları belliydi. 2.30cm olmuş masaalah

Merhaba anneler ve anne adaylari.....bende galiba bir haziran annesi olacagim Rabbim kismet ederse,ilk bebegim,hem heyecanliyim hem tedirgin,hem hic bisey bilmedigimi dusunup korkuyorum:-\ umarim tecrube ve deneyimlerinizden yararlanabilirim

aminnn...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…