- 23 Nisan 2008
- 642
- 0
Üüüüüüüüffffff acıktımmmmm yineeeeeee
ne istiyo canın tatlımı ekşimi
evet arkadaşlar çok fazla hamur işi gebeliğin sonuna doğru sıkıntı oluyo şimdilik bi sorun olmaz bence hiç bişe yiyemekten iyidir arkadaşlar.. ben de hergün ceviz yemeye özen gösteriyorum 2 tane felan yiyorum bi de kızlar maden suyu da için o da çok faydalı doktor önerdi..
merhaba bende haziranın son günlerinde anne olucam inşallah 6. haftam bitmek üzere :)
ben 9.haftadayim.Benimde şuan kanamam oldu biraz. Dr. Aradim gelmemi soledi Dr. Gidiyorum simdi. Allahim hayirlisi. Dua edin lutfen bana
valla bende dikkat ediyorum,ne istiyorum diye..
ama bi ayrımım yok kiçikolatayı tatlıyıda alıp yiyorum,limon sıkıp çiğ köfteyide..
Canim fazla cig kofte yeme ama...
Oldukca fazla baharatli oldugu icin diskida zorlayabilir dikkatli ol...
Kendim denedim onayladim ondan uyarayim dedim
Kesinlikle sadece maden suyu canim sade olcak meyveli olanlar asitli zaten ustunde gazli icecek yazar ama maden sulari oyle degil..maden suyunda mineraller var ya onlar cok faydaliymis..Midem pek iyi olmadığı için ceviz hiç yiyesim gelmiyorSodanın da meyveli olanları zararlı mıdır ki canım?
Kesinlikle sadece maden suyu canim sade olcak meyveli olanlar asitli zaten ustunde gazli icecek yazar ama maden sulari oyle degil..maden suyunda mineraller var ya onlar cok faydaliymis..
aramıza yeni qelenler hoşqeldinizzz
biz eşimle her akşam yatmadan yarım saat önce fln içiyoruz.. bir şişeyi ikimiz ortak
Arkadaşlar dr.dan geldim. bebisimin esi oluşurken büyürken oluşan kanamalarmis benimkiler. Çok şükür Dr. Risk yok dedi bu kanamalarinda. Bir haftada çok büyümüş maşallah kafasi kollari bacakları belliydi. 2.30cm olmuş masaalah
Allah'ım yardım et.. Bana,bize,burdakilere,tüm anneciklere..
Kaybetmemize izin verme n'olur.. Şu mubarek cuma günü sevinçli haberlerle gelmeyi nasip et..
Önceden kayıp yaşamışlara ve ilk kez hamile olanlara ya da 2.ye 3.ye hamile olanlara acıları,benzerlerini yaşatma n'olur..
koru bebişlerimizi..sağlıklı olmalarına yardım et..
biran önce kavuşmamıza yardım et..
**Allah'ım sen duamızı biliyosun (amin)