2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benim sabah saat: 10:30 da inşallah güzel haber alırız bende çok heyecanlıyım.benim yaşımda var.38 yaşındayım daha önce 5 kere düşük yaptım.bunu da kaybederim diye çok korkuyorum

kıyamam.. korkma canım Rabbim korktuğumuzla imtihan etmesin bizleri
inşallah qüzel haberlerle qeliceksin ben inanıyorum

benim sabah saat: 10:30 da inşallah güzel haber alırız bende çok heyecanlıyım.benim yaşımda var.38 yaşındayım daha önce 5 kere düşük yaptım.bunu da kaybederim diye çok korkuyorum

Canım benim de 15:30da.Umarım güzel haberlerle dönersin canım.Gülen yüzünü bekliyoruz...

Kizlar neden herkes bana oglun olacak diyor...
Bende cok istiyorum ama ne bileyim...
Kiz olursada sevinirim ama gonlum oglandan yana...
Hep tatli seyler istiyor canim deyince bu tahmini on goruyorlar...
Hayirlisi...
Tabi eksi tatli olaylarina pek inanmam ben

Normalde ekşi kız derler.Ben çook ekşi yiyorum.Ama yine de oğlun olacak diyorlar.

Benimse içime hep erkek doğuyor.Hep ansızın oğluum diyorum.Ama bakalım kısmet.

Normalde ekşi kız derler.Ben çook ekşi yiyorum.Ama yine de oğlun olacak diyorlar.

Benimse içime hep erkek doğuyor.Hep ansızın oğluum diyorum.Ama bakalım kısmet.

Canim ailede de genelde tatli yiyenlerde erkek eksilerde kiz...
Yani o batil inanca uygun sekilde gittigi icin belkide bende de tutacak saniyor...
Son 3 hafta bakalim ne olacak
Herseyin hayirlisi

Canim ailede de genelde tatli yiyenlerde erkek eksilerde kiz...
Yani o batil inanca uygun sekilde gittigi icin belkide bende de tutacak saniyor...
Son 3 hafta bakalim ne olacak
Herseyin hayirlisi

Çok yakın bebişlerimize kavuşma anımız hayırlısıyla canım benim..3 hafta sonra öğrenir miyiz cinsiyeti kesin ?

kizlar yarin bi cogunuzun kontrolu var..allahim hayirli haberlerle gelmenizi nasip etsin dusunuyorumda iyiki bu site var birbirimize destek oluyoruz ne guzel..:) kendinize ve bebislere ii bakin guzel anne adaylari :)

kizlar yarin bi cogunuzun kontrolu var..allahim hayirli haberlerle gelmenizi nasip etsin dusunuyorumda iyiki bu site var birbirimize destek oluyoruz ne guzel..:) kendinize ve bebislere ii bakin guzel anne adaylari :)

Canıııım çook teşekkürler.Kalbim çıkacak ay ))

Hele bir doğsun o poposunu ısırcam.Anneni bööyle heyecanlandırdın diye heeeep.Hii ama kıyamam canımın taaaaa içine.Yeterki doğsun sağlıkla,sıhhatle kuzum.Kıyamam ona ))

Son düzenleme:
Küçük çocuklara sorduğunda cinsiyeti bilir derler benm her sorduğum bebek oğlan olcak diyo ama hayrlısı tabiki bunlar eğlence:)

ozaman birak issirmayi bisey olcak diye dokunmaya korkarsin :)))allahim bu sewincini daim etsin insaalah

Çok yakın bebişlerimize kavuşma anımız hayırlısıyla canım benim..3 hafta sonra öğrenir miyiz cinsiyeti kesin ?

13. Haftanin icinde olmus olacagiz canim...
Ikili testte cogu kisi ogreniyor diye biliyorum...
Ogrenir ogrenmez hazirliklara baslayacagim ins.

bende cok merak ediyorum cinsiyetinii yaa :))) babamizda kiziyor oluruna birak nasil olsa ogrenicez diye
merak ediyorum iste napimm :)
bence benim doktorum 5 aydan sonra falan söyler,ablamda hamile ayni doktordayiz 27.haftasi daha hala net bisey soylemiyeyim diyo
saglikli olsunlarda önemli olan o tabi cinsiyetinide gosteriversinler

bugun acayip agrim var sanki adet olucam gibi? adet donemine yakin olur diyolar ama olan varmi aranizda kizlar?

Kızlar benim bebeğim kesede göründükalp atışlarında gördük ama duyamadıkçok derindenmiş pat bidaha gidicem inşallah ozandan duyarız

Allah korusun sağsalim kucağına alıcaksın inşallah kardeşim, dayan Allah a güven Allah a..
ilk çocuk mu olucak peki bu?

ayy benimkini de erkek tahmin ediyo küçük çocuklar ben de ilki erkek olsun istiyrm hayırlısıyla tabi ama rüyamda da çok tatlı bi kız çocuğu gördüm kızım da olursa çok mutlu olurum :)
çooook merak ediyrm bi öğrensem neler alıcam şimdiden de ahhh :)

Kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama Çin takviminegöre gebelik varbebegin cinsiyetini anlıyomuşsun benim eltim geçengün bakmış benim bebeğim kızmış nekadarstresli tutar bilmiyorum amamizde deneyin ben çok inanmıyorum ama merak işte:k

sen bence 13. hafta çaktırmadan bi doktora daha görün canım belli olucak da o hafta sen öğrenmicen çatlarım ben valla :)

Bende kiz gordum hatta emziriyordum ama erkekte gormuslugum var :26:
Rabbim saglikli evlat nasip etsinde gercekten cinsiyet onemli degil....
Gonlum erkekten yana ama hic erkek kardesim yok ...
Abnem benim olmadi ins. Sizin erkek evlatlariniz olur diyor...
O cok istiyor diye istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…