13. Haftanin icinde olmus olacagiz canim...
Ikili testte cogu kisi ogreniyor diye biliyorum...
Ogrenir ogrenmez hazirliklara baslayacagim ins.
Kızlar benim bebeğim kesede göründükalp atışlarında gördük ama duyamadıkçok derindenmiş pat bidaha gidicem inşallah ozandan duyarız
Kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama Çin takviminegöre gebelik varbebegin cinsiyetini anlıyomuşsun benim eltim geçengün bakmış benim bebeğim kızmış nekadarstresli tutar bilmiyorum amamizde deneyin ben çok inanmıyorum ama merak işte:k
Allah korusun sağsalim kucağına alıcaksın inşallah kardeşim, dayan Allah a güven Allah a..
ilk çocuk mu olucak peki bu?
Aynen biliyo musun bizimkilerde erkek olsn diye cok ugrastilar 5 kiz kardes olduk :)Bende kiz gordum hatta emziriyordum ama erkekte gormuslugum var :26:
Rabbim saglikli evlat nasip etsinde gercekten cinsiyet onemli degil....
Gonlum erkekten yana ama hic erkek kardesim yok ...
Abnem benim olmadi ins. Sizin erkek evlatlariniz olur diyor...
O cok istiyor diye istiyorum
insallah kismet eder cnm ins bekledigine degecek bi yavrun olur musmutlu eder seni :))evet allah kısmet ederse ilk çocuğum olucak
Hahaha napalim yavrularimiz hk arastirma yapioz surekli :)Kizlaaar hala burda napiyosunuzzz
Hahaha napalim yavrularimiz hk arastirma yapioz surekli :)
Ya ben bugun elevitin icinde domuz katkisi oldunu ogrendm 6 gundur iciyodum birakicam
Ama ne icsem folidose mi folikplus mi bilmiyrm doktor folidose yazdi ama pek guvenemedm doktora :/
Siz neler kullaniosnz ?
herkese iyi geceler ,gebeliğimi bugun öğrendim bazı yerde 30 hazıran bazı yerde 1 temmuz dogum diyor ama 2 grubada yazayım dedım :.)
Hosgeldinnnhayrli olsun bebisin. Saglikla kucagmza alalim hep brlikte insallah
amin cümlemizin,allah isteyen herkese versin insallah ben cok gec öğrendim yaaa
Valla en iyisini yapmissinhiic bekleme stresine grmeden gder gitmez keseni gorursun belki minisini bile gorursun insallah
Aynen biliyo musun bizimkilerde erkek olsn diye cok ugrastilar 5 kiz kardes olduk :)
iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum :) ama kafam rahatken hamıle kaldım ve belırtımde olmadı fazla hafif bulantı dısında :) kese görünür artık dimi 5.6. haftada belli oluyor bildiğim
Canim bizde 5 kiz kardesiz desem
Ama esimin tarafinda ise tam tersi hep erkek var...
Kayinvalidem kiz torunu olunca altin bilezikler takacak ...
O derece yani...
Ama erkek olursada benim tarafim cok sevinecek
Bilmiyorum Rabbim hangisini uygun gorurse
Aynen aynenCanim ben folikplus kullaniyorum.folbiol kullanan da cok. Daha doktora gitmedim ben ama bebek dusunuyorum dedigimde doktor folikplus dedi bana ve coraspinn..
Bi an once karar ver basla canim. Sen 1aylik mi evlisin. Bnm gbi ilk geceden yakalanissin minigini heralde
Aynen aynen
Ben dugunun ertesi gun adet oldm 1 hafta sora bitince hemen olmus iste tek kursuna kurban gittim hahahahh :))
Folikplus ta kalsiyum mu vardi arti olarak ?
Amiiin canim insallah hayirlisi olur hepimiz icin..ben kizim da olsn istiyrm bakalim nasip hangisi olursa kismet :)Canim bizde 5 kiz kardesiz desem
Ama esimin tarafinda ise tam tersi hep erkek var...
Kayinvalidem kiz torunu olunca altin bilezikler takacak ...
O derece yani...
Ama erkek olursada benim tarafim cok sevinecek
Bilmiyorum Rabbim hangisini uygun gorurse
hayirli ugurlu olsun bebisiniz gozunuz aydin olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsn ins:)herkese iyi geceler ,gebeliğimi bugun öğrendim bazı yerde 30 hazıran bazı yerde 1 temmuz dogum diyor ama 2 grubada yazayım dedım :.)