2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Slm arkadaşlar bende 6 haftalık hamilerim Haziran'ın sonunda Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimi kupama alıcam Rabbim hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu hamilelik geçirmesi dileğiyle

6haftaligim.gaz ve bulantim cok fazla.hayattan soğudum.napcam ben

qeçmiş olsun canım doktorunla durumunu qörüştün mü?
bulantı hapları var metpamid falan kullanabilirsin..

Slm arkadaşlar bende 6 haftalık hamilerim Haziran'ın sonunda Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimi kupama alıcam Rabbim hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu hamilelik geçirmesi dileğiyle

aleykumselam cnm aramıza hoşqeldin :KK16:
bende 2.bebeğime hamileyim hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah :KK49:

qeçmiş olsun canım doktorunla durumunu qörüştün mü?
bulantı hapları var metpamid falan kullanabilirsin..

aleykumselam cnm aramıza hoşqeldin :KK16:
bende 2.bebeğime hamileyim hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah :KK49:

Âmin inşallah benim ilk çocuğum eymenim onda hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım bunda çok fena ilaç kullanmakta hiç istemiyorum sizlerinde bu durum için bi formülünüz varmış ilaç içmeden biçare arıyorum açıkçası

Âmin inşallah benim ilk çocuğum eymenim onda hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım bunda çok fena ilaç kullanmakta hiç istemiyorum sizlerinde bu durum için bi formülünüz varmış ilaç içmeden biçare arıyorum açıkçası

canım benimde ilk hamileliğimde hiç bulantı,kusma olmamıştı
bunda da ara ara hafiften qelip qidio ama benim henüz erken die düşünüorum
qeç döllenme olduğu için daha bebişi bile qöremedim ben henüz buqün keseyi qördük:26:

Canım ilaç içsen de çok etkili olmuyor zaten metpamit ve dramamineden sonra bugün zofer kullandım pek faydasını göremedim açıkçası...Sabretmekten başka yolu yok sanırım...

Canım ilaç içsen de çok etkili olmuyor zaten metpamit ve dramamineden sonra bugün zofer kullandım pek faydasını göremedim açıkçası...Sabretmekten başka yolu yok sanırım...

Aslında doğru söylüyorsun ama evde bi üç yaşında biçocuk olunca haliyle onunla yeteri kadar ilgilenmiyorum ve vicdan azabı duyuyorum çünkü bu bulantı bi geldimi kolay kolaygitmiyo

elbette canım,kuşkusuz..
ister ilk evlat olsun,ister 2-3-4 hiç farketmez ki,canın sonuçta..
tedirginlik bitmiyo ki anacım..

kese var mı?
gelişiyor mu?
bebek göründü mü?
kalp atışı var mı?
kalp atışı devam ediyor mu?
sağlıklı mı?
.....

liste uzuyor gidiyor..
Allah kolaylık versin hepimize :KK42:
Kaçana alana kadar hep bi stres içinde geçiyor doğuyorlar daha başka stresler başlıyor anne olmak çok zor ama her zorlu ağrıya sancıya uykusuzluğa değiyoruz Rabbim eksikliklerini göstermesin yavrularımızın

slm güzel anne adaylarıı yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım ve nedende hep çok endişeliyim geçen pazartesi kalp atışlarını gördük bakalım yarın duyabilcekmiyizz

slm güzel anne adaylarıı yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım ve nedende hep çok endişeliyim geçen pazartesi kalp atışlarını gördük bakalım yarın duyabilcekmiyizz

a.slm cnm :KK16:
duyarsınız tabiki inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bebekinle :KK49:

yarın benimde kontrolüm var bende çok heyecanlıyım.benim geçen hafta kalp atışları düşük demişti dr. bakalım yarın nasıl olucak.birde benim geç döllenme olmuş olması gerekenden 10 gün geride görünüyor.inşallah yarın iyi haberlerle geliriz

a.slm cnm :KK16:
duyarsınız tabiki inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bebekinle :KK49:
saol cnm sizi nasıl hamişlik bulantılar falan ? (=
yarın benimde kontrolüm var bende çok heyecanlıyım.benim geçen hafta kalp atışları düşük demişti dr. bakalım yarın nasıl olucak.birde benim geç döllenme olmuş olması gerekenden 10 gün geride görünüyor.inşallah yarın iyi haberlerle geliriz

inşallah cnm ya birbirimize mutlu haberler yazarız kaçta yarın randevun benm öğleden sonra fazla heyecan yaptım ben (=

slm güzel anne adaylarıı yarınn kontrolüm var çok heyecanlıyım ve nedende hep çok endişeliyim geçen pazartesi kalp atışlarını gördük bakalım yarın duyabilcekmiyizz

İnsallah hic bi problem yoktur musmutlu gelirsiniz doktordan:21: bende cumartesi gitcem ilk kezz

iyi ya çok şükür :KK34:
dün akşam lekelenmem oldu biraz korktum
sabah dr qittik bi sıkıntı yokmuş çok şükür
yerleşme kanaması olabilir dedi benim qeç dölllenme cnm
o yüzden henüz kendini belli eden bir bulantım yok :KK34:

İnsallah hic bi problem yoktur musmutlu gelirsiniz doktordan:21: bende cumartesi gitcem ilk kezz
İnşallah cnm sende ilk randevundan iyi haberlerle donersin keseni falan gör gel inşallah
iyi ya çok şükür :KK34:
dün akşam lekelenmem oldu biraz korktum
sabah dr qittik bi sıkıntı yokmuş çok şükür
yerleşme kanaması olabilir dedi benim qeç dölllenme cnm
o yüzden henüz kendini belli eden bir bulantım yok :KK34:

Çok şükür cnm..aman bulantin yoksa rahatsın ozaman. .ben bayramda cok çektim bulantidan..seninde yakında başlar

inşallah cnm ya birbirimize mutlu haberler yazarız kaçta yarın randevun benm öğleden sonra fazla heyecan yaptım ben (=

benim sabah saat: 10:30 da inşallah güzel haber alırız bende çok heyecanlıyım.benim yaşımda var.38 yaşındayım daha önce 5 kere düşük yaptım.bunu da kaybederim diye çok korkuyorum

X