2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
13. Haftanin icinde olmus olacagiz canim...
Ikili testte cogu kisi ogreniyor diye biliyorum...
Ogrenir ogrenmez hazirliklara baslayacagim ins. :KK16:

aynen bende sabırsızlanıyorum cinsiyet için :KK16:
bende öğrenir öğrenmez hemen hazırlıklara başlayacağım inşallah :KK49:

Kızlar benim bebeğim kesede göründükalp atışlarında gördük ama duyamadıkçok derindenmiş pat bidaha gidicem inşallah ozandan duyarız

duyarsınız tabiki ins cnm sen düşünüp stres yapma :KK34:

Kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama Çin takviminegöre gebelik varbebegin cinsiyetini anlıyomuşsun benim eltim geçengün bakmış benim bebeğim kızmış nekadarstresli tutar bilmiyorum amamizde deneyin ben çok inanmıyorum ama merak işte:KK1::k

evet bende inanmıyorum çin takvimine qöre benim oğlum olacak qörünüyor
inşallah çinlileri yanıltırım ve hayırlı sağlıklı bir kızım olur :KK69::KK69::KK69::KK69:

Bende kiz gordum hatta emziriyordum ama erkekte gormuslugum var :26:
Rabbim saglikli evlat nasip etsinde gercekten cinsiyet onemli degil....
Gonlum erkekten yana ama hic erkek kardesim yok ...
Abnem benim olmadi ins. Sizin erkek evlatlariniz olur diyor...
O cok istiyor diye istiyorum :nazar::emir_bebek:
Aynen biliyo musun bizimkilerde erkek olsn diye cok ugrastilar 5 kiz kardes olduk :)

Kizlaaar hala burda napiyosunuzzz:KK3:
Hahaha napalim yavrularimiz hk arastirma yapioz surekli :)
Ya ben bugun elevitin icinde domuz katkisi oldunu ogrendm 6 gundur iciyodum birakicam :KK43:
Ama ne icsem folidose mi folikplus mi bilmiyrm doktor folidose yazdi ama pek guvenemedm doktora :/
Siz neler kullaniosnz ?

herkese iyi geceler ,gebeliğimi bugun öğrendim bazı yerde 30 hazıran bazı yerde 1 temmuz dogum diyor ama 2 grubada yazayım dedım :.)

Hahaha napalim yavrularimiz hk arastirma yapioz surekli :)
Ya ben bugun elevitin icinde domuz katkisi oldunu ogrendm 6 gundur iciyodum birakicam :KK43:
Ama ne icsem folidose mi folikplus mi bilmiyrm doktor folidose yazdi ama pek guvenemedm doktora :/
Siz neler kullaniosnz ?

Canim ben folikplus kullaniyorum.folbiol kullanan da cok. Daha doktora gitmedim ben ama bebek dusunuyorum dedigimde doktor folikplus dedi bana ve coraspinn..

Bi an once karar ver basla canim. Sen 1aylik mi evlisin. Bnm gbi ilk geceden yakalanissin minigini heralde:KK9:

Valla en iyisini yapmissin :KK66: hiic bekleme stresine grmeden gder gitmez keseni gorursun belki minisini bile gorursun insallah :KK66:

iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum :) ama kafam rahatken hamıle kaldım ve belırtımde olmadı fazla hafif bulantı dısında :) kese görünür artık dimi 5.6. haftada belli oluyor bildiğim

Aynen biliyo musun bizimkilerde erkek olsn diye cok ugrastilar 5 kiz kardes olduk :)

Canim bizde 5 kiz kardesiz desem :KK9:
Ama esimin tarafinda ise tam tersi hep erkek var...
Kayinvalidem kiz torunu olunca altin bilezikler takacak ...
O derece yani...
Ama erkek olursada benim tarafim cok sevinecek :KK16:
Bilmiyorum Rabbim hangisini uygun gorurse :nazar:

O derece yani...

hayırlsı ve saglıklısı insallah :)

Canim ben folikplus kullaniyorum.folbiol kullanan da cok. Daha doktora gitmedim ben ama bebek dusunuyorum dedigimde doktor folikplus dedi bana ve coraspinn..

Bi an once karar ver basla canim. Sen 1aylik mi evlisin. Bnm gbi ilk geceden yakalanissin minigini heralde:KK9:
Aynen aynen :KK66:
Ben dugunun ertesi gun adet oldm 1 hafta sora bitince hemen olmus iste tek kursuna kurban gittim hahahahh :))
Folikplus ta kalsiyum mu vardi arti olarak ?

Aynen aynen :KK66:
Ben dugunun ertesi gun adet oldm 1 hafta sora bitince hemen olmus iste tek kursuna kurban gittim hahahahh :))
Folikplus ta kalsiyum mu vardi arti olarak ?

Evet kalsiyum var canim. Bende ilkinde ilk gecede kalmistim:KK1:. 9haftalikken kurtaj oldum agustosta. Smdi yine hamileyim. İnsallah bu kez sonuna kadar gderz hep beraber

O derece yani...
Amiiin canim insallah hayirlisi olur hepimiz icin..ben kizim da olsn istiyrm bakalim nasip hangisi olursa kismet :)

herkese iyi geceler ,gebeliğimi bugun öğrendim bazı yerde 30 hazıran bazı yerde 1 temmuz dogum diyor ama 2 grubada yazayım dedım :.)
hayirli ugurlu olsun bebisiniz gozunuz aydin olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsn ins:)
Bana da doktorlar temmuz ya da haziran dedi ama ben bu topik baktm hareketli burayi sectim :)

X