- 23 Temmuz 2011
- 513
- 18
aaaay inşallah yaaa canım inşallaaaaaaaaaah
hayırlı olsun,Allah'ın işi işte..
hoşgeldin aramıza
kızlar çok şaşkın ve mutluyum 2. kez anne olduğumu öğrendim ve kızım 18 aylık veee korunmamıza rağmen rabbim sağlıklı nasip etsin inşallah...
Ayy o zamana kadar tarihi gecer kiz onlarin) bebegi hissedene kadar bitireym ben onlari. Sonra teste ihtiyacm kalmaz inanmak icin
biz bu gidişle çok kilo alırız çok. Bu arada biz aynı haftada mıyız...
teşekkürlerrr
sat 27 haziran belki temmuz annesi de olabilirim bakalım artık....
biz geldik darısı basınıza canım arkadaslarım bebeşi gördük kalp atısınıda dr duydu gördü normal ultarsyonbiz bişeyi kafası sandık değilmiş küçücük bişe töbeeee hiç belli değil 5 hafta sonra gelin dedi cinsiyetine bakarmış bulantıya ilaç verdi
aaaay merak ediyordum seni,canımmmm hoşgeldin maşallah ne güzel haberlerle geldin böylebugün pıtpıtları duyan duyana..harika
vuuuyyyy 5 hafta sonra mı gel dedi?baya uzun bi zaman değil mi? :26: şaşırdım...
aaaaay 1.5 gün kaldı doktora gitmeme..darısı başıma inşallaaaaaaaaah
Kizlar ya doktora giden herkese iliski yasaklandi mi ??
Ben henuz doktora gtmedim. Merak ediyorum
evet bencede ama bişe olmadıkca gelmene gerek yok dedi fazla sıkıldı bizden sanırımpufpuf bende seni merak ediyorumm çatlıyacam inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bizde kan uyusmazlığı var o sıkıntımız var 5 hafta sonra testyapılacak bebek negatifse sorun yok ama pozitifse iğne yapılacak :26:
6+6 mısız yani 7 haftamı anlamadım
biz geldik darısı basınıza canım arkadaslarım bebeşi gördük kalp atısınıda dr duydu gördü normal ultarsyonbiz bişeyi kafası sandık değilmiş küçücük bişe töbeeee hiç belli değil 5 hafta sonra gelin dedi cinsiyetine bakarmış bulantıya ilaç verdi
evet bencede ama bişe olmadıkca gelmene gerek yok dedi fazla sıkıldı bizden sanırımpufpuf bende seni merak ediyorumm çatlıyacam inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bizde kan uyusmazlığı var o sıkıntımız var 5 hafta sonra testyapılacak bebek negatifse sorun yok ama pozitifse iğne yapılacak :26:
canım hamilelik takviminde 7 haftalık görünüyorsun görünmedimi kalp atışı acaba bu ultrason cihazlarıyla alakalı olabilirmi?
6+6 dasın...neden burda 7. Hafta gözüküyor diye mi soruyosun cnm?
bizde de kan uyuşmazlığı olabilir. Test tam olarak ne zaman yapılıyo 11 ya da 12. Haftalarda mı?
gozun aydin :) tek tas yuzuge benziyor dimi :)
[sıze=3]sen alıştın güzel haberlere artık,tut elimide bulaşsın banada
Yani bişeycik olmaz canım,iğneye bile gerek kalmaz belki [/sıze]
evet onuda sorayım bide canım o zaman yumurtlamadan sonramı