2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
biz geldik darısı basınıza canım arkadaslarım bebeşi gördük kalp atısınıda dr duydu gördü normal ultarsyon biz bişeyi kafası sandık değilmişküçücük bişe töbeeee hiç belli değil 5 hafta sonra gelin dedi cinsiyetine bakarmış bulantıya ilaç verdi

aaaay merak ediyordum seni,canımmmm hoşgeldin maşallah ne güzel haberlerle geldin böyle bugün pıtpıtları duyan duyana..harika
vuuuyyyy 5 hafta sonra mı gel dedi?baya uzun bi zaman değil mi? :26: şaşırdım...
aaaaay 1.5 gün kaldı doktora gitmeme..darısı başıma inşallaaaaaaaaah

evet bencede ama bişe olmadıkca gelmene gerek yok dedi fazla sıkıldı bizden sanırım pufpuf bende seni merak ediyorumm çatlıyacam inşallah hayırlı haberlerle gelirsinbizde kan uyusmazlığı var o sıkıntımız var 5 hafta sonra testyapılacak bebek negatifse sorun yok ama pozitifse iğne yapılacak :26:

sen alıştın güzel haberlere artık,tut elimide bulaşsın banada
yani bişeycik olmaz canım,iğneye bile gerek kalmaz belki

Gozun aydin :) tek tas yuzuge benziyor dimi :)

bizde de kan uyuşmazlığı olabilir. test tam olarak ne zaman yapılıyo 11 ya da 12. haftalarda mı?

canım hamilelik takviminde 7 haftalık görünüyorsun görünmedimi kalp atışı acaba bu ultrason cihazlarıyla alakalı olabilirmi?

yok benim ki son evrede gebelik sat a göre 7 haftalık ama normalde bugün 25, gün. ben tarihi iyi biliyorum. oyüzden gözükmüyor. ama ilişki yasak ve daha kalp atışları gözükmüyor. pazartesi tekrar gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…