2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
selam kızlar biraz önce fena halde istifra ettim 2 saattir adet sancısı gibi ağrı çekiyordum biraz rahatladım ben adet olduğumda da aynı böyle olurdu 2-3 saat ağrı çeker istifra edince rahatlardım hamileyken de böyle olması normal mi sizce?

valla canım bana normal gibi geldi..sonuçta mideniz çoğunuzun bulanıyo,doğal yani istifra etmek..
bilmem daha net bilgisi,tecrübesi olan varsa yazar arkadaşlar

valla canım bana normal gibi geldi..sonuçta mideniz çoğunuzun bulanıyo,doğal yani istifra etmek..
bilmem daha net bilgisi,tecrübesi olan varsa yazar arkadaşlar
:18:
teşekkürler canım sanki adet olmuş gibiyim bi kanamam eksik o yüzden tedirgin oldum

Kızlar bizim facebook sayfamiz vardı galiba¿
Link atarmisiniz begeneyim?
Veya burdan link atamiyorsaniz facebook adresime birisi msj atsin sayfayi lütfen. . ♥

www.facebook.com/sevinc.sevencan.sofu

Sevinc ben senden bi ara bseyler almistm faceden. Cok makbule gecti. Simdi de alacagm ve almaya basladgm kilolardan dolayi feracemi degstrmeye ihtyacim var. Hala ilgileniyo musun bunlarla?

kızlar herhangibir sosyal platforma buradan açıkça davet,link verme,isim soyisim yazma vb şeyler yasak..
ceza alıp,uzaklaştırma alabilirsiniz..
bilginiz olsun güzellikler

Sevinc ben senden bi ara bseyler almistm faceden. Cok makbule gecti. Simdi de alacagm ve almaya basladgm kilolardan dolayi feracemi degstrmeye ihtyacim var. Hala ilgileniyo musun bunlarla?

Aa gerçekten mii :) hehe şaşırdım
Artik ferace, peçe satmıyorum ama satan arkadaşlarım var seni yönlendiririm canım
Ben artik keçeden bebek bodyleri, patikleri, lohusa taclari, bebek sekerleri vs. Tarzi yani keceden yapilabilcek hersey yapip satiyorum :)

Bende sasirdm seni gorunce senin sattiklarin da ilerde lazim olcak insallah :)) ben face kullanmiyorm artik bi netten arastiraym bulamazsam yine yazarm sana madem

Kizlar evde bi suru testim var toplu almistim netten.

Bugun yine yaptim cizgimiz kopkoyu olmus artik

Bende yavas yavas psikolojiyi bozuyorum galba

Kizlar evde bi suru testim var toplu almistim netten.

Bugun yine yaptim cizgimiz kopkoyu olmus artik

Bende yavas yavas psikolojiyi bozuyorum galba

biz hepimiz bozuyoruz kafaları ufaktan,sıyırdık..
bulduk birbirimizi hepimiz aynıyız

geçen 2.hamilelikte bende öyleydim..toplu aldığım vardı,bitene kadar yapmıştım..bazen acaba benle mi hala der yapardım..deli gibi

sağol canım dün gece üşüdüm bir:44:az galiba ondan oldu

Evet usutuyoruz birazda aynen bende dikkat etmiyorum artik corap, patik giymenin zamani geldi bizim icin..

Canim faceden ekledim seni,gruba eklemem icin gerekiyor,buranin face grubuna

Tamam gülüm ♥♥ :)

Bende sasirdm seni gorunce senin sattiklarin da ilerde lazim olcak insallah :)) ben face kullanmiyorm artik bi netten arastiraym bulamazsam yine yazarm sana madem

Tamam insaallah canim ♥ :)

Bnm de ikinci hamileligim canim. İlkini kaybettik. İnsallah bunu kucagmza aliriz ikimz de

kızlar çok şaşkın ve mutluyum 2. kez anne olduğumu öğrendim ve kızım 18 aylık veee korunmamıza rağmen rabbim sağlıklı nasip etsin inşallah...

Bnm de ikinci hamileligim canim. İlkini kaybettik. İnsallah bunu kucagmza aliriz ikimz de

aaaay inşallah yaaa canım inşallaaaaaaaaaah

kızlar çok şaşkın ve mutluyum 2. kez anne olduğumu öğrendim ve kızım 18 aylık veee korunmamıza rağmen rabbim sağlıklı nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun,Allah'ın işi işte..
hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…