2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kese boyuna göre olması gerekenden mi küçükmüş yoksa yanlış ölçüm mü olmuş şimdi 5 haftalık mı doğru?
üzülme canım hemen dur bakalım..önlem olarak verdiği ilaç ne? progestan mı?

evet canım progestan verdi.bu işlerde doktor kesinlikle çok önemliymiş bir kerede daha anladım ilk doktorum hiç önemsemedi.zor konuşuyordu benimle.bu sefer doktor santimle ölçtü 12 mm dedi keseyi sanırım yanlış anlamadıysam.18 eylül sat benim ona göre küçük dedi.belkide geç döllenmedir onu takmadım kafaya ama kesenin etrafında kanama var dedi.o düşündürüyor aşırıda bel ağrım olunca korkuyorum.

evet canım progestan verdi.bu işlerde doktor kesinlikle çok önemliymiş bir kerede daha anladım ilk doktorum hiç önemsemedi.zor konuşuyordu benimle.bu sefer doktor santimle ölçtü 12 mm dedi keseyi sanırım yanlış anlamadıysam.18 eylül sat benim ona göre küçük dedi.belkide geç döllenmedir onu takmadım kafaya ama kesenin etrafında kanama var dedi.o düşündürüyor aşırıda bel ağrım olunca korkuyorum.

aaah biz kadınlar hep böyleyiz,hemen korku stres sıkıntı..
canım benim biliyosundur,progestan iyi bi ilaç,etkili.. kanama alanı varsa bile engelleyecektir emin ol,zaten böyle bişeyinde olmadı sanırım..

benim 2.hamilelikte kullandım ben progestan,keseyi o sağlam tuttu..düşün..bebek yok,oluşmamış dendi ilacı bi bıraktım,2 gün sonra düşük oldu..öyle etkili yani..

korkma,ferah tut gönlünü :KK34:

aaah biz kadınlar hep böyleyiz,hemen korku stres sıkıntı..
canım benim biliyosundur,progestan iyi bi ilaç,etkili.. kanama alanı varsa bile engelleyecektir emin ol,zaten böyle bişeyinde olmadı sanırım..

benim 2.hamilelikte kullandım ben progestan,keseyi o sağlam tuttu..düşün..bebek yok,oluşmamış dendi ilacı bi bıraktım,2 gün sonra düşük oldu..öyle etkili yani..

korkma,ferah tut gönlünü :KK34:

çok sağol canım sana ne dedi doktor inşallah hayırlı haberdir seninkiler

sağol canım benim.doktora sordum senin soylediklerini soyledi.yınede endişeleniyorum.belkide hamilelik piskolojısınde mı ne

olabilir benim başım ağrısa ne oldu acaba bi sorun mu var diye vesvese yapıyorum.. dışarda yediğim salatadan tut çatal bıçak kaşığa kadar düşünür oldum temiz mi hijyenik mi? iyi yıkanmış mı normalde böyle pimpirikli değilim ama işte bebiş olunca insan kendi canından çok düşünüyomuş demek ki bunu da anlamış oluyoruz..

öle cnm evet yaa değişik duygular gerçektende..abur cubur çok yememeye çalışıcam.işte hamur işi falan..:-) dün dr.anlatıyordu tv.de anne adayları en çok yumurta ceviz balık ve tereyağı yemeli diye..hamur işleri falan sadece karın doyurur bebeğe bir artısı yok diyordu...:KK1:ama çokta sewerim hamur işini :KK1:...bakçaz artık sağlık olsunda inşallah çok kilo almadan bitirirz gebeliğimizi..

Daha hamileliğin başındayız, boşver yiyelim :KK9:

Daha hamileliğin başındayız, boşver yiyelim :KK9:

evet arkadaşlar çok fazla hamur işi gebeliğin sonuna doğru sıkıntı oluyo şimdilik bi sorun olmaz bence hiç bişe yiyemekten iyidir arkadaşlar.. ben de hergün ceviz yemeye özen gösteriyorum 2 tane felan yiyorum bi de kızlar maden suyu da için o da çok faydalı doktor önerdi..

yarın adet günümm.Allahım inşallah hamileyimdirr ya gerçi 3.5 cm kistim hala duruyo yinede umut işte :KK5: arada gelen süt kesiği akıntı göğüs ve kasık ağrısı var.

ya bu doktorlar niye böyle önceki doktorla kalsaydın kanamadan haberin bile olmayacaktı Allah korusun belki düşük olacaktı sorumsuz caniler İKİ DOKTORA BİRDEN Mİ GİTSEK NAPSAK:KK4:ama şükür ilacını da vermiş doktor çok dikkatli ol canım bol bol dinlen kesenin küçük olmasını da kafana takma 7 ay sonra yaklaşık 3 kg bi bebeğin olacak inşallah gramına santimine çok takılma ALLAHIN İZNİYLE BÜYÜR GİDER:128:

Kizlar ya ben normalde sicagi cok severim cok üsüyen biriyim. Ama artik uyurken üstümü örtmüyorum bile. Surekli ates basiyo. Var mi bnm gibi atesli olan:KK9:

yarın adet günümm.Allahım inşallah hamileyimdirr ya gerçi 3.5 cm kistim hala duruyo yinede umut işte :KK5: arada gelen süt kesiği akıntı göğüs ve kasık ağrısı var.

ben ilk günlerde kasık sancısı çekiyordum sonra bebek müjdesi aldım. inş vardır seninde . benim arkadaşımın da kisti vardı kuruttular çocuk oldu onunda . çikolata kistiydi onun senin ne ?

ben ilk günlerde kasık sancısı çekiyordum sonra bebek müjdesi aldım. inş vardır seninde . benim arkadaşımın da kisti vardı kuruttular çocuk oldu onunda . çikolata kistiydi onun senin ne ?

inşallah canım.çikolata kisti değil klomen içtikten sonra oldu basit kist diyolar galiba.kasık ağrın nasıl oluyodu canım adet ağrısı gibimi

ya bu doktorlar niye böyle önceki doktorla kalsaydın kanamadan haberin bile olmayacaktı Allah korusun belki düşük olacaktı sorumsuz caniler İKİ DOKTORA BİRDEN Mİ GİTSEK NAPSAK:KK4:ama şükür ilacını da vermiş doktor çok dikkatli ol canım bol bol dinlen kesenin küçük olmasını da kafana takma 7 ay sonra yaklaşık 3 kg bi bebeğin olacak inşallah gramına santimine çok takılma ALLAHIN İZNİYLE BÜYÜR GİDER:128:

Evet canım doktor ilgili ve sıcak kanlı olucak bu çok önemli bu doktorum cep numaraısnı bile verdi herhengibir sorunda 24 saat arayabilirsin dedi.bakalım cumaya kadar beklemekten ve dua etmekten başka yapıcak bişeyim yok.

Allah hepimizin sıkıntısını gidersin inşallah :KK5:

7 haftalık hamileyım ama dün bir kaç kez lekelenmelerim oldu.sizce normal mi.biraz endişeliyim :KK43:
İlk 3 ay doktorlar normal diyor yinede istirahat etmeye çalış,mümkünse doktoruna görün,betin bütün gebeliklerimde oldu lekenme bundada 2 gun sürdü

kızlar doktordan geldim.

Pek iç açıcı değil kesenin etrafında kanama varmış.söylediğim tarihtende küüçük görünüyormuş.5 haftalık dedi.dün başka doktora gitmiştim lekelenme olur demişti.akşam ve sabahta oldu lekeneme .bu önlem için ilaca başladı.kalbide görünmedi.Rabbim hayırlısını versin inşallah...ama çok üzüldüm haftaya cumaya kadar bekliycem :KK43:
Gecmis olsun umarım gecer kanamli bölge benim ilk hamileliğimde olmustu doktor 72 saat wc haric ayag kalkma demişti zamanla kaybolmustu

X