2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Güzel haberlerinizi bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz :KK66:) Hadi zıplatın bzi mutluluktaaaaaaan :KK52:

belinaymine şu anlarda kontrolde.Umuyorum güzel haberlerle gelir :KK16:

bizden önce sen varsın canım benim...bugün...saat 3 gibi :KK34:
hadi bakalım :nazar:

Bende yarin ilk gidicem kizlar. Ve ilk bebegimi kaybettgm icin bende cok korkuyorummm.

Umarim kotu bsey duymayiz. Cuma saati giriyor cok dua edelim kizlarr

bizde çok korkuyoruz :18: yarın çok kontrolü olucak anne var..

13.15 de canim once sen mujdeli haberleri vereceksin insallah :)

evet,senden yarım saat kadar önce benim kontrol..
ooofff şimdiden kalbim deli gibi..

Vallahi kalbim pıt pıt.Kalkıp gideceğim şimdi nerdeyse :KK52:

sen hiiiiiiiç korkma,aklına hiiiiiiiiç kötü bişey getirme..
eminim ki,tıpkı senin gibi etrafa ışık saçan, pozitif, eğlenceli, şirin, tatlı ve oldukça güzel bir kızın olucak..
ya da yine senin gibi pozitif, gülünce herkesi hayran bırakan, güçlü ve yere sağlam basan bir oğlun..
git o kontrole, ultrason cihazından el salla yavruşuna ve neler yapıyo gel bize anlat :KK34:

ayy gidin gidin habersiz bırakmayın bizi :KK55::KK55::KK55:bende cok korkuyordum gördüm bebeşi :KK6:rabbim kucağımıza almayı nasip eder :KK16:ben artık yavaş yavaş kıyafetlere bakıcam dayanamıyorum :KK9:

Hosgeldin canim amiinn.benim de ilk ve 6+2 yiz :)
hoşbulduk canımm ben de bugün tam 7 haftalık oldu biz pazartesi gidecez kalp atışları için 5.5 haftalık ta gitmiştim ilk doktora bir hafta 10 gün sonra kalp atışlrı için gel dedi çok heyecanlıyım pazartesiyi iple çekiyorum.. benim de kaşıntılarım hafiften var duştan sonra felan bebe yağı sür nemlendir sık sık cildini..

ayy gidin gidin habersiz bırakmayın bizi :KK55::KK55::KK55:bende cok korkuyordum gördüm bebeşi :KK6:rabbim kucağımıza almayı nasip eder :KK16:ben artık yavaş yavaş kıyafetlere bakıcam dayanamıyorum :KK9:

ooooy naptın?daha çok erken değil mi kız :KK1: Allah iyiliğini versin
gerçi bende zor tutuyorum kendimi ama tutucamda..cinsiyet öğrenene dek bişeycik almak yok!aldırmıyorumda kimseye..

kızlar benim demir eksikliğim çıktı 25 felan yani baya düşük ama doktor demir ilacı vermedi bana sonraki aylarda dedi bi de saçlarım inanılmaaazzz dökülüyo deli olcam sizin de böyle bi probleminiz var mı?

ooooy naptın?daha çok erken değil mi kız :KK1: Allah iyiliğini versin
gerçi bende zor tutuyorum kendimi ama tutucamda..cinsiyet öğrenene dek bişeycik almak yok!aldırmıyorumda kimseye..

Dayanamazsın diyorlar ama ben de dayanmaya çalışacağım.Hatta doğana kadar almak istemyorum hiçbir şey.Çıktığını göreyim de hayırlısıyla hepsi alınır :-)

hoşbulduk canımm ben de bugün tam 7 haftalık oldu biz pazartesi gidecez kalp atışları için 5.5 haftalık ta gitmiştim ilk doktora bir hafta 10 gün sonra kalp atışlrı için gel dedi çok heyecanlıyım pazartesiyi iple çekiyorum.. benim de kaşıntılarım hafiften var duştan sonra felan bebe yağı sür nemlendir sık sık cildini..
aramıza hoşgeldin canım benim de pazartesi randevum daha keseyi bile göremedim inşallah müjdeli haberlerimizi arka arkaya duyarız canım sen keseyi gördün mü?
bebe yağı tüylenme yapmaz mı canım ben de çok korkuyorum çatlaklardan doktorlar buğday özlü krem kullanın diyor ama ben çatlak da tüy de istemiyorum:KK19:

Kızlaaaaaar hadi bakalım ben duş vs. anca hazırlanırım yavaş yavaş.Umuyorumki güzel haberler veririm size dönüşte :18: Dikkat edin kendinizeeee :KK16:

aramıza hoşgeldin canım benim de pazartesi randevum daha keseyi bile göremedim inşallah müjdeli haberlerimizi arka arkaya duyarız canım sen keseyi gördün mü?
bebe yağı tüylenme yapmaz mı canım ben de çok korkuyorum çatlaklardan doktorlar buğday özlü krem kullanın diyor ama ben çatlak da tüy de istemiyorum:KK19:

hoşbuldum:))evet keseyi gördük biz çok şükür 1 cm dedi doktor kalp atışları için de pazartesi inşallah.. kaşıntılara gelince de bebe yağını normalde de kullanırım ben zaten tüylenme yapmıyo ama badem yağı için aynı şeyi diyemiycem ciddi kıllanma yapıyo ben zaten ara ara kaşlarımda boşluklar felan var oraya sürüyorum saçlarıma felan da bakım yapıyorum badem yağı ile ama ciltte ciddi kıllanma yapar bence..

X