- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
12. Hafta dedi canım ben negatifim anne negatif olursa oluyor:26:
biliyorum ben de negatifim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Hafta dedi canım ben negatifim anne negatif olursa oluyor:26:
karnimin acimasini bekledim iyice aciktim aciktim yedim cok sukur meyvemi fln da :)oo bizim diğer tüm topik burada :)) iştah durumun nasıl oldu canım?
6haftaligim.gaz ve bulantim cok fazla.hayattan soğudum.napcam ben
Slm arkadaşlar bende 6 haftalık hamilerim Haziran'ın sonunda Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimi kupama alıcam Rabbim hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu hamilelik geçirmesi dileğiyle
6haftaligim.gaz ve bulantim cok fazla.hayattan soğudum.napcam ben
qeçmiş olsun canım doktorunla durumunu qörüştün mü?
bulantı hapları var metpamid falan kullanabilirsin..
aleykumselam cnm aramıza hoşqeldin
bende 2.bebeğime hamileyim hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah
Âmin inşallah benim ilk çocuğum eymenim onda hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım bunda çok fena ilaç kullanmakta hiç istemiyorum sizlerinde bu durum için bi formülünüz varmış ilaç içmeden biçare arıyorum açıkçası
Âmin inşallah benim ilk çocuğum eymenim onda hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım bunda çok fena ilaç kullanmakta hiç istemiyorum sizlerinde bu durum için bi formülünüz varmış ilaç içmeden biçare arıyorum açıkçası
Slm arkadaşlar bende 6 haftalık hamilerim Haziran'ın sonunda Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimi kupama alıcam Rabbim hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu hamilelik geçirmesi dileğiyle
Canım ilaç içsen de çok etkili olmuyor zaten metpamit ve dramamineden sonra bugün zofer kullandım pek faydasını göremedim açıkçası...Sabretmekten başka yolu yok sanırım...
Kaçana alana kadar hep bi stres içinde geçiyor doğuyorlar daha başka stresler başlıyor anne olmak çok zor ama her zorlu ağrıya sancıya uykusuzluğa değiyoruz Rabbim eksikliklerini göstermesin yavrularımızınelbette canım,kuşkusuz..
ister ilk evlat olsun,ister 2-3-4 hiç farketmez ki,canın sonuçta..
tedirginlik bitmiyo ki anacım..
kese var mı?
gelişiyor mu?
bebek göründü mü?
kalp atışı var mı?
kalp atışı devam ediyor mu?
sağlıklı mı?
.....
liste uzuyor gidiyor..
Allah kolaylık versin hepimize
slm güzel anne adaylarıı yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım ve nedende hep çok endişeliyim geçen pazartesi kalp atışlarını gördük bakalım yarın duyabilcekmiyizz
slm güzel anne adaylarıı yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım ve nedende hep çok endişeliyim geçen pazartesi kalp atışlarını gördük bakalım yarın duyabilcekmiyizz
saol cnm sizi nasıl hamişlik bulantılar falan ? (=a.slm cnm
duyarsınız tabiki inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bebekinle
yarın benimde kontrolüm var bende çok heyecanlıyım.benim geçen hafta kalp atışları düşük demişti dr. bakalım yarın nasıl olucak.birde benim geç döllenme olmuş olması gerekenden 10 gün geride görünüyor.inşallah yarın iyi haberlerle geliriz
slm güzel anne adaylarıı yarınn kontrolüm var çok heyecanlıyım ve nedende hep çok endişeliyim geçen pazartesi kalp atışlarını gördük bakalım yarın duyabilcekmiyizz
yarın benimde kontrolüm var bende çok heyecanlıyım.benim geçen hafta kalp atışları düşük demişti dr. bakalım yarın nasıl olucak.birde benim geç döllenme olmuş olması gerekenden 10 gün geride görünüyor.inşallah yarın iyi haberlerle geliriz
saol cnm sizi nasıl hamişlik bulantılar falan ? (=
İnşallah cnm sende ilk randevundan iyi haberlerle donersin keseni falan gör gel inşallahİnsallah hic bi problem yoktur musmutlu gelirsiniz doktordan bende cumartesi gitcem ilk kezz
iyi ya çok şükür
dün akşam lekelenmem oldu biraz korktum
sabah dr qittik bi sıkıntı yokmuş çok şükür
yerleşme kanaması olabilir dedi benim qeç dölllenme cnm
o yüzden henüz kendini belli eden bir bulantım yok
saol cnm sizi nasıl hamişlik bulantılar falan ? (=
inşallah cnm ya birbirimize mutlu haberler yazarız kaçta yarın randevun benm öğleden sonra fazla heyecan yaptım ben (=