2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benim bu altı olmuştu diğer beş tanesi düştü bununda kalp atışları durdu.bu gidişle ben hiç anne olamıycam.çünki artık yaşımda var ilerledi

Canım benimde haziranda aynı senin gibi olmuştu, bir hafta önce atıyordu ertesi hafta bebek geriledi ve hiçbir şey yoktu kese de 3 tane doktora gittim aynı seyleri söylemişti. Bende sinirlendim gidip hiç bşmediğim bi doktorda olmuştum kürtajı. Nedenin araştırdın mı canım bilmiyorum ama araştır mutlaka. Sürekli bu acı ile yaşanmaz sana da yazık

Haha çok güldürdün beni :KK9: Kilo vermeye o kadar uğraşıp, tam verince yine hamile kalmak... :KK9: Kilo konusunda çok takıntılıyım ben :KK53: Henüz kilo almadım ama bu boğaz beni korkutuyor :KK9: Yemesem midem kaynıyor, yesem kendimi davul gibi hissediyorum, hemen şişkinlik oluşuyo. off çok değişik duygular. :KK52:

öle cnm evet yaa değişik duygular gerçektende..abur cubur çok yememeye çalışıcam.işte hamur işi falan..:-) dün dr.anlatıyordu tv.de anne adayları en çok yumurta ceviz balık ve tereyağı yemeli diye..hamur işleri falan sadece karın doyurur bebeğe bir artısı yok diyordu...:KK1:ama çokta sewerim hamur işini :KK1:...bakçaz artık sağlık olsunda inşallah çok kilo almadan bitirirz gebeliğimizi..

konu ne kadar hizli ilerliyorrr :))
dün esimin kuzeninde hamile oldugunu ögrendim cok mutlu oldum aradamizda 5 hafta var :)
cin takvimine göre bebegimin cinsiyeti kiz cikti :)) ne kadar dogru cikiyor bilmiyorum ama dogru olsunn amaaa :)

benim bu altı olmuştu diğer beş tanesi düştü bununda kalp atışları durdu.bu gidişle ben hiç anne olamıycam.çünki artık yaşımda var ilerledi

cnm sakın öyle düşünme . benim annemlerin karşısında bi komşu vardı . kaç kere hamile kaldıysa hep düşük yaptı meğer kadının kanı zehirliyomuş çocuğu ama kurban olduğum rabbim sonunda bi tosuncuk eline verdi. azim istek sabır ve şükür et cnm allah şifalr versin inş umudunu yitirme olumu.

konu ne kadar hizli ilerliyorrr :))
dün esimin kuzeninde hamile oldugunu ögrendim cok mutlu oldum aradamizda 5 hafta var :)
cin takvimine göre bebegimin cinsiyeti kiz cikti :)) ne kadar dogru cikiyor bilmiyorum ama dogru olsunn amaaa :)

ona göre benimde kız çıkıyor :KK12:

aklım sendeeeeeeeeeeee :KK19:

Pufpuffum gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin. Kızlardan aldım haberini hemen hayırlı olsun'a uğrayayım dedim. Tüm haziran anneleri sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.

Bir 2014 ocak annesi adayı:))

evet ağrıması normalmiş,benim de ağrıyor :KK50:araştırmıştım biraz,damarlar genişliyormuş sebebi buymuş sabredecez napalım vucudumuz değişiyor doğuma hazırlıyor bizi :KK49:

yaa ben de diyodum sadece ben de mi oluyor her sabah baş ağrısıyla uyanıyorum tamam çok şiddetli değil ama yine de baş ağrısı oluyo bende de..

Pufpuffum gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin. Kızlardan aldım haberini hemen hayırlı olsun'a uğrayayım dedim. Tüm haziran anneleri sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.

Bir 2014 ocak annesi adayı:))

aaaaay canım yaaa çok mutlu ettiniz beni amaaaaaa çok sağolun :KK17:
inş bu kez sağlıklı olur..

lekelenme normal diye biliyorum bebek rahime yerleştikçe olabilirmiş ama yine de doktora görünmende fayda var..

kızlar doktordan geldim.

Pek iç açıcı değil kesenin etrafında kanama varmış.söylediğim tarihtende küüçük görünüyormuş.5 haftalık dedi.dün başka doktora gitmiştim lekelenme olur demişti.akşam ve sabahta oldu lekeneme .bu önlem için ilaca başladı.kalbide görünmedi.Rabbim hayırlısını versin inşallah...ama çok üzüldüm haftaya cumaya kadar bekliycem :KK43:

kızlar doktordan geldim.

Pek iç açıcı değil kesenin etrafında kanama varmış.söylediğim tarihtende küüçük görünüyormuş.5 haftalık dedi.dün başka doktora gitmiştim lekelenme olur demişti.akşam ve sabahta oldu lekeneme .bu önlem için ilaca başladı.kalbide görünmedi.Rabbim hayırlısını versin inşallah...ama çok üzüldüm haftaya cumaya kadar bekliycem :KK43:

Canim moral onemli,gec dollenmedir o yuzden kucuktur.ilac da iyi gelir kanlanma gecer ins

kızlar doktordan geldim.

kese boyuna göre olması gerekenden mi küçükmüş yoksa yanlış ölçüm mü olmuş şimdi 5 haftalık mı doğru?
üzülme canım hemen dur bakalım..önlem olarak verdiği ilaç ne? progestan mı?

kızlar doktordan geldim.

Canim belki gec yumurtlamissindr umarim hersey yoluna girer :KK43:

ben 9.haftadayim.Benimde şuan kanamam oldu biraz. Dr. Aradim gelmemi soledi Dr. Gidiyorum simdi. Allahim hayirlisi. Dua edin lutfen bana

X